mali ste uz chalana ktory po tom ako ste sa rozisli na vas vraj povedal ze sa neviete bozkavat?!lebo ja som mala cest s takym k.....m chodit!!!ale je to dobra skusenost do zivota lebo aspon viem ako to cele myslel...aj ked po case som to pochopila este le
pre MISKU...uz som to opravila..ani sama neviem preco som to tak mala ...ked som to videla,normalne ze s chuti som sa zasmiala..no co ti tu budem hovorit
Možno on ani nevie ako je sa to "správne" bozkávať. Každý ma svoj vkus bozkávania. Možno to len trénoval na ruke Zdeformovaný zvykom... Keď sa z neho vykľuje fetišista, ktorý tvojej kámoške bozkával non-stop krk a iné veci len nie ústa, budeme vedieť prečo
Inak, vlep tej kámoške a povedz jej, že si jej chcela len dobre možno jej dojde. pica...
no my sme sa rozisli...ja som mu dala kopacky za totalnu blbost lebo som si myslela ze ma inu...ale opak bol pravdou a on v tej dobe chodil len a len so mnou...ale co uz bola som hlupa a...a neboj tej kamoske (ak sa tak da nazvat) to vytmavil a to riadne on!!!a ja sa od vtedy s nou totalne nebavim a robia to aj moje velmi dobre kamaratky (takze stratila takmer vsetko co mala!!!hm...a este pre ujasnenie tak on so mnou nejak po mesiaci kao som mu dala kopacky chcel este chodit ale ona to cele potom hentak zariadila...(jaj...a este zasek jemu natarala ze ja som povedala na neho ze on sa nevie bozkavat-pricom v tej dobe som to nemala s cim porovnavat)
no ja netvrdim ze sa viem nejako excelentne bozkavat ale...chapes ked som sa ja dozvedela co on na mna ,,udajne povedal´´ a ked sa on dozvedel co som na neho ja ,,udajne povedala´´tak chapes?! (ked nevies o com precitaj hore text pre D.i.e.v.č.a.t.k.o)
no myslim ze on vie ako je "správne" bozkávať ale to je jedno...ved pri tolkych babach co on mal tak...ale onmi odprisahal ze to naozaj nepovedal a to mi potvrdili aj baby ktore ho velmi dobre poznaju a ktorym prakticky vsetko povie...vraj ho strasne stvalo ze co som sa dopucula a nechcel si ani predstavit co si o nom teraz myslim...
no myslim ze on vie ako je "správne" bozkávať ale to je jedno...ved pri tolkych babach co on mal tak...ale onmi odprisahal ze to naozaj nepovedal a to mi potvrdili aj baby ktore ho velmi dobre poznaju a ktorym prakticky vