Co vam najlepsie pomohlo prekonat smutok z odmietnutia? Okrem casu je aj nieco ine?
Urcite kopa chlapov zazila podobnu vec, ze sa snazili o nieco s dievcatom, a po vyznani lasky (akymkolvek sposobom..staci aj "pacis sa mi" a pod.), dievca povedalo, ze chce byt kamaratka alebo nieco v podobnom zmysle. Vsade sa pise, ze by sa chlap mal vzm
k tej poslednej otazke... som to myslel tak, ze aby pochopila, ze nechcem byt s nou len kamarat, a aby nesirila kraviny o mne ako o prasiakovi, ktory vyzna lasku zene, a hned o tyzden bali niekoho ineho.
inak toto som ja nikdy nepochopila a dost sa aj vyhybam takym chlapom u ktorych vidim, ze ked to nevyjde u jednej tak maju v zalohe nejake dalsie na ktore to skusaju
@hoperpohroma nikdy ma to nenapadlo a pritom som to pocul tolkokrat...ale mozno si to zoberiem ako zivotne motto si to niekde vytlacim velkym pred oci alebo na celo
@tlamik ale ja si myslim, ze uprimne kamaratstvo je viac ako vztah, a nie taketo "kamaratstvo" kvoli tomu, ze ma nechce ako priatela....a skor si myslim, ze sa sprava kamaratsky iba preto, aby ma velmi neranila, a po par dnoch uz nebude ani to....
@moonbeam tak treba. treba srat na zeny a potom za tebou budu liezt, lebo su to husi.
dnes je sexy sebavedomie a nie pristup: "som loser, ale strasne som sa do teba zamiloval, prosim, bud so mnou az do smrti aj ked si 100krat lepsia ako ja"
@anitchka ja tomu velmi chapem..proste chlap sa boji odmietnutia, a pri zenach si nemoze byt nikdy isty...preto ak ma naraz viacej potencialnych priatelok, tak odmietnutie od jednej az tak neboli Ale to iste robi aj kopa zien....moje kamaratky z byvalej skoly sa dokonca "pretekali", ktora ma vacsi "harem"..proste chore zenske, a este mi to tak povedia akoby sa chvalili :-!
@hoperpohroma no ja viem srat na zeny, ale iba na tie, s ktorymi si chcem uzit a pekne to funguje...ale ak sa do nej zamilujem, tak je vsetko v pi**...takto je nemozne mat obojstranny vztah
@echoechoecho ak žena vôbec uvažuje o tom, že by s tebou niečo chcela mať,tak to vidíš dosť rýchlo..väčšinou ti to nejako naznačí..a v podstate áno je pravda,že keď nejdeš do toho s nejakými očakávaniami,tak sa ani nesklameš ..
whiskey... a istá slečna na birdzi, ktorá vyliečila moju zaslepenosť, a ja som sa vďaka jej kráse a slobode prejavu...presvedčil, že by nebolo správne sa naďalej orientovať na nešťastnú lásku... ehm, dosť bolo citových výlevov, vidím, že máte v hlave guláš, priateľu. Poradím Vám v TS, nakoľko ide o striktne tajnú vec. Zákonitosti ženskej mysle neradno pretriasať na verejnosti...
@hoperpohroma pozri..mam uz nieco za sebou, a preto sa riadim aj rozumom (snazim sa), aj ked som zamilovany...a stojim si za tym, ze je to laska, ale niesom zamilovany pubertiak, ktory sa bude mesiace trapit nad nejakym dievcatom, proste ked ma nechce, nema zmysel sa nou zapodievat, lebo je to pre mna strata casu...
@echoechoecho ale je blbost hladat si niekoho len preto ze chces vztah, vztah ma byt proste nieco, co vznikne z niecoho specialneho.. potom sa nediv ze na teba baby neletia ked z teba srsi aky si zufalec, no offense
@anitchka presne tak.. ja chcem byt viac ako jedna z poradovnika
@7 chcem sa ťa opýtať, tak trocha ťa nechápem, to ako keď ma dievča odmietne tak čo mám robiť...? jasne že pôjdem za druhou... alebo sa mám utápať v smútku...?
