veruu šeckoo akože ked bude takýyto: cernee vlasy, modree očkaa , empatický , celkovo povahovo v pohode, športovec, oholený ...može byť ale zatial som nikoo ho takeho nevydela asi ani neuvidim hmmm prečo som ja hetero???
aano chlpy to je dost hnus ked sa o seba nestaraju..prilis kratke vlasy, to s ami nepaci, ked ani trosku necvicia a maju vrstvu tuku na bruchu a tzv. kuracie nohy..
a z povahovych vlastnosti..hm to je nadlho poviem len to hlavne- nenavidim ked su prilis sexuchtivy, maju nechutne poznamky..ked su vystatovacni, majetnicki, egoisticki...hovorim,to je zoznam tak do 5 rano keby tu sedim..
kôli tomu že je 80% tupých ako bedňa gitu, nemusíte byť lezby =P
niekedy je problém aj v tom že baby chcú peknučkého, krásnučkého, vyšportovaného, sexi chlapčeka ktorý je dokonalý aj povahou. A čo by ste ešte nechceli ??
@malapohroma dakujem ...konecne niekto normalny....nechapem tie priblble baby ktore kydaju na feminizmus
proste neznasam ludi co hovoria ze feminizmus- je boj proti muzom...to je uplna hlupost...je to len zrovnopravnenie ..co je absolutne spravne ....jednoducho som hakliva nato ked niekto neuznava feminizmus vazne ako...
nemylte si feminizmus so sufrazetizmom...jasne? jejda :/
To,ze si myslia,ze ked su najkrajsi a najlepsi v baleny bab tak su aj nazaujimavejsi a kazda baba po nom ide...no nech sa taky strci kade lahsie....mozu byt pekny ale ich oriesok v hlave primaly aby som s ao takeho bumbaja zaujimala........to zas nehovorim,ze sa mi pacia luzry to neeee ale takichto bumbujov nemam moc rada...chapes?????
uf ,to mám vypísať všetko ? prekáža mi ,keď sú neslušní ,nevychovaní,hrešenie neznášam ,prekáža mi ďalej drzosť,agresivita,necitlivosť a ešte veľa inéh
Ale nie, akože ako kamaráti sú ok. Nájde sa pár milých jedincov v záplave ignorantov. Ale preboha, viac ako kamarátka byť s nimi??? Veď sú taký... hranatý xD Ženy majú krásne oblé tvary, majú pekne vytvarované krivky... Mužské telo mi príde ako niečo nedokončené xD
A keď sú chlpatí! To by mali zákonom zakázať, kto sa má na to dívať? Navyše keď smrdia potom... och, fuj...
No a namachrovaným a neohrabaným, vulgárnym správaním dokážu celý dojem zaklincovať...
@malapohroma chudinka... kde žiješ, kadiaľ chodíš? Veď ja ich poznám kvantá!
Alebo nebodaj v tvojom okolín sú samí sráči a debilkovia? Skôr by som povedal, že ty si nejakým zázračným spôsobom iba tých všímaš, tam bude pes zakopaný
v podstate nič. pretože mi vadia jedine tak zlé vlastnosti, a tie má každý človek...
aj to vykrikovanie, či urážanie... to robia i ženy. A mnohokrát sú závistivé, násilné, ohováračné. Chlapi sú zase viac násilný. Ale ženské sú proste... občas mi strašne vadia.
no neviem pisete ze nepoznate chalana empatickeho, pravidelne holiaceho sa, umivajuceho sa, upraveneho, ciernovlaseho, vysportovaneho...
