cafte....mne wadi na chalanoch, ked nie su uprimny...mne napr strasne ublizilo, ked som sa od druhych dozvedela, co o mne chalan howoril,ale ked bol so mnou hovoril opak....
co sa tyka toho ze by som sa kvoli chalanovi vzdala konicku, je to pravda...baby su obetave....ale to je jak s chaanmi...aj chalani su obetavi.....ale nie vsetci..tak ako nie vsetky baby.....
Akoze ja som sa vzdal kvoli jednej babe toho dost a ona to nakoniec aj tak skoncila, chalani su obetavy, ale ked sa raz sklamu.Je tazke opet byt taky obetavy ako pred tym...ked proste vedia ze to aj tak mozno nakoniec nevyjde....
Urcite by som sa pri niekom netvaril ze supeeer...chcem ta...ona by si robila nadeje a nakoniec by som jej povedal nie? Toto sa mi ale stalo u baby...polroka som sa o nu snazil!!...ale stale som ju viac lubil!! Az ju lubim tak neuveritelne silno, ze bez nej nemozem vydrzat. Pred tym ako mi povedala, ze budeme len kamosi, sa mi s nou snivalo skoro kazdy druhy den. (
A ked som ju lubil az tak velmi..ako asi nikto nikoho vzivote nelubil, vtedy to prislo. ( ..reval som ako male decko najmenej hodinu..a teraz este mesiac po tom..po nej stale tuzim..a je mi smutno. (
mne na babách vadí to napr.: keď používajú x namiesto x aj tak nevadia z kade to je / vo fonetike sa to tak zapisuje/, keď nepovedia rovno do očí a najviac naserie ked odjebú človeka sms /koniec vzťahu/ ,
hm, vela chlapov sa sprava ako drsn neandrtalci a ti ostatni su bud nesmeli alebo tak nepritahuju pozotnost tak nevravte mile dievcatka ze uprimnost je dolezita, hladate ju az ked zistite ze nieco nefunguje ako ma.
Ciastocne suhlasim s tomasom - nie vsetci chalani ale dost ich je obetavych, a ak sa par krat snazia a nic im to nepomoze, tak na to neskor zanevreju. Celkovo by som chcel podotknut ze tak jak su zly a neuprimni chalany tak tak su aj zle a neuprimne baby. Takze nemam rad nazory typu ze iba chalani su zly a hajzli a baby nie - to plati aj naopak ...
tie koníčky asii preto, aby sme boli s nimi častejšie ..ale ja osobne, ja by som sa takých "koníííčkov" ako posedko s káámošmi pri pifku nikdy nevzdala ..takže asi toľko k tomu hehe ,,,no a nemám rada, keď klamú, namotávajú ..hlaavne vie "potešiť" ke´d namotávajú zároveň aj 5 ďalších dievčat ..a jasnéé, že nohavice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
co sa tyka toho ze by som sa kvoli chalanovi vzdala konicku, je to pravda...baby su obetave....ale to je jak s chaanmi...aj chalani su obetavi.....ale nie vsetci..tak ako nie vsetky baby.....
mam rada aj sukne aj nohavice ppa
To je ako otazka ci konstatovanie?
A ked som ju lubil az tak velmi..ako asi nikto nikoho vzivote nelubil, vtedy to prislo. ( ..reval som ako male decko najmenej hodinu..a teraz este mesiac po tom..po nej stale tuzim..a je mi smutno. (
A ona este vyklada o inych. (((
svojich konickov sa uplne nevzdavam...
a ked mam chut na suknu dam si suknu ak mam chut na nohavice tak nohavice...