@11 zober si že žena chce mať pocit že je pre svojho vyvoleného špecialna, no keď jej ten pocit nedám hneď, stane sa strašná haluz, dievča sama sa začne snažiť o to aby sa stala pre muža výnimočnou a čím viac sa o ňu nezaujímam (tým nemyslím že ju ignorujem, vôbec nie práve naopak) všímam si ju no nedávam jej najavo žiaden náznak, niečoho viac, narozdiel od jej kamarátok a práve to dievčatá príjme aby sa začali angažovať, má to jedinný zmysel, dievča sa prestane pretvarovať a ukáže svoju skutočnú tvár, čím mi dá možnosť spoznať ju aj inak ako len jednu zdavu v bare... neviem síce či si pochopila ako to myslím no na tom nezáleží...
@rollo111 pochopila som, ale je to individualne. ja sa o chlapa nebudem usilovat ked on nebude prejavovat zaujem, bohuzial som ten typ, co si vyzaduje dvorenie sa.
@hoperpohroma@anitchka mne ani nejde primarne o to, aby som nasilu hladal vztah, ale skor o to, aby som sa dalej nesnazil o vztah s osobou, ktora so mnou vztah nechce...a to balenie dalsich zien nie je len s cielom mat vztah, nikdy nevies, ako sa to vyvinie
ale je rozdiel nesnazit sa o vztah a byt apaticky a ist nasilu balit ine baby. nikdy nevies, ako sa to vyvinie? tak ja ti poviem ako, vztahovo urcite nie.
rozumne zeny nechcu niekoho, komu staci HOCIKTO. potom tie pary tak aj vyzeraju ja mam iste poziadavky a rovnako pozadujem po svojom buducom, aby to nebol taky typ, co "berie kazdu" (jasne ze nie uplne kazdu, ale tak.. chapeme sa.. no ty ma asi nechapes)
proste dostal si tu vyjadrenie od dvoch dievcat, ktore nie su uplne zapadnute prachom. nepaci sa ti? chces sa s nami natahovat? prosim. ja osobne si myslim, ze pohlad z druhej strany ti nezaskodi, ale ked chces len spekulovat, preco nemame pravdu, tak do toho ma nezatahuj a pokracuj si svoj radostny zalaskovany zivot. ja som ti prisla vysvetlit, co zeny chcu a potrebuju, ked sa ti to nepaci, co uz.
@rollo111 nie, myslela som taku situaciu, ked chlap ide balit nejaku zenu a uz dopredu v tej chvili vie, ze keby mu to s touto prave nevyslo, tak ze ma naplanovane nejake dalsie uz
@hoperpohroma musim nesuhlasit zoparkrat sa to vyvinulo na vztah...ved nevravim, ze chcem hocikoho, neviem preco stale to omielas dookola...ved ani nikde to nevtrdim, ze mi staci hocikto ty asi nebudes rozumna, lebo mi davas do ust cudzie slova, a podla nich ma posudzujes..no offence
inac mohla by si brat vymenu nazorov aj inak ako natahovanie sa? ..ako ja neviem odkial si, ale ja ked nesuhlasim, tak dam najavo svoj nazor, a neberiem to ako natahovanie, ale ako diskusiu..sa bojis konfontacie?....a "proste dostal si tu vyjadrenie od dvoch dievcat,"..wow AZ od 2 dievcat, aka super repretenativna vzorka ...a nepaci sa mi, ze hovoris za vsetky zeny, a pritom myslis seba...a ako "chces len spekulovat, preco nemame pravdu, tak do toho ma nezatahuj"...fakt nechapem, ale ako sorry, ze ta do toho "zatahujem"
@hoperpohroma to by som si pozrel... sorry no čo ja viem tak to nieje individuálne... je to skôr podvedomé... ide len o to že ak ťa muž ktorého si práve spoznala zo svojími kamarátkami niekde v bare priťahuje, začne ten muž cítiť sexuálne napätie z tvojej strany a vtedy sa buď utiahne (obviklé ti tým dá najavo že nestojí zato, proste si neverí) alebo začne flirtovať... a začiatočný nezáujem (opakujem nie ignorácia) je vpodstate začiatok dvorenia a ty to tak aj vnímaš len si to neuvedomuješ... (len maš nutkanie zaujať ho, môžu zato tvoje emócie z prvého dojmu, ktorý si si o tom mužovi vytvorila)
@hoperpohroma a práve vtom je tá krása že dievčatá reagujú rovnako... len niektorý muži sú z dievčat posraný...
