najviac mi vadí prístup autora Birdzu čo sa týka technických nedostatkov, ktorých je tu dosť veľa (keby každý týždeň namiesto nakrúcania videoblogu opravil jednu vec na Birdzi, malo by to pre Birdz oveľa väčší prínos než nejaké video) a neustále sa zhoršujúca kvalita blogov, fóra a celkovo registrovaných ľudí...
vadi mi, ze aj ked su blogy roztriedene do kategorii, ked na tu danu kategoriu kliknem, zobrazi mi vsetky blogy... a potom sa mozem osalit, ked hladam cosi konkretne
mne suverénne najviac vadia ľudia, čo tu neustále všetko kritizujú, ale by bol chod portálu na ich pleciach, tak by až takí múdri ako sa teraz tvária rozhodne neboli
ale inak som tu spokojná, samozrejme, že nie je príjemné, keď je birdz niekedy pomalší alebo vypadne, ale to všetko sa dá prežiť a nebudem kvôli tomu mať hysterický záchvat
mne vadí to hromadné navážanie sa na ľudí a komunikácia cez komentáre, aby každý videl, aký je dotyčný autor komentáru a jeho kamaráti super, namiesto toho, aby sa rozprávali cez TS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
hodim diskusiu, ze kto by chcel noveho admina
K užívateľom: Komerčná brutalita, medializovanosť absolútnych pičovín, správanie podaktorých užívateľov, invázia fake nickov.
ale inak som tu spokojná, samozrejme, že nie je príjemné, keď je birdz niekedy pomalší alebo vypadne, ale to všetko sa dá prežiť a nebudem kvôli tomu mať hysterický záchvat
a podobne ...
a čo vadí mne? zväčša mi vadia nepodstatné malé technické detaily , takže to prežijem .
čo sa týka užívateľov, tak vadí mi ich netolerancia, občas fakt zbytočné kritizovanie (hlavne, keď o niečom vedia fakt "veľa")
-odosielanie ankiet enterom, chce to zablokovať enter.
-nemožnosť hlasovať v ankete pri možnostiach s úvodzovkami
-nefunkčná možnosť Linky v menu, buď ich zablokovať alebo zrušiť
-nefunkčné možnosti na kartách v kluboch
čo by som vylepšil:
-pridávanie fotiek vo fotalbume, dať možnosť pridať viacej naraz
-pridať vyhľadávanie v kluboch/fankluboch a pokúsiť sa ich rozbehnúť , tak aby mali reálnu funkčnosť, nielen naoko , sú vlastne takmer nanič
a ešte mi vadí funkcia môj birdz. úplne najviac.