Toto je mierené skorej na nežnejšiu čast našej populácie ak nerátam gayov čo je pre vás najviac pritažlivé na chalanoch ? vzhlad, charizma, humor... aby som vedel na čom popracovat
Popracovať sa dá (väčšinou) iba na tých viditeľných veciach, čo je vzhľad.
Naozaj príťažlivé sú však povahové vlastnosti, ktoré sa až tak ovplyvniť nedajú (keď nemáš zmysel pre humor, nedá sa naučiť. Môžeš sa naučiť akurát vtipy, ale nikdy to nebude ono)
@diehard sedmičkové radšej, ne? @nostroma áno a väčšinou to dopadne tak, že ti povie vtip v zmysle ,, išli dvaja a prostredný spadol" (akož totálne trápny, chápeš )
Ďalšie plusy: zmysel pre humor, rád a často sa usmieva (vyžaruje z neho pozitívna energia), má široký rozhľad, povahovo si sadneme atď atď...
Nevymenovala som vzhľad, pretože pokiaľ nie je vyslovene škaredý (a takých je naozaj málo), tak je na ňom vždy aspoň niečo pekné, čo na ňom môžem obdivovať
@diehard ja nechcem byt zly, ale co za "bawo" to mas ty? (nechapem )
@rici135 ale ak sa zasmeje i na tom totalne trapnom tak ju mas v hrsti.. takze neni o com.. a ked sa nezasmeje, tak aspon vies na com si.. zbalis sa a pripadne ju nechas i zaplatit
@laurikaaa vcera som si kupil novy mercedes (matchbox) a pri nom i moje rucky vyzeraju ako velke. ale kde do frasa sa da kupit ta charizma?
@nostroma popracovat sa da popravde na vsetkom.. clovek ak chce, vie zmenit i sam seba.. nakolko to bude trvace a ako to bude, je druha vec.. ale ak sa da skrotit agresivita, da sa zmenit i ine.. sice zmysel pre humor sa naucit neda.. ale zas nemyslim ze kazde dievca ho ma, resp ma rovnaky
tak ja osobne sa snažím popracovat na všetkom, nielen iba na vzhlade ako makám na sebe v posilke, ale chcem proste zamakat aj na mojich skills - napr naucit sa viac cudzich jazykov, hrat na nejakom hudobnom nástroji, popracovat na sebavedomí atd lebo co si všímam tak nechápem, ako tie bieberovské bábiky čo sa vydávaju za chlapov majú najvačšie kočky ale keby k niečomu došlo tak holka by musela branit ich a nie oni ju ale tak to je ten dnešný trend, čo už a samozrejme sa ešte chcem naučit tancovat, varit ( teda niežeby som nevedel, ale priestor na zlepšovanie je stále ), aby som bol pre ženy čo najlepší prototyp multifunkčného chlapa
@nicmanenapada no co sa tyka povahy, myslím že som na tom dost dobre až na to sebavedomie no nie som totiž chalan ktorý sám vyrazí do klubu večer aby len tak balil a oslovoval úplne cudzie holky
@patres112 pravdupovediac, ides na to uplne zle.. toto mi pride ako keby si chcel byt chlieb natreny medom a cakal, ktora ci kolko vcielok sa na teba prichyti a nalepi.. a snad tam jedna nakoniec i ostane.. pripadne mozno aj viac..
ak si chces realne najst dievca.. a tym myslim jedno a tym myslim na dlho.. tak je dolezite nielen to co robis ale i preco to robis.. ak to robis preto aby si "chytal babenky" tak to asi nebude tak dobry dovod s tebou ostavat nez ked to je preto "ze ta to bavi, naplna, ma to hlbsi zmysel"
a sice i ked jej to priamo nepovies, vacsina bab nie je tak blba, ze to nezisti, nepochopi.. minimalne z tvojho spravania..
ps: ja by som chcel vidiet tu statistiku ze kolko vztahov vzniklo v kluboch vecer.. myslim takych dlhsich a trvacejsich..
