no ale aj niektorí chlapi si o sebe myslia,že ženy by sa bez nich nezaobišli....ja si mylsím,že obe pohlavia sa navzajom potrebuju a proste by bez seba nevydrzali
ja som sice baba ale poviem ti čo neznašam na niektorých babach
ked sa im paci nejaký chalan a vedia,že ma frajerku aj tag mu nedaju pokoj a budu ho zvadzat a tag...chapete?...to sa stalo aj mne...ked som zacala chodit so svojim chalanom...chodili sme obaja na tu istu skolu a pacil sa takej stetke..tag si ho raz nechala cez hodinu zavolat na chodbu akože si ho pýta nejaky profak..no a ked vysiel von tag mu povedala,že ona vie že ma frajerku ale ona ho aj tag raz dostane do postele a ona vie že to dokaže....ku.va jedna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Poznám niektorých chalanov aj chlapov, ktorí by vydržali bez ženy aj celý život. Lebo vraj pre chlapov sú naj- kamoši.....fajčenie.....šport
Tri veci bez ktorých by vraj nedikázali existovať. Ženy sú veľmi veľmi ďaleko v rebríčku....
ja som sice baba ale poviem ti čo neznašam na niektorých babach
ked sa im paci nejaký chalan a vedia,že ma frajerku aj tag mu nedaju pokoj a budu ho zvadzat a tag...chapete?...to sa stalo aj mne...ked som zacala chodit so svojim chalanom...chodili sme obaja na tu istu skolu a pacil sa takej stetke..tag si ho raz nechala cez hodinu zavolat na chodbu akože si ho pýta nejaky profak..no a ked vysiel von tag mu povedala,že ona vie že ma frajerku ale ona ho aj tag raz dostane do postele a ona vie že to dokaže....ku.va jedna
tag toto ma na nich sere
Mne napr.môj chalan povedal, že ma nemiluje( aj sme sa rozišli ) takže ja už o neho bojovať nebudem.
Je mi jasné, že by to bola katastrofa.A keby miloval inú, je mi jasné že rýpať do nich by bola hlúposť, lebo by som nič nedosiahla.
TAk ti držím palce aby ti ho tá štetina neprebrala. Od takých báb ruky preč.