"ja urcite nemam nutkanie dvorit sa nikomu. ked sa mi raz niekto paci a nespravi prvy krok, serem nanho"
prvý krok robia vždy ženy, muž len reaguje na jej podnet... hmmm, vidieť že si ešte nestretla nikoho kto by ťa skutočne zaujal... a ešte jedna vec dvorenie je nakonci vždy vzájomné (teda pokial ťa aj ten muž považuje za príťažlivú)
no konečne, sorry trocha som ťa podpichol... takže 2 ročný vzťah... a chceš mi nahovoriť že si ho nezbalila...? ale prosím ťa
a bohužial je to tak všetky ženy reagujú rovnako (ono sa hovorí že každá je iná čo je aj pravda no pokial ide o flirtovanie, premýšlate takmer identicky) viem že stýmto nebudeš súhlasiť no aj tak ženy nezmeníš...
to sa proste stáva... aj ja som to zažil.. vlastne nedávno. Najlepší liek ? nespraviť zo seba zúfalca, dať jej najavo, že nie je jediná baba v celom vesmíre a to napríklad tak, že sa jej proste nebudeš venovať tak intenzívne. Vlastne aj tak je to už uzavretá kapitola takže je to jedno. Upriam svoju pozornosť na iný objekt a zbalíš inú.. možno ešte lepšiu.
Ak sa chceš s tým čo najrýchlejšie vyrovnať, tak odporúčam rozšíriť svoj zoznam koníčkov. Ísť do posilky, začať tancovať, učiť sa cudzie jazyky.. hocičo čo ťa zabaví a posunie dopredu...
@rollo111 odborník na vzťahy? tak aj mne poraď v niečom
a k téme, mne ako u ženy, nie u chlapa, pomohlo ako vyššie spomínané nájdenie si viac koníčkov, to by malo vždy zabrať.. a asi by som neradila zamerať sa hneď na ďalší objekt, pretože napríklad ja, akurát ako som sa v takej situácii zamerala na nejakého nového, od starého odmotanie, na nového rýchle namotanie ešte viac, a pritom to tiež dopadlo ako s tým predtým, že vlastne nijako ... takže to by mohla byť dvojnásobná rana, bolesť, pričom by sa ten človek chcel zoceliť... zbytočné sklamanie dvakrát za sebou za krátku dobu
@nancy456 presne, preto sa chcem z toho co najskor dostat a uzivat si zivot ...ale ja si skor myslim, ze to je "kamaratstvo" je len zo slusnosti, aby to nebolo take, ze ma odmietla, tak nechce nic so mnou mat, a asi sama nechce vyzerat ako najvacsia mrcha
pockat, pockat @rollo111 tu trepes o nejakom sexualnom napati a podnete, ktory vytvorila zena, lebo chlap sa jej paci a chce ho, a teda chlap len dalej reaguje na toto.... ale pockat, pockat... ako to, ze tu potom zakladatel diskusie u dotycnej tak pohorel? asi zla teoria, vsak
ak bude do teba stale dobiedzat, tak jej CITLIVO povedz, ze si mal zaujem o vztah s nou, ze sa ti paci ako zena, ale nemas zaujem udrzovat s nou kamaratstvo, lebo by ti to ublizovalo. Ak je normalna tak to pochopi a da ti pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Kamarátstvo je v 99% viac než vzťah ♥
hotovo krasa
@tlamik ale ja si myslim, ze uprimne kamaratstvo je viac ako vztah, a nie taketo "kamaratstvo" kvoli tomu, ze ma nechce ako priatela....a skor si myslim, ze sa sprava kamaratsky iba preto, aby ma velmi neranila, a po par dnoch uz nebude ani to....