ale zas.. v dnesnej dobe ti mozno ide prave o tie vcielky a ich co najvacsi pocet.. a take vacsinou nemaju problem, ak mas plnu buksu.. pripadne si alfa samec (a veru, to sa moc naucit neda)
@johnysheek práveže je to robím primárne hlavne kvoli sebe posilka ma fest baví, je to pre mna hotová droga a som jeden z mala čo do fitka chodi primarne makat a nie očumovat prdelky ( teda nevravím že sa nepozriem ale to fakt skor vynimocne ), čo sa jazykov týka tak velmi sa chcem naučit španielsky páči sa mi ten jazyk a aj chcem rozumiet španielskemu streamu ked pozerám Barcu čo sa týka hudby velmi rád by som vedel hrat na gitaru, lebo velmi sa mi páčia tie parádne sola na elektrickej gitare napr v songoch od Ine Kafe a bolo by fajn si pri pospevovani aj troska zahrat tu melodiu ale to ma este caka kopa učenia a drilu zial... v tancovani sa zase chcem zlepsit kazdopadne, hlavne v tých spolocenskych lebo od stuzkovej som toho kopu pozabudal a nikdy nevies kedy to vyuzijes ( plesy, svadby ... ) a varenie je pre prežitie dost doležite si myslim ale hej ked som si to znova precital vyznie to tak ako keby som to robil cisto iba kvoli babam
@likjul prečítaj si moj príspevok vyššie robím to hlavne kvoli sebe lebo ma to baví teda gitaru a spanielcinu som este nezacal ale chcel by som len to su veci ktore sa ako samouk moc nenaučím si myslím
@minion7 tak poznám dost chalanov ktorí rozum maju a su single a baby daju prednost nejakym bad boyom a ked ich podjebu tak chodia vyplakavat ku nam #friendzoneforever
keď z neho ide niečo také zaujímavé, tajomné, že mám chuť zistiť o ňom viac a nie je predvídateľný na prvý pohľad ako väčšina chlapov ktorí človeka nudia už len tým že sú proste musí byť osobnosť.
@aventine to je tá predvídatelnost až taká odpudzujuca ? podla mna su aj horšie veci, napr ked chalan nedokáže byt k žene galantný, alebo ked má z úst hotovú žumpu tzn čo slovo to nadávka a mnoho iných vlastností
poviem to takto... povahu nepretiahnu ani zeny proste, ked chlap nie je zenin typ, tak nema zaujem spoznavat jeho povahu, ale alkohol dokaze robit divy
z vlastnej skusenosti-pred tym ako som zacal chodit do posilky a este som nemal pracu, tak so svojim zmyslom pre humor som mal kopu kamosiek, ktore sulozili so svalnatymi prazdnymi hlavami....teraz mam svaly a prachy a zrazu im moj zmysel pre humor,ktory mam od malicka pride strasne sexy a zrazu si zacali vsimat aj moje povahove vlastnosti, o ktorych nemali ani paru...hmm, je to o povahe jednoznacne
@nicmanenapada tak rozhodne to nie je jediny faktor, ale plusove body to rozhodne pridava, minule som takmer jednemu poslala liebesbrief za to, ze vec, co mi kedysi ukazal v exceli, mi teraz usetrila kopu nervov
@newcomer hh presne rovnaky nazor mam aj ja a si ma motivoval este viac aby som v posilke makal ale tak baby jedno hovoria a druhe robia na VS by nas mali ucit ako pochopit zenu ( a to je podla mna tazsie ako jadrova fyzika ) a nie tolko kravin co v zivote nevyuzijeme
mám chlapa 6 rokov...cvičí, najskôr sa mi to nepáčilo, ale teraz sa už za iným ako vysokým urasteným chlapom ani neobzriem...a keď majú potetované ruky ...škoda, že toho môjho neviem donútiť sa potetovať ...a inak tak obyčajne, humor a tak
@patress112 ale to sa neda ani učiť, jadrová fyzika sa dá...
Je to velmi individualne a nedá sa to generalizovať, takže to nie je možné učiť.
Hej inak, je pravda že každá baba, ti povie, že nepáčia sa mi svalnatí chalani, nepáči sa mi keď pije a je každý vikend na mol, nevadí že nemáš auto, nevadí že jej nekupuješ darčeky stále, nevadí že nemáš peniaze(v zmysle nezarábaš, alebo ti nezostáva na míňanie proste), nevadí že nemáš 20cm, ... .NEVADI, nevadí dostatočne pre to, že sa do teba trebas zamiluje, ale ked po čase priberieš 10kg tuku, nebudeš jej kupovať darčeky alebo chodiť na vylety atd atd, tak po nezhodach, hadke ti to vytiahne a bum rozchod. Pritom ti tvrdila že jej to nevadí a že takeho nepotrebuje a nechce
@patress112 tak zase ja nie som zrovna prototyp zeny ktorej vkusom by sa trebalo riadit praveze mam dost odveci hodnoty od ktorych sa moj zaujem o chlapa odvija - nikdy sa nezavdacis kazdej - ale vsak to je super, ze kazdy je vhodny pre niekoho. napriklad ja by som sa cez nadavky dokazala preniest, a aj tu nedostatocnu galantnost by som ozelela skor ako nudnost. ale ofc je aj vela inych veci ktore by mi asi vadili, ale to by som tu mohla pol dna vypisovat
a na vyzor ma pritahuju take typy co vyzeraju but trochu "grazlovsky", alebo potom take typy "filozofov" - s velkym nosom a hlbokymi ocami (cosi ako Bradley Cooper )
a doplnky ako pekne hodinky, strieborna retiazka, naramok na peknej zilnatej ruke, to su vzdy plusove body, co u mna zavazuju skorej nez vymakane telo svaly su takmer bezvyznamne, za mna nech je aj celkom chudy pokial ma prirodzene pekne stavanu postavu.
