už dlhšie mám problémy s akné...bola som u kožnej, dala mi krémy, používala som ich a celkom to aj pomizlo, len...stále na brade sa mi niečo objaví...neviete mi niečo poradiť?
so žalúdkom nič nemáš? ja som mala ťažkosti a vyrážky na tvári a bola z toho intolerancia laktózy.... a skús sírové mydlo a zinkovú masť...a možno skús striedať čistiace gély, krémiky a podobne...
Tie sračky z drogérie mi na akne nikdy nepomohli.. ja používam už asi 2 roky detské mydlo rano aj večer a na pleti sa mi objaví vyrážka len ked mam krámy čo sa dá prežiť
Mne nič nepomáha okrem kozmetičky... možno mi trochu zatavujú tvorbu akné tie všelijaké krémiky a vodičky a peelingy čo mám, ale nikdy nemám bezchybnú pleť, takže vždy si dám krycí make up takú jemnú vrstvu a ono to pekne zakryje.
žihľavový čaj si skúšala? a jesť menej vyprážaných jedál, piť veľa čistej vody...a tú zinkovú mastičku....a inak...mne sa vyhádzala tak dávnejšie tvár a som sa naštvala, potrela tvár medom a nechala tak zo 20 min a ono to naozaj pomohlo na druhý deň to bolo oveľaaa lepšie...a inak myslím, že make up od dermacol-u ten pre problematickú pleť je fajn...ak teda používaš make up....aj tá pleťová voda a krém acne clear....
Toto bz ma tiež strašne zaujímalo, akné mám uź vyše 5 rokov, chodím aj ku kožnej, síce mi trochu pomohol duac gel ktorý mi dala (aj to len preto lebo som si ho od nej vypýtala) , ale aby som sa akné zbavila natrvalo to nie. :/ Niekedy už sa aj bojím pozreť do zrkadla keď nemám make up na sebe. :/
Ja sa s ním tiež trápim už roky a kopec vecí mi vôbec nepomohlo, ale zinková masť mi robí veľmi dobre, takže odporúčam, nie je drahá, dostupná v lekárňach
@elenocka25 , žiadne tie sračky ako garnier nekupuj!! nič, čo dostaneš v nejakom tescu alebo drogérii!!! choď k dermatologičke a nech ti predpíše Roaccutane. Ja som od začiatku puberty vyzerala ako muchotrávka - celé telo a obyčajná kožná mi s tými svojimi stupídnymi mastičkami, krémikami nepomohla - škoda peňazí , na každého to môže pôsobiť inak, no má to len krátkodobý účinok! Išla som k tejto dermatologičke a po 3 mesiacoch nebol ani náznak akné a ani po vysadení sa mi už viac nevrátilo - NIKDY Môj brat to isté - prišla puberta, rovnaký problém. Začal ich brať a po chvíli bol z toho vonku. Ak chceš mať už navždy pokoj, tak si ich daj predpísať.
Na úplné vyliečenie akné je dobrý chemický peeling s kyselinou salicylovou, ktorý si môžeš urobiť aj doma. Vygoogli si KYSELINA SALICYLOVA ESHOP. Na mierne akné alebo ako prevencia stačí čistiaci tonik s kyselinou salicylovou a Epiclear sérum proti akné a sírové mydlo. Mimochodom ja sa z droždia strašne vyhádžem, asi mám alergiu.
tiez som dlho bojovala s tymto problemom,ale kazdy clovek je iny a kazdemu zaberie niečo ine,ja som tiez skusala XY pripravkov,tipov,rad a mojej pleti zabralo az toto - o plet sa treba starat,ksicht mame len jeden a na cely zivot,a tak plet treba rozmaznavat,večer spat zasadne odličena, použivam NIVEU čistiaci gel,ten zmije najviac nečistot z pleti,pokračujem micelarnou vodou od BIODERMY určite poznate, a pokračujem NIVEOU čistiacim mliekom,ktore tiez na tampone nanesiem na plet....vtedy viem ze plet je dokoknale cista... nad akne som vyhrala s pripravkom AKNEROXID 10 - na slovensku na lekarsky predpis ale v čechach je volnopredajny,ak tam mate cestu,znamych skuste ho,da sa objednat aj z netu z eshop lekarni...... rano plet oplachnem len čistou vodou a nanesiem uz len niveu pletove mlieko,premastim kremom bioderma na suchu pokozku a mozem naniest make up. stačil mesiac takehoto poctiveho starania sa o plet a mozem vybehnut von bez stipky make upu plet je hladka,zdrava a pekna
