no.. keď som sem chodila, ešte som nebola prihlásená. a chodila som sem čítať poviedku na pokračovanie o nejakej "kurve". neviem, či sa volala Martina, alebo len tá pisateľka mala také meno? a teraz to tu už nikde neviem nájsť. boli tam pekne (nevravím, že dokonale) popísané všetky tie animálne, nechutné a pritom ľudské veci. neviete niekto o tom? kde to zmizlo? myslím, že to bolo publikované normálne v tom birdz časopise (neviem či sa už vtedy volal Maslo).
To, ze clovek si moze vytvorit akoby svoju vlastnu web stranku, na ktorej sa moze prezentovat formou blogovania, videoblogov, fotkami. Dalej forum a ankety, to nema ziaden portal tolko super moznosti ako birdz. Za to je pre mna birdz z tohto pohladu jednickou na slovenskom internete!
profily,ale nie titeo kde sa daju davat videa a rozne csska ale tie stare kde sa dalo robit len farebne pismo,ina velkost a tak..vtedy som to zboznoval casy 2 roky stare
uprimne? MASLO! snazila som sa prist na koren tomu co to je a na co to je a postupne som nasla novinky, blogy!!!!! a forum medzi poslednymi ale momentalne najvyhladavanejsie u mna
hej, maslo bolo fajn, chodil som sem len kvoli tym clankom a problemom co sem mlady pisali , potom som sem prestal chodit a ked som prisiel zase tak ma zaujalo forum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a ďalší článok bol o tom, ako mu v zákazníckom centre T-mobile nevedeli poradiť, ako si dobije kredit cez internet.
na tom som sa dosť pobavila.
potom som si sem chodila pozerať nejaké fotky kamarátov a ich blogy.
a raz som sa naštvala a chcela som dačo okomentovať, tak som sa registrovala.
čo je pekne dávno
Neak som na ne narazil pri googlovaní,a viem že som sa STRAŠNE smial na nich,a potom som čital ostatne blogy a regol som sa
a odvtedy si myslím, že sem chodia ľudia, čo vedia fakt písať
zatiaľ ma tu stále priťahujú...ľudia, ktorý vedia fakt dobre písať!...niektorý píšu až tak že sa z toho sám popišám
ale po tom všetko, je to tu také čarovné
Ak to vyzerá, že píšem o inej stránke, tak to preto, že som tu zaregistrovaná už dlhšie
Teraz je to tu už trochu iné, ale aj tak sem chodím rada, na pobavenie je birdz fajn