@aventine no zial ja sa musim vyrysovat lebo vazim 120kg+ ( aj ked mi to nikto na prvy pohlad netipuje kedze som vysoky a meriam cca 186-188cm ) a navyse na mna sa nalepi aj vzduch takze si musim velky pozor davat na to co zjem čiže cvičit musim a navyše ma to baví čo sa galantnosti týka neviem si predstavit že by som žene nepodržal dvere ( teda raz na gympli sa mi stalo ze isli oproti dve baby a ja som im podrzal dvere a cakal kedy prejdu a ony kukali na mna ako na debila tak som sa nasral presiel cez dvere ako prvy a pred nosom som im ich zabuchol ), nadávky.. no nie som moc hrdý na to ale nadávam pomerne dost hlavne pri El Clasicu ked rozhodcovia piskaju nezmyselne fauly proti Barce a vzhlad - no moc grazlovsky nevyzeram, preto sa aspon tak snazim chovat aj napriek tomu ze mam potom vycitky lebo ja som proste bol kedysi typicky sweet guy a baby ma dost vyuzivali tak som si povedal ze to zmenim aspon navonok trocha aj ked to bude v rozpore s mojim presvedcenim
@patress112 ja mam 180 a potrebujem vysoke chlapa nemam rada ked je niekto len o kusok vyssí.. neberiem to ako prioritu ale poteší ked je minimálne o hlavu vyšší
@patress112 hej aj ja som uz zameskal, ale ked som chodil na gympel tak som mal kamarata co som vedla neho sedel a tolko sme sa na tom nasmiali, jedneho profesora sme dokonca volali '' Peder '' ti ludia co to vymysleli su asi geniovia alebo co, hlavne turnaj makyho zbirku, tajomna komnata sa mi az tak moc nepaci.
@xy12345 inak kukni si jeho kanal na YT, vola sa PPPeter a robil tam fakt funny videa z roznych krajin kde bol, po anglicky so slovenskymi titulkami. Je ich sice iba 8 ale nasmejes sa
@xy12345 seksi je tichsi hlas, chraplavy hlas a to aj na žene,pozri si Lenny, a Lacko má seksi hlas,ale to len pre mňa,ty ho nepoznas,ale bude to asi tým,že nekrici,len povie niečo takým tichsim ale pevným hlasom
Nepoznám. Ok môže byt. Ale na žene sa napríklad mne zdá sexi tenký hlások, čím tenší tym viac, doslova. Ženu s chrapľavým som tuším ešte ani nestretol. @borovy
Charizma! Dodáva konkrétnemu človeku určitú individualitu,osobitosť
...
...
...
Veľa detí.Málo dospelých !
Neviem či sa smiať alebo plakať....
Dopadnete krásne, keď na budúcom partnerovi budete hľadať /riešiť svaly,farbu vlasov,hlas,výšku,váhu atď...
Nežijete večne. Ani nebudete.
@gitarista445 no tak to je mi jasné len zase ja neni som vychudnutá buzna ktorá nedokáže ochránit ženu ak k niečomu príde a nechápem ani prečo baby majú tendenciu chcet chalanov ktorých musia ochranovat ony lebo tie Bieber buzny sú chlapi jak hora... ale vyrúbaná
@75 Presne tak A ešte že chcú vysokého chlapa (ja mám 172 aby ich ochránil A keď idem po meste tak ide dievča , ktoré má 160cm , a vedľa nej typek , čo ma okolo 185 , ale vyzerá jak feťak z ústavu , kde mu mesiac nedali jesť
Ale samozrejme sa nájdu dievčatá a ženy , ktoré sú ešte normálne , ale je ich ako šafranu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Naozaj príťažlivé sú však povahové vlastnosti, ktoré sa až tak ovplyvniť nedajú (keď nemáš zmysel pre humor, nedá sa naučiť. Môžeš sa naučiť akurát vtipy, ale nikdy to nebude ono)
@nostroma áno a väčšinou to dopadne tak, že ti povie vtip v zmysle ,, išli dvaja a prostredný spadol" (akož totálne trápny, chápeš )
Ďalšie plusy: zmysel pre humor, rád a často sa usmieva (vyžaruje z neho pozitívna energia), má široký rozhľad, povahovo si sadneme atď atď...