No tak to by vam na mne vadili akurat tak tie blond vlasi, sebavedomie, inteligencia (ked zeny obvinuju muzov ze nemaju rozum tak predpokladam ze sa im nebude pacit inteligent prakticka zrucnost a penis co mam vlastne vam by vadilo ze som chlap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
vlasy vacsiny (teda to ze si ich moc casto strihaju)
povaha vacsiny (ak nie vsetkych, do toho zahrnam egoizmus, mizive mnozstvo empatie, nechapavost v urcitych veciach)
ked na ulici vykrikuju na baby! ako na mna! alebo ked na mna trubia auta ked mam suknu! nech sa pojebu!
a vadia mi celi chlapi.
a preto mi ale straaaaaaaaasne vadi ze som hetero.
a napriek tomu je yaoi
a vobec. proud to be a feminist
a niektorí majú smradlavé nohy -našťastie také doma nemám
proud to be a feminist
ale ked za teba plati večeru its ok že ?
takže nezúfaj, strýko depropex je tu aby si ho mohla chcieť a obdivovať
a z povahovych vlastnosti..hm to je nadlho poviem len to hlavne- nenavidim ked su prilis sexuchtivy, maju nechutne poznamky..ked su vystatovacni, majetnicki, egoisticki...hovorim,to je zoznam tak do 5 rano keby tu sedim..
kôli tomu že je 80% tupých ako bedňa gitu, nemusíte byť lezby =P
niekedy je problém aj v tom že baby chcú peknučkého, krásnučkého, vyšportovaného, sexi chlapčeka ktorý je dokonalý aj povahou. A čo by ste ešte nechceli ??
ich nenasýtitelná nadržanosť !!
a keď smrdia !
atd ...
proste neznasam ludi co hovoria ze feminizmus- je boj proti muzom...to je uplna hlupost...je to len zrovnopravnenie ..co je absolutne spravne ....jednoducho som hakliva nato ked niekto neuznava feminizmus vazne ako...
nemylte si feminizmus so sufrazetizmom...jasne? jejda :/
ja som taký dokonalejší @depropex
@pikao feminizmus neuznavam, pretoze zeny povazujem za rovnocenne a tym padom je to pre mna zbytocne hnutie ktore uz nemusi existovat
aj ked je pravda ze odkedy ziskali zeny volebne pravo tak to ide vo svete dolu vodou... len srandujem!
A všetci určite na mňa že: WTF?
ja chlapov milujem !!! (teda jedného ) a nehladám na nich zlé veci...všetko sa dá zlepšiť.... až na povahu..s tou sa rodíme
a kto mi kedy zaplatil veceru?
jedine rodicia. to sa snad patri.
@depropex @mezomus
pobite sa!
@hov ädo
a ty hej?
@depropex ale môžme si to vyriešiť pri/pod aute, kofole a oleji
@malapohroma ja som tiež abstinent, aká irónia... (také veci že na pivo, píšem len tak, lebo sa to tak hovorí ... )
mezomus vidíš, obaja abstinenti, tak to môže skončiť jedine pri aute alebo pod ním.... a s kofolou
a co sa inych dymiacich latok tyka,..
Ale nie, akože ako kamaráti sú ok. Nájde sa pár milých jedincov v záplave ignorantov. Ale preboha, viac ako kamarátka byť s nimi??? Veď sú taký... hranatý xD Ženy majú krásne oblé tvary, majú pekne vytvarované krivky... Mužské telo mi príde ako niečo nedokončené xD
A keď sú chlpatí! To by mali zákonom zakázať, kto sa má na to dívať? Navyše keď smrdia potom... och, fuj...
No a namachrovaným a neohrabaným, vulgárnym správaním dokážu celý dojem zaklincovať...
Alebo nebodaj v tvojom okolín sú samí sráči a debilkovia? Skôr by som povedal, že ty si nejakým zázračným spôsobom iba tých všímaš, tam bude pes zakopaný
A momentálne neznášam chalanov, ktorí vedia ako na mňa
aj to vykrikovanie, či urážanie... to robia i ženy. A mnohokrát sú závistivé, násilné, ohováračné. Chlapi sú zase viac násilný. Ale ženské sú proste... občas mi strašne vadia.
No tak to by vam na mne vadili akurat tak tie blond vlasi, sebavedomie, inteligencia (ked zeny obvinuju muzov ze nemaju rozum tak predpokladam ze sa im nebude pacit inteligent prakticka zrucnost a penis co mam vlastne vam by vadilo ze som chlap
pochopil som to spravne ?