vacsinou tieto veci hovoria ludia ktori su sami decka, nemala by si ju brat vazne. kazdopadne, mas 11 tak na tom asi nieco bude nie? z toho si nic nerob, ja mam 14, som decko a preco by som sa za to mala hanbit? stara babka byt nemusim
Minule som bol svedkom ako si dvaja cigáni nadávali do sprostých cigánov a to ma pobavilo rovnako ako vy dve. Buď pokojná obe ste rovnaké deti len jedno sa skôr narodilo.Ale musíte byť podarené.
a ci si myslis ze si dospela? no v tej dobe som este rozpravky kukala no a ked ona povedala ze nikdy deckom nebola tak je bud namyslena, hlupa alebo este väčšie decko ako ty bez urazky
je to krava, vykašli sa na ňu... ona je decko, lebo tára a ty si decko, lebo sa tým zaoberáš. navyše, keď ti to povie, keď máš 11, však to je v pohode... mne to ľudia tiež vravia a to mám 18... keď ti to povie niekto keď budeš mať cez 20 tak sa potom na to urážaj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a lepšie byť v 11 "decko" ako v 12 "stará koza"