Viem, že to tu asi 100x už bolo, ale je mi tak nakkt, že to tu nemienim hladať, takže jednoduchá otázka: Čo vám pomohlo pri liečení proti corone? Hlavne tí, ktorí ste to ťažšie znášali... Ďakujem
Nebolo to tu este. A teda ja som covid nemala, ale volaco mi hovorí, ze bromhexin s vodkou nepomôže skús imunoglukan 3x3 100 tabletiek denne. Najmä nalacno a pred spaním. A vitamín D 2000 po jedle.
Lieky na zrazenie teploty, čaje... a vydržať. Horúčky po týždni zmizli ( najväčšia 39,3..stále boli nad 38) chuť a čuch sa vrátila až postupne. Divná choroba, také akoby tlaky som mal v rukách, ako keby dáka predzvesť infarktu alebo také dačo Neprajem to nikomu
@bassmack@4 na zrazenie teploty mi nič nezaberá chuť a čuch zatial mám, aj keď nemám absolútne chuť do jedla a donútim sa zjesť 2 krát denne nejakú blbosť čisto kvôli antb. ktoré mi dala doktorka... a tie tlaky presne viem o čom vravíš, a ešte keď mám popri tom bolesti na hrudníku, človek premýšla, či má každú chvíľu dostať infarkt alebo či proste korona a hlavu mi ide riadne roztrhať, bez ladového uteráka na čele by som neprežila ani 5min
No mne vodka trošku pomohla, inak aj bromexin proti kašlu, taktiež aj ivermektín pomáhal môjmu proatelovi.. no, inak ani moc nič. Lieky proti bolesti mi absolútne nezaberali žiadne, fakt som sa hlavne snažila doplniť veeeeeela vitamínov, zinok a vyležať to, v zatemnenej miestnosti, nakolko som bola veeelmi citlivá na svetlo.
Ak máš coronu, prajem ti skoré uzdravenie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@yoss C a D užívam pravidelne, na kolko sa dá zvýšiť?
Ak máš coronu, prajem ti skoré uzdravenie!
každopádne prajem skoré uzdravenie!