urcite cvicisko, nie preto ze by som bola blba, ale preto, ze nas to ucili striktne podla ,,keď bude zelená tyčka presne pri tomto gombíku na dverách tak plný doľava" a nie podla toho ako proste mas zaparkovat kdekolvek potrebujes, bola som z toho strasny retard a sice som spravila na prvy krat cvicisko (jazdu som nasledne pokaslala), naozaj dobre parkovat som sa naucila az tak cca pol roka po autoskole
Nemal som pocas autoskoly s nicim problem, az po som skor zistil, ze nas nenaucil cuvat a doteraz mam mierny stres z toho obcas, a to mam najazdene uz celkom dost
jazdy do kopca ako @lawey , dokonca sme mali jednu celu 1,5h jazdu, ze sme iba vchadzali a vychadzali z garaze do kopca a z kopca
a potom mi teda robilo problem davat prednost z prava tam kde nebola znacka daj prednost v jazde
jazdy som mal vzdy len vecer a ako posledny v dany den..chodil som tankovat a raz ked som sa s instruktorom uz skamosil som sa sam odviezol domov a potom rano prenho (asi 4 ulice)
presne ako @1 ... a tiež s tým prikazovaním resp. kričaním... To bolo ako dobrovoľné muka.
No najhoršie bolo rozjazdy na križovatkach...čo neskôr aj išlo... ale nie keď to bolo mierne do kopca. V teorii ti píšu, že máš stlačiť spojku a pomaly ju púštať a až potom dávať plyn. A to som nevedel tiež pochopiť...
proste treba stlačiť spojku, potom stlačiť plynovy a pušťať spojku ...
a na cvičisku tiež takisto... na skuške to vyzeralo inak... tam bolo to pozdĺžne parkovanie asi tak na dve autá zasebou velké, a na treningoch na jedno a trochu miesta ... no a tak na skúške všetci naučení to hneď stočili a nacpali sa uplne do prednej strany toho parkovacieho miesta a za sebou mali mrte miesta...
sústrediť sa, bola som nervózna už len z toho že vedla mna ten instruktor sedel a kontroloval úplne všetko a za každú chybu mi vždy strašne vynadal a tak som bola ešte nesústredenejšia
Ja som bola z niektorých križovaztiek strašne blbá hlavne: normálne to funguje inak, ale presne na tejto jednej v riti košíc to funguje takto!!!
alebo také tie.. 6 ciest dokopy, pod nimi ešte nejaká iná, kým pozriem kde mám ísť a kto má prednosťuž som pomaly tam.. potom rovno v strese idem a inštruktor schmatne volant: ale počkaj, nepozrela si sa poriadne, či ti tu neskočí pes no koniec proste
(žiaden pes tam samozrejme skočiť nešiel) ... ja neviem, ja som stále stresovala pri križovatkách, ktoré neboli jasné a neboli to len pekne prekrížené 2 cesty
joj a hej, ešte pri začiatku tie prvé jazdy som asi zakaždým prehliadla, či som na jednosmerke, alebo nie tak som počítala proste stále s tým, že nie som na jednosmerke pre istotu (samozrejme na takých tých vedľajších úzkych cestičkách, kde 2 autá ledva vopcháte) a inštruktor mal stále také blbé poznámky, že prečo idem na jednosmerke úplne po kraji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a potom mi teda robilo problem davat prednost z prava tam kde nebola znacka daj prednost v jazde
No najhoršie bolo rozjazdy na križovatkach...čo neskôr aj išlo... ale nie keď to bolo mierne do kopca. V teorii ti píšu, že máš stlačiť spojku a pomaly ju púštať a až potom dávať plyn. A to som nevedel tiež pochopiť...
proste treba stlačiť spojku, potom stlačiť plynovy a pušťať spojku ...
a na cvičisku tiež takisto... na skuške to vyzeralo inak... tam bolo to pozdĺžne parkovanie asi tak na dve autá zasebou velké, a na treningoch na jedno a trochu miesta ... no a tak na skúške všetci naučení to hneď stočili a nacpali sa uplne do prednej strany toho parkovacieho miesta a za sebou mali mrte miesta...
alebo také tie.. 6 ciest dokopy, pod nimi ešte nejaká iná, kým pozriem kde mám ísť a kto má prednosťuž som pomaly tam.. potom rovno v strese idem a inštruktor schmatne volant: ale počkaj, nepozrela si sa poriadne, či ti tu neskočí pes no koniec proste