@hoperpohroma dpc, pravda
dnes je sexy sebavedomie a nie pristup: "som loser, ale strasne som sa do teba zamiloval, prosim, bud so mnou az do smrti aj ked si 100krat lepsia ako ja"
presne tak. zena musi mat pocit, ze je specialna
chlape, to laska nie je
a prave preto som uz aj par takych odmietla, lebo to na nich bolo vidno, ze proste chcu dievca len aby mali niekoho, hocikoho dobre vyzerajuceho
@anitchka presne tak.. ja chcem byt viac ako jedna z poradovnika
@anitchka
@7 chcem sa ťa opýtať, tak trocha ťa nechápem, to ako keď ma dievča odmietne tak čo mám robiť...? jasne že pôjdem za druhou... alebo sa mám utápať v smútku...?
@hoperpohroma
@11 zober si že žena chce mať pocit že je pre svojho vyvoleného špecialna, no keď jej ten pocit nedám hneď, stane sa strašná haluz, dievča sama sa začne snažiť o to aby sa stala pre muža výnimočnou a čím viac sa o ňu nezaujímam (tým nemyslím že ju ignorujem, vôbec nie práve naopak) všímam si ju no nedávam jej najavo žiaden náznak, niečoho viac, narozdiel od jej kamarátok a práve to dievčatá príjme aby sa začali angažovať, má to jedinný zmysel, dievča sa prestane pretvarovať a ukáže svoju skutočnú tvár, čím mi dá možnosť spoznať ju aj inak ako len jednu zdavu v bare... neviem síce či si pochopila ako to myslím no na tom nezáleží...
ale je rozdiel nesnazit sa o vztah a byt apaticky a ist nasilu balit ine baby. nikdy nevies, ako sa to vyvinie? tak ja ti poviem ako, vztahovo urcite nie.
rozumne zeny nechcu niekoho, komu staci HOCIKTO. potom tie pary tak aj vyzeraju ja mam iste poziadavky a rovnako pozadujem po svojom buducom, aby to nebol taky typ, co "berie kazdu" (jasne ze nie uplne kazdu, ale tak.. chapeme sa.. no ty ma asi nechapes)
proste dostal si tu vyjadrenie od dvoch dievcat, ktore nie su uplne zapadnute prachom. nepaci sa ti? chces sa s nami natahovat? prosim. ja osobne si myslim, ze pohlad z druhej strany ti nezaskodi, ale ked chces len spekulovat, preco nemame pravdu, tak do toho ma nezatahuj a pokracuj si svoj radostny zalaskovany zivot. ja som ti prisla vysvetlit, co zeny chcu a potrebuju, ked sa ti to nepaci, co uz.
inac mohla by si brat vymenu nazorov aj inak ako natahovanie sa? ..ako ja neviem odkial si, ale ja ked nesuhlasim, tak dam najavo svoj nazor, a neberiem to ako natahovanie, ale ako diskusiu..sa bojis konfontacie?....a "proste dostal si tu vyjadrenie od dvoch dievcat,"..wow AZ od 2 dievcat, aka super repretenativna vzorka ...a nepaci sa mi, ze hovoris za vsetky zeny, a pritom myslis seba...a ako "chces len spekulovat, preco nemame pravdu, tak do toho ma nezatahuj"...fakt nechapem, ale ako sorry, ze ta do toho "zatahujem"
to aby to vedela pouzi ako dovod toho preco to vytiahnes, ak si ale moc hanblivy tak to nejako zakry a nahod nenapadne
@hoperpohroma to by som si pozrel... sorry no čo ja viem tak to nieje individuálne... je to skôr podvedomé... ide len o to že ak ťa muž ktorého si práve spoznala zo svojími kamarátkami niekde v bare priťahuje, začne ten muž cítiť sexuálne napätie z tvojej strany a vtedy sa buď utiahne (obviklé ti tým dá najavo že nestojí zato, proste si neverí) alebo začne flirtovať... a začiatočný nezáujem (opakujem nie ignorácia) je vpodstate začiatok dvorenia a ty to tak aj vnímaš len si to neuvedomuješ... (len maš nutkanie zaujať ho, môžu zato tvoje emócie z prvého dojmu, ktorý si si o tom mužovi vytvorila)
ja urcite nemam nutkanie dvorit sa nikomu. ked sa mi raz niekto paci a nespravi prvy krok, serem nanho
"ja urcite nemam nutkanie dvorit sa nikomu. ked sa mi raz niekto paci a nespravi prvy krok, serem nanho"
prvý krok robia vždy ženy, muž len reaguje na jej podnet... hmmm, vidieť že si ešte nestretla nikoho kto by ťa skutočne zaujal... a ešte jedna vec dvorenie je nakonci vždy vzájomné (teda pokial ťa aj ten muž považuje za príťažlivú)
a ako mozes povedat, ze vsetky zeny reaguju rovnako O_________O
strata casu maximalna, dalsiu odpoved necakaj
no konečne, sorry trocha som ťa podpichol... takže 2 ročný vzťah... a chceš mi nahovoriť že si ho nezbalila...? ale prosím ťa
a bohužial je to tak všetky ženy reagujú rovnako (ono sa hovorí že každá je iná čo je aj pravda no pokial ide o flirtovanie, premýšlate takmer identicky) viem že stýmto nebudeš súhlasiť no aj tak ženy nezmeníš...
