noo pytam sa vas to pretoo lebo ked teraz vybehnem s kamaratmi alebo tak von tak kazdy 2 u nas v meste ozraty ...este sa pamatam ako som so spoluziakom chodil von po meste a smiali sme sa na tych starych ze ledva chodia no teraz to je tak ze sa pozeram na
neboj za zaciatky su zle...tie stavy kolotoce, boje v hlave atd su hnusne...ale ked kus popracujes potom uvidis jaka slina na palenku...na ten stav v hlave...ten prijemny pocit
ako tu už bolo spomenuté, keď ho piť človek vie nech pije kolko chce...a má aspoň nad tých 15,16 rokov...prvý krát som sa strašne opila z 2 dcl citrusu a nevládala som sa ani postaviť...teraz počas večera-noci si dám aj 5 krát dvojité martini a cítim sa dobre a bez nejakých hrozných stavov ako si opisoval
Mno prečo pijeme v šatni v škole ťapku vodky? mno prečo? spýtajte sa @14michelle03 ,prečo to vlastne je?najprv to malo byť oslavné-úspešné dokončenie sočky, no teraz je to skôr z depky alebo z momentálnych kŕčov v bruchu...kto vie?
ale normálne keď pijem(maximálne raz za mesiac) tak buď pre to, že mám depku alebo to už nieje ani depka, už je to zúdalstvo. Proste keď je depka a niekto ponúkne, tak si dám. Tak je to. A vidm na tom to, že nachvíľku všetko prestane bolieť...
hmm dajme to tak na dve odvetvia:
lahky alkohol ako pivo ci vino pijem pre chut, co aj viacery urcite, pivo mi chuti dokonca viac ako kofola a osviezi
tvrdy alkohol som pil pre to aby som sa ozral a zazil kopu "skvelych" zazitkov a prepil tamtoho a hentomu sa schvastal kolko vydrzim, raz po strasnej opici na intraku som si povedal, ze uz nikdy viac a odvtedy si davam male mnozstvo a najradsej whiskey co ma aj chut
ty ocuuuvaj ma charlottkkaa ty sa fakt nezdas co sa jeden nedozvie tak tapka vodky v skolicke ??? issa pobratila nejako : som myslle ze donest plosku do skoly som zvladol len ja a teraz tu moja setricka nevlastna nezakonna ?? ? D uuu
@0 - najjednoduchšiu a najpresnejšiu odpoveď dostaneš, keď to skúsiš. a hlavne - vtedy dostaneš SVOJU odpoveď.
ale inak nie že by som ťa na to navádzal.
nič na tom nevidím.. pijem máličko.. ked je nejaká príležitosť.. cca 1x za 2 mesiace.. ked mám na niečo chuť.. ale celkovo mi to je aj tak na nič.. aj tak mi väčšina alkoholu nechutí..
nepijem alkohol vobeeec, maximalne tak pripitky na oslavach, ale uz sa mi stalo ze na svadbe som si pripijala s malinovkou @fomatik to si myslim ze si spravny chalan ked mas k tomu takyto postoj
aj ja som vravela....ze co na tom ludia vidia.....a zdlo sa mi priam nechutne ed som zbadala znejaku ozratu zensku.....ale....trerba vselico vyskusat....moze sa stat ze ta zajtra perejde auto...dostanes cukrovku...a co z toho?? treba zazitaj ten uzastny pocit zvracania pod stromcekom a uzastnej opice
ja sa neozeriam casto....ale ked hej tak preto lebo je bud oslava, alebo mame taku chut, alebo ....uzivat si ten den ....... ale vazne ze nie casto......no naprikald mam o tyzden maturity a s kamaratmi sme sa dohodli ze sa ozereme jak kone..... a nechci nas vidiet ked spravime matury aj v maji......juuuj vtedy budeme tyzden nezvestny......ale nie sme alkoholici....to len teraz je na to dovod
pripájam sa k názoru, že všetko s mierou... ale zas, minimálne raz si treba tú mieru nájsť... takže vlastne sa pije občas aj bez miery
a na pití vidím tú dobrú náladu, priateľstvo hoc aj s barovou stoličkou a zahodením zábran... človek sa správa úplne inak a robí (často krát aj na škodu veci) veci, ktoré by nikdy neskúsil, neurobil... ale zas tak ísť si vypiť so skvelou partiou ľudí, niekde si posedieť a podebatiť, také dni sa mi páčia hoci chatové akcie asi nespomínam
piť je supe. zabudnes a sice potom spomenieš si to hej...ale aj tak... zober si to, keby nebolo nieco co mna vytrhne z reality fakt....skoncila by som to....
No mňa to tiež serie ke´d výdem vonku tak každý z party je ožarty jak sviňa len ja furt ostanem triezvi a to sa chcem sťať jak hovado....
Ale na druhu stranu nieje umenie sa opiť do cómi ale vypiť a zotrvať toto je umenie....
@ivanka ist sa zabavit a ozrat sa kazdy piatok je nieco ine.... povazujes snad kazdotyzdenne ozieranie sa za perfektnu formu zabavi ? Ja len hovorim ze vsetko ma svoje medze
zabava ma proste vela foriem zabavit sa normalny clovek vie aj s alkoholom aj bez neho a cakat od pondelka ''ach kedy uz konecne bude piatok nech sa mozem naliat'' je UBOHOST
vidim na tom akurat tak znicene vztahy a rodiny... co ine sa da vidiet na chlastani?? aj ked dakedy mam chut sa spiť a mať všetko v paži, ale vždy ma to zatiaľ prešlo...
No ve´d som si dal záväzok že dlhšiu dobu ani pohárik nepozdvihnem ani malé pivo ale keď príde piatok tak miesto pitia budem musieť dáku slečnú nezáväzne pretiahnuť hoci aj veveričku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ak nie, tak nech sa ho radsej nechyta.
ale normálne keď pijem(maximálne raz za mesiac) tak buď pre to, že mám depku alebo to už nieje ani depka, už je to zúdalstvo. Proste keď je depka a niekto ponúkne, tak si dám. Tak je to. A vidm na tom to, že nachvíľku všetko prestane bolieť...
lahky alkohol ako pivo ci vino pijem pre chut, co aj viacery urcite, pivo mi chuti dokonca viac ako kofola a osviezi
tvrdy alkohol som pil pre to aby som sa ozral a zazil kopu "skvelych" zazitkov a prepil tamtoho a hentomu sa schvastal kolko vydrzim, raz po strasnej opici na intraku som si povedal, ze uz nikdy viac a odvtedy si davam male mnozstvo a najradsej whiskey co ma aj chut
ale inak nie že by som ťa na to navádzal.
@fomatik to si myslim ze si spravny chalan ked mas k tomu takyto postoj
a na pití vidím tú dobrú náladu, priateľstvo hoc aj s barovou stoličkou a zahodením zábran... človek sa správa úplne inak a robí (často krát aj na škodu veci) veci, ktoré by nikdy neskúsil, neurobil... ale zas tak ísť si vypiť so skvelou partiou ľudí, niekde si posedieť a podebatiť, také dni sa mi páčia hoci chatové akcie asi nespomínam
Ale na druhu stranu nieje umenie sa opiť do cómi ale vypiť a zotrvať toto je umenie....
Nikdy som sa neopil tak, že by mi bolo zle. Viem kedy mám dosť, tak do nálady.
No ve´d som si dal záväzok že dlhšiu dobu ani pohárik nepozdvihnem ani malé pivo ale keď príde piatok tak miesto pitia budem musieť dáku slečnú nezáväzne pretiahnuť hoci aj veveričku...