Neviem čo si mám myslieť... predstavte si takúto situáciu: Bol som v bare aj s jednou kamarátkou. Pozval som ju na drink a kecal som s ňou... počas rozhovoru ma len tak z ničoho nič objala.....Neskôr sa tato situácia opäť zopakovala, že som s ňou kecal a
no mysliiimmmm ze kazda baba tym mysli nieco ine mam kamarata ktory si myslela ze len preto ze som s nim na zabave travila viac casu ako s inymy zze budem s nim chodit a su xalani aj takych poznam ktory to beru ako ulet mozno je to aj naklonosst ale ja osobne to robimmm len takkkk aby videli aky som veseli clovek
Tak ja v meste proste nemám problém objať kamoša, a ako väčšinou ak objímem, tak len preto, že ho mám rada, ale ako kamoša. je to dosť spontánne nikdy nie nasilu. Proste mám chuť ho objať, alebo keď som smutná tak ma objíme. U mňa je objatie prejav kamarátstva nie láska. No ale to je individuálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
1) Ach pod sem, mam ta strasne rada
2) Aaaaach pod sem, chcem este citit tvoje vysportovane telo pritisnute na mne