@echoechoecho
to sa proste stáva... aj ja som to zažil.. vlastne nedávno. Najlepší liek ? nespraviť zo seba zúfalca, dať jej najavo, že nie je jediná baba v celom vesmíre a to napríklad tak, že sa jej proste nebudeš venovať tak intenzívne. Vlastne aj tak je to už uzavretá kapitola takže je to jedno. Upriam svoju pozornosť na iný objekt a zbalíš inú.. možno ešte lepšiu.
Ak sa chceš s tým čo najrýchlejšie vyrovnať, tak odporúčam rozšíriť svoj zoznam koníčkov. Ísť do posilky, začať tancovať, učiť sa cudzie jazyky.. hocičo čo ťa zabaví a posunie dopredu...
a k téme, mne ako u ženy, nie u chlapa, pomohlo ako vyššie spomínané nájdenie si viac koníčkov, to by malo vždy zabrať.. a asi by som neradila zamerať sa hneď na ďalší objekt, pretože napríklad ja, akurát ako som sa v takej situácii zamerala na nejakého nového, od starého odmotanie, na nového rýchle namotanie ešte viac, a pritom to tiež dopadlo ako s tým predtým, že vlastne nijako ... takže to by mohla byť dvojnásobná rana, bolesť, pričom by sa ten človek chcel zoceliť... zbytočné sklamanie dvakrát za sebou za krátku dobu
@rollo111 mal si niekedy dievča? lebo to čo trepeš sú neskutočné pičoviny
vskutočnosti som len 9 ročný zakomplexovaný kluk kterej netuší očem tady doprdele mluvíš...
pozri nemusíš veriť tomu čo píšem hore v komentoch ( po pravde bola by si prvá holka ktorá by stým súhlasila...) no haluz je, že je to pravda...
budem na svojom komplexe pracovať...
Veľa čokolády.
Veľa masturbácie.
@whisper mastrubacia s myslienkou na nu?
@nancy456 presne, preto sa chcem z toho co najskor dostat a uzivat si zivot ...ale ja si skor myslim, ze to je "kamaratstvo" je len zo slusnosti, aby to nebolo take, ze ma odmietla, tak nechce nic so mnou mat, a asi sama nechce vyzerat ako najvacsia mrcha
prva zena, ktora bola v mojich ociach natolko dobra, aby som jej vyznal lasku, je so mnou teraz vyse 3 rokov
takze nastastie som si vybral a zaposobil na vhodnu zenu
nechápem ako to spolu súvisi, zrejme ju nepriťahuje, má ho rada, no to je všetko... a kto vie možno sa len zlakla toho vyznania lásky...
prerusit kontakt ak sa da.
ak bude do teba stale dobiedzat, tak jej CITLIVO povedz, ze si mal zaujem o vztah s nou, ze sa ti paci ako zena, ale nemas zaujem udrzovat s nou kamaratstvo, lebo by ti to ublizovalo. Ak je normalna tak to pochopi a da ti pokoj.