Buď umývam len čistou vodou a týmto alebo občas čiastiacim gélom a tiež tou hubkou, potom tonizačná voda. A keď odličujem, tak odličovač, čiastiaci gél a potom tonizačná voda. A čo sa týka krému, tak obyčajnú detskú niveu, nič iné mi zatiaľ nesadlo
Každé ráno si oplachujem tvár vodou a potom si dávam krém od garnier. Večer si tvár čistím pleťovou vodou. A každú sobotu si čistím tvár najprv čistiacou penou, potom čistiaci gél, čistiaci gél 2, peeling, gáfrová maska, potom tá "kefka" od garnier a nakoniec pleťová voda.
@pavlinkaa preboha nejako veľa toho naraz v tú sobotu nie?
Noo ja som pred časom používala každé ráno takú hroznovú vec od oriflame, po zmytí taký istý krém, chvíľu som to nepoužívala a pleť sa m izlepšila Potom chvíľu len čistou vodou, občas masku...tiež hroznovú.
Teraz mám takú vec od kožnej, čím sa raz za čas pretriem. myslím, že mojej pleti to stačí
tak ja som momentálne prešla na prírodnú kozmetiku Ale nie že by som toho na seba patlala kopec, lebo sa mi osvedčilo, že čím menej, tým lepšie. A akurát som objavila fantastický kokosový olej, ktorý používam na pleť vždy na noc a je to super, krásne pleť zvláčni a neupcháva póry ani nič podobné. Dáva sa na vlhkú pleť a dá sa využiť aj na vlasy Ten "kokosák" sa dá kúpiť všelikde a rôznych značiek, ja mám tento » www.saloos.sk/kokosova-staros...
rano soft pletove mlieko na to denny krem, a vecer bud odlicovacie mlieko, alebo cistiacu penu, ktora vezme aj make-up a nocny krem ... raz za mesiac "hlbkova kura" takze maska najlepsie je pouzivat vsetky pripravky jednej rady - jednej znacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo občas čiastiacim gélom a tiež tou hubkou, potom tonizačná voda. A keď odličujem, tak odličovač, čiastiaci gél a potom tonizačná voda. A čo sa týka krému, tak obyčajnú detskú niveu, nič iné mi zatiaľ nesadlo
Noo ja som pred časom používala každé ráno takú hroznovú vec od oriflame, po zmytí taký istý krém, chvíľu som to nepoužívala a pleť sa m izlepšila Potom chvíľu len čistou vodou, občas masku...tiež hroznovú.
Teraz mám takú vec od kožnej, čím sa raz za čas pretriem. myslím, že mojej pleti to stačí
ja za to nemôžem To mi priniesol "Ježiško", tak to treba do decembra minúť. Ale tak pomáha mi to. Mám z toho jemnejšiu pleť.
snáď nie Mám kamarátky čo si dávajú toľko vecí, aj viac a to každý deň.. U nich je to už viac pravdepodobné..
» spa-bay.blogspot.com/2009/05/pussy-w...