@elenocka25 heh.no skusala som urinoterapiu ( liecba vlastnym mocom)= ziadne zlepsenie,sla som ku koznej...dala mi zyneryt,daliborov kupel,salicylovy 1% lieh a doporucila mi la roche posay effaclar duo...a samozrejme ako vzdy mi pobehala xicht dusikom pre rychlejsie hojenie...do dvoch tyzdnov som mala xicht v pohode...samozrejme nejake specialne ucinky u najdrahsieho produktu la roche som nepostrehla ani po dvoch mesiacoch..vtedy to stalo tusim 18€ ale bol k tomu zadara čistiaci penivy gel samozrejme s obsahom zazracnej vody z termalneho pramena...ked som to kupovala tak pani doktorka kozna mi dala letacik s jej peciatkou asi si zbierala nejake body v lekarni...no po case sa mi akne vratilo...nebol cas cakat u koznej pol dna tak som nastolila samoliecbu...zo zaciatku ichtoxyl- ten vytiahol sajrajt za noc von z aknacov..dost smrdel ale svoju ulohu plnil silnejsia varianta je saloxyl...potom miraclean zinkova emulzia- urýchľuje hojenie...u nas som nezohnala objednavala som ju z ciech...daliborov kupel- rozpusta tukove hlavicky treba ho poriadne riedit ale plet je po nom krajsia v jednej lekarni tvrdili ze je na predpis a v druhej mi ho predali vraj nie je na predpis ale s predpisom je lacnejsia...to som pouzivala a pouzivam ako pletovu vodu....salycilovy lieh 2% lieci hlboko v kozi
..len dost vysusuje
...a nakoniec moj kral isis glyco A 12% na sk som zas nezohnala tak zas cechy...vsetci nan nadávajú ze akne nezlepsuje len asi nevedia citat...je to totiz chemicky peeling na domace pouzitie ma vyrovnavat jazvy po akne zmensovat pory a ma sa pouzivat ako nocna starostlivost o plet...ten mi moc pomohol...na svoju gramaz je podla mna dost drahy ale radsej kupim ten a dam 13€ ako nefungujuce enzymove peelingy po 6€ kus...to aj obycajny citron je lepsi....no a neviem ako tieto moje typy budu fungovat na suchu a zmiesanu plet..ja mam citlivu mastnu plet takze keď na seba kydnem lieh neublizi mi tolko co suchej pleti
@ejule aj ja som pouzivala zinkovu mast lem mi strasne vadilo to biele zafarbenie inak bola super po nete som hladala nieco take zinkove len priesvitne nech s tym mozem aj po vonku behat a vygooglila som miracleam zinkova emulze
..boli na nu super recenzie tak som kupila z ceskeho eshopu vyskusala a pupis supis nejake 4€ som dala len je to malinke 50ml
@givenchy roacuttane? To patri k poslednym moznostiam liecby...najprv predpisuju doktory jemne varianty a ked nezaberaju pritvrdia nasadia o nieco silnejsie az....... Roacuttane...lenze to je uz silna liecba a pri dlhodobom uzivani poskodzuje vnut.organy...preto to tak moc nechcú predpisovat.
.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
droždie
@kika2211 Nabuduce napis radsej prostriedok, lebo mna to osobne rozosmialo
mne pomáha jedine kožná.
alebo, keď sa ti len na brade niečo vyhadzuje a od kožnej nezaberá tak skús toto
so žalúdkom nič nemáš? ja som mala ťažkosti a vyrážky na tvári a bola z toho intolerancia laktózy.... a skús sírové mydlo a zinkovú masť...a možno skús striedať čistiace gély, krémiky a podobne...
žihľavový čaj si skúšala? a jesť menej vyprážaných jedál, piť veľa čistej vody...a tú zinkovú mastičku....a inak...mne sa vyhádzala tak dávnejšie tvár a som sa naštvala, potrela tvár medom a nechala tak zo 20 min a ono to naozaj pomohlo na druhý deň to bolo oveľaaa lepšie...a inak myslím, že make up od dermacol-u ten pre problematickú pleť je fajn...ak teda používaš make up....aj tá pleťová voda a krém acne clear....
..len dost vysusuje
...a nakoniec moj kral isis glyco A 12% na sk som zas nezohnala tak zas cechy...vsetci nan nadávajú ze akne nezlepsuje len asi nevedia citat...je to totiz chemicky peeling na domace pouzitie ma vyrovnavat jazvy po akne zmensovat pory a ma sa pouzivat ako nocna starostlivost o plet...ten mi moc pomohol...na svoju gramaz je podla mna dost drahy ale radsej kupim ten a dam 13€ ako nefungujuce enzymove peelingy po 6€ kus...to aj obycajny citron je lepsi....no a neviem ako tieto moje typy budu fungovat na suchu a zmiesanu plet..ja mam citlivu mastnu plet takze keď na seba kydnem lieh neublizi mi tolko co suchej pleti
..boli na nu super recenzie tak som kupila z ceskeho eshopu vyskusala a pupis supis nejake 4€ som dala len je to malinke 50ml
.
» rossmann.sk/category/dekora...
a potom sa zaoberat spravnym riesenim problemu.
liecba pokozky : » rossmann.sk/akne-liecba/...
Prajem pekny den
Dufam ze Vam to pomoze s bojom s akne
» shop.vitarian.sk/zeoforce-zeolit...