Myslim, ze neslo o ziaden konkretny podnet ... bolo to zlozite obdobie a asi som sa potrebovala vyrozpravat ... ci vyzniet optimistickejsie ako som bola pre tych, ktorych som opustala ... takze asi len potreba hovorit
Ano pisal som na blog.sme.sk ale tam boli moc "mudri" ludia co hladeli len na gramaticke chyby a robili sa najmudrejsi na svete. Tu an birdzi je to volnejsie a ludia pozeraju hlavne na myslienku a podobne. To sa mi paci
ja som predtým písala na blog.sme, ale tam som si musela dvať pozor, čo uverejňujem, nie kvôli tomu, že je smečko seriózne a tak, ale preto, že to je pod mojím menom... a keďže som najmä odporcom "šuflíkovského umelectva",všetko, čo zo seba vydám, nech je to akokoľvek zlé, uverejním a tu je na to priestor
ja som nikdy predtým nikde nepísal, akurát tak nejaké vlastné malé pokusy o knihy či poviedky v zošitovej forme. páčila sa mi možnosť písať články o čomkoľvek verejne. birdz bol vlastne prvý svojho druhu (blogová stránka), ktorý som navštívil a hneď sa mi to tu aj zapáčilo...
Od malička som veľmi rád písal, no robil som to hlavne pre seba a nikomu som to neukazoval. Po tom čo som objavil birdz ( dovtedy som ani nevedel čo je to blog ) som tu skúsil niečo uverejniť a na moje prekvapenie to malo veľmi pozitívne reakcie Potom som tu chvíľu pravidelne prispieval ale postupne sa vraciam s5 k písaniu sám pre seba. Pre mna je to najlepší spôsob odreágovania sa
Nebyt Birdzu v zivote by som asi nepisala blogy Tak ako nebyt Birdzu, v zivote by som nerobila videoblogy (nie ze by som uz nejaky mala, ale chystam sa No a ako to zacalo? Netusim, ale pamatam si jeden blog, ktory pisala este @Tashira (a nerozumiem tomu, preco uz nepise, pretoze mne sa jej blogy pacili ), kde spominala nieco v tom zmysle, ze kolko napises blogov, tolko kat si clovekom ono blogy by som zacala pisat aj bez jej clanku, ale fakt je, ze ten clanok ma mozno trocha ovplyvnil a...vryl sa mi do pamati a tak Zhrnula by som to asi tak, ze blogy pisem vdaka Birdzu A snazila som sa uverejnit ich aj inde, ale inde ma to uz nebavi, bavi ma to len tu
Ja som písala rôzne texty aj predtým...lenže po istom čase som si uvedomila, že ak sa chcem posunúť ešte trochu iným smerom, hoci podobným, tak potrebujem počuť názory na to čo píšem nie len od ľudí, ktorým sa moje texty páčia a poznajú ma ale aj od úplne cudzích ľudí....
a po prvých pár textoch sa mi tu akosi zapáčilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a po prvých pár textoch sa mi tu akosi zapáčilo...