no ako a kde by som zacala.......hmmm...skusim sa to napisat vskratke.......je jeden chalan ,,jezko" , s ktorym sa poznam uz 2 roky, zalubila som sa do neho uź hned na prvy pohlad, no prvy rok som si to nehcela vobec prispustit a som to ze by som ho mohla
Myslím si, že ťa má rád, trošku to potrvá, kým zabudne na to, čo si mu urobila. Vieš, my chlapi sme dosť podráždený, keď vidíme také niečo. Ani sa nečudujem, čo urobil potom. On sa ti len odplácal rovnakou mincou. Ja by som to urobil tiež. A ešte niečo. Vám to robí radosť, keď žiarlime a ide nám srdce roztrhať...?
krasna laska..aj ked bolestiva..ja si myslim,ze ked sa date dokopy,tak moze byt z toho aj manzelstvo..ale preco neprevezmes iniciativu???ved nebud posero...
Chlapci vedia byť niekedy taký krutý. Aj keď ženy ešte viac. Nechápem prečo si vňom vyvolávala žiarlivosť. Keby si to neurobila mohli ste byť už spolu. Ja viem že keď chlapec žiarli na teba tebe sa to páči ale ako Leonid povedal ich to bolí. Teraz hlavne skúšaj naňho také pohľady ako on na teba buď suverejná a koketuj s ním. Na minulosť zabudni a mysli na prítomnosť tá je dôležitá. A nedávaj mu najavo že ho strašne chceš lebo to mu zvýši sebadôveru až tak že si ťa prestane všímať. Kludne ho bal ale sústreď sa aj na iných ukáž mu že nieje jediný ktorý sa ti páči. Aj keď to možno pravda nebude.
Ty sa čuduješ ako sa správal? Veď to je jeho urazená pýcha..
Ale skús sa an neho sem-tam usmiat, pozdraviť, prihovoriť.. On možno mal potom už pocit, že o neho nemáš záujem. Alebo že si to s ním nemyslela vážne. Tak skús niečo také, čím mu tieto jeho dohady vyvrátiš.
ludia, velmi pekne vam dakujem,za vase prispevky,a nemyslite si, ze uz som si neuvedomila aku hlupost som urobila, ved preto sa trapim uz velmi dlho ......a co sa tyka prevzatia iniciativy, uz sa na tm pracuje...tak mi drzte palce.......dakujem.....
No po precitani toho co tu pises, sudim, ze on mal preco ziarlit, ked si vedela, alebo myslela si, ze on nieco k tebe citi, tak si nemusela tak intenzivne tancovat s tym druhym chalanom telo na telo. Ked si zoberies, ze on sa olizoval pred tebou s druhymi babami tebe to bolo tiez neprijemne, viem si to predstavit ake to je.
Ale tak spat k mojej rade.
No tak ked sa na teba pozera takymi ocami, vravi sa, ze oci povedia dost vela a ked tak milo, ved oci su cestou do srdca, tak by si sa s nim mohla porozpravat alebo stretnut. Alebo len tak nahodne na diskoteke, ved to nie je ziadna hanba, ked sa prihovori dievca v dnesnej dobe.
To že sa s tymi cajami oblizoval pred tebou,naznacovalo len jedno jedine...ze mu vadilo ked si tancovala s tym chalanom a preto sa ti chcel odplatit podobne...a zalezalo mu na tom ako zareagujes ak ho takto uvidis...pretoze *S*A* *M*U* *P*A*C*I*S*....takze drzim palciaky
Neverím, že by tie baby sa nechali ním bozkávať. Bol to hlupý krok z jeho strany. A čo sa týka toho tvojho - tínedžersky si sa zachovala. Teší ťa, keď vidíš, ako má o teba chlapec záujem a pre teba sa trápi. Určite sa mu páčiš, ale či takéto správanie prekvitne do OZAJSTNEJ lásky, záleží len na vás dvoch, či si budete takéto správanie tolerovať, alebo si budete navzájom vážiť samých seba a nebudete spôsobovať takéto "trápenia".
pre MARYANN : no tomu ver, ze sa nechali,vies on je proste jednicky, baby ho maju radi....a ked ich o nieco poziada,tak mu to vsetko a rady splnia.........
Sisa chalani si vzdy musia nieco dokazovat,ze su lepsi...proste bral to taq ze sa ti musi za to tvoje vystupenie nejako odvdacit...chapes ma?ale ved vlastne ty si nemala ziaden dovod s tym prvakom netancovat...ked ta pozval?a kto pride skor ten berie nie?taq teraz nech ten jezko nerobi sceny ked si ta nevedel skor ziskat a ozvat sa k tebe...A..........nikdy neplac kvoli ziadnemu chalanovi...ani jeden nestoji za nase babske slzy...
pre DOMCULIK : mas pravdu ziadny chalan nestoji za to aby sme plakali, ale tento mi za to stoji....no mozno nie ale ked jasi nedokazem pomoct......hm......bud musiet sa rientovat na najdenie si noveho chalana......alebo aspon nejaky ten objekt....ale keby to bolo take lahke....
Bat sa ci vas neodmietne a potom sa uz na nu nebudete moct ani zasnene divat ?
A vy len cakate a cakate a nedate nic najavo, a dotycny ked vas vidi, ze k druhemu mate blizsie ako k nemu, nevie uz naozaj vobec co si ma pomysliet....
to SOLON.....hmmm......asi mas pravdu,no je to veeeelmi tazke...a ked on urobi nieco koli comu sa na neho nemozem uz ani len pozriet, pretoze by som sa rozplakala?hm?a toto je v pohode,nielen mi baby sme ,,mrchy".....
to VERONIKA....v com je problem??hm....no napr. v tom, ze je to strasne komblikovane a uz som aj chcela spravit prvy krok, no nemohla som a ni nemozem,boze je to tazke,no nastastie mam kamosku, ktora ma drzi nad vodou a chce mi pomoct,lebo ona vie ako je to medzi nami ....cas ukaze....
..ozaj...a viete co je sranda,asi tak pred pol rokom mi karty vyvestili, ze budeme spolu s ,,jezkom" chodit,a zevraj su tie karty na 90% pravdive....este aj to mi dodava akusi nadej,ze mozno raz....
pametaj si, ze SKORO nic nie je komplikovane, len mi to komplikujeme, uznaj staci mu napisat, ze ak ma zaujem a cas, ci by sa nesiel prec, podla toho co odpise, budes vediet, len sa snim rozpravaj, podla jeho reakcii budes vediet na com si...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale skús sa an neho sem-tam usmiat, pozdraviť, prihovoriť.. On možno mal potom už pocit, že o neho nemáš záujem. Alebo že si to s ním nemyslela vážne. Tak skús niečo také, čím mu tieto jeho dohady vyvrátiš.
Ale tak spat k mojej rade.
No tak ked sa na teba pozera takymi ocami, vravi sa, ze oci povedia dost vela a ked tak milo, ved oci su cestou do srdca, tak by si sa s nim mohla porozpravat alebo stretnut. Alebo len tak nahodne na diskoteke, ved to nie je ziadna hanba, ked sa prihovori dievca v dnesnej dobe.
Ja ti len drzim palce a dufam, ze ti to vide
Ist za babou, ktoru ma clovek naozaj rad ?
Bat sa ci vas neodmietne a potom sa uz na nu nebudete moct ani zasnene divat ?
A vy len cakate a cakate a nedate nic najavo, a dotycny ked vas vidi, ze k druhemu mate blizsie ako k nemu, nevie uz naozaj vobec co si ma pomysliet....
Drzim palce z iniciativou