Ak zacnem pisat zoznam skoncim o fuu rokov; do dochodku to snad este stihnem. No 400 utrzkov a vsetky strany 2och vrstiev aj s kotucikom mi stacit nebudu tak sa to posralo.
Ľudia mi vadia. Vadia mi akí sú sebeckí. Každí myslí len na peniaze a na seba. Vadí mi, ako si závidia. Vadí mi, že ľudia sú väčšne nespokojní. Že za všetky skutky čakajú niečo, že nič nerobia nezištne. Kde je láska?
ked vidim kolko ludi je chudobnych alebo maju malo penazi. a potom zaroven vidim ako prachaci rozhadzuju na kede ake kraviny a potom ako sa ti chudaci snazia stat bohatymi a su totalne bezocivi voci ostatnim len koli peniazom. co je horsie ze toto neni len cena za bohatsvo ale vobec ked chce clovek prezit tak musi byt kurva.
noo tak mne vadi asii ten strasne rychly a uponahlany zivot.......clovek sa vsade ponahla a nic nestiha.....a dnes ked sa vam nieco stane na ulici tak vas kazdy obide a nikto vam nieje ochotny pomoct..myslim ze ludia su falosny voci sebe a uplne zbytocne...
@Iwka74 Tam som už bola a nie raz Chcem mať knihy doma, veľkú, plnú knižnicu, aby keď sa nudím, tak si len tak môžem hociktorú vytiahnuť a prečítať odznova. Už rok si kupujem knihy len v angline, lebo sú o dosť lacnejšie než tie preložené.
hm...tazka otazka, ze co...urcite je to vela malickosti, ktore sa mi stavaju takmer denno denne. ale zeby som mala nejaky velky problem...mozno sebeckost. ano, asi to. ludia su velmi sebecki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
je to tak na 10 blogov
vlastne to ze clovek nezije
vadí mi, že mám drahé sms-ky...
vadí mi, že sa ľudia spoliehajú na to, že všetko viem...
vadí mi, že deň má len 24 hodín...
vadí mi, že všetko dobré raz skončí...
vadí mi, že nemám čipovú kartu...
vadí mi, že knižnica je otvorená len vo štvrtok...
vadí mi, že niektoré veci neplynú rýchlejšie...
vadí mi, že som citlivý a zároveň nekomunikatívny...
vadí mi, že keď nemám občiansky, nemôžem si balíky preberať sám
...
A nie je stredná cesta sama o sebe nejakým mantinelizmom?
a este aj to, ze su hrozne neprajni a vzdy sa zaujimaju len o to zle, co sa komu stalo
nehovorim ze vsetci alebo kazdy..
hovorim len co mi vadi na niektorych jedincoch
@Jeko si vtipný