Nevymenovala som vzhľad, pretože pokiaľ nie je vyslovene škaredý (a takých je naozaj málo), tak je na ňom vždy aspoň niečo pekné, čo na ňom môžem obdivovať
@rici135 ale ak sa zasmeje i na tom totalne trapnom tak ju mas v hrsti.. takze neni o com.. a ked sa nezasmeje, tak aspon vies na com si.. zbalis sa a pripadne ju nechas i zaplatit
@laurikaaa vcera som si kupil novy mercedes (matchbox) a pri nom i moje rucky vyzeraju ako velke. ale kde do frasa sa da kupit ta charizma?
@nostroma popracovat sa da popravde na vsetkom.. clovek ak chce, vie zmenit i sam seba.. nakolko to bude trvace a ako to bude, je druha vec.. ale ak sa da skrotit agresivita, da sa zmenit i ine.. sice zmysel pre humor sa naucit neda.. ale zas nemyslim ze kazde dievca ho ma, resp ma rovnaky
ale inak. som moc mudry.. idem ja het
ak si chces realne najst dievca.. a tym myslim jedno a tym myslim na dlho.. tak je dolezite nielen to co robis ale i preco to robis.. ak to robis preto aby si "chytal babenky" tak to asi nebude tak dobry dovod s tebou ostavat nez ked to je preto "ze ta to bavi, naplna, ma to hlbsi zmysel"
a sice i ked jej to priamo nepovies, vacsina bab nie je tak blba, ze to nezisti, nepochopi.. minimalne z tvojho spravania..
ps: ja by som chcel vidiet tu statistiku ze kolko vztahov vzniklo v kluboch vecer.. myslim takych dlhsich a trvacejsich..
ale zas.. v dnesnej dobe ti mozno ide prave o tie vcielky a ich co najvacsi pocet.. a take vacsinou nemaju problem, ak mas plnu buksu.. pripadne si alfa samec (a veru, to sa moc naucit neda)
z vlastnej skusenosti-pred tym ako som zacal chodit do posilky a este som nemal pracu, tak so svojim zmyslom pre humor som mal kopu kamosiek, ktore sulozili so svalnatymi prazdnymi hlavami....teraz mam svaly a prachy a zrazu im moj zmysel pre humor,ktory mam od malicka pride strasne sexy a zrazu si zacali vsimat aj moje povahove vlastnosti, o ktorych nemali ani paru...hmm, je to o povahe jednoznacne
je fajn, ak je chalan zdravo sebavedomí, lebo zúfalstvo smrdí aj keď si osprchovaný
a keď nemá v hlave nasraté, tak je dobre
keď vie čo chce.
a ak k tomu všetkému ešte chodí na dnb party, tak to už je čistá láska
...
Je to velmi individualne a nedá sa to generalizovať, takže to nie je možné učiť.
Hej inak, je pravda že každá baba, ti povie, že nepáčia sa mi svalnatí chalani, nepáči sa mi keď pije a je každý vikend na mol, nevadí že nemáš auto, nevadí že jej nekupuješ darčeky stále, nevadí že nemáš peniaze(v zmysle nezarábaš, alebo ti nezostáva na míňanie proste), nevadí že nemáš 20cm, ... .NEVADI, nevadí dostatočne pre to, že sa do teba trebas zamiluje, ale ked po čase priberieš 10kg tuku, nebudeš jej kupovať darčeky alebo chodiť na vylety atd atd, tak po nezhodach, hadke ti to vytiahne a bum rozchod. Pritom ti tvrdila že jej to nevadí a že takeho nepotrebuje a nechce
a na vyzor ma pritahuju take typy co vyzeraju but trochu "grazlovsky", alebo potom take typy "filozofov" - s velkym nosom a hlbokymi ocami (cosi ako Bradley Cooper )
a doplnky ako pekne hodinky, strieborna retiazka, naramok na peknej zilnatej ruke, to su vzdy plusove body, co u mna zavazuju skorej nez vymakane telo svaly su takmer bezvyznamne, za mna nech je aj celkom chudy pokial ma prirodzene pekne stavanu postavu.
Ked vie čo chce od života.
Ked nemá uplne v tej hlavičke nasrané.
Ked vie zabavit.
Ked sa správa primerane svojmu veku.
A ak týchto pár (nie až tak lahko) splnitelných bodov ovláda, tak už len ako bonus: Velké ramená ( ohhh)
Výška min 195.
Ja potrebujem vysokého chlopa ale mam nižšieho lebo nižší sú milejsi.
...
...
...
Veľa detí.Málo dospelých !
Neviem či sa smiať alebo plakať....
Dopadnete krásne, keď na budúcom partnerovi budete hľadať /riešiť svaly,farbu vlasov,hlas,výšku,váhu atď...
Nežijete večne. Ani nebudete.
Nagelované vlasy like Bieber , vychudnutá postava kvôli "tehličkám" a plná peňaženka
Ale samozrejme sa nájdu dievčatá a ženy , ktoré sú ešte normálne , ale je ich ako šafranu