naschvál som dala možnosť hlasovať iba za jednu možnosť - viem, že je to vždy kombinácia viacerých možností, ale zaujíma ma, čo je tá najdôležitejšia. do komentu sa prípadne vyjadrite obšírnejšie.
učím sa nové zaujímavé veci, pracujem aj s novými zaujímavými vecami (v neposlednom rade aj ľuďmi) a prichádzam do styku aj s najnovším hardwareom a softwareom ohľadom divadelných a koncertných podujatí..
okrem toho sa aj umelecky a tvorivo vyzivam a posúvam a som aj súčasťou tvorivého procesu celých inscenačných skupín.. v podstate je to dosť sranda a každý deň je niečím iný..asi to je hlavná motivácia,že ma to vnútorne baví
Nenazval by som to zmyslom, ale robím ju preto, že ma baví, a že ju podľa mňa mnoho ľudí robiť nevie a v podstate v nej "hnijú" aj keď sa jej venujú. Fakt by som nechcel robiť prácu, ktorá by ma nebavila a nemala pre mňa osobne zmysel a našťastie mám v sebe dosť charakteru aby som ju ani robiť nemusel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
okrem toho sa aj umelecky a tvorivo vyzivam a posúvam a som aj súčasťou tvorivého procesu celých inscenačných skupín.. v podstate je to dosť sranda a každý deň je niečím iný..asi to je hlavná motivácia,že ma to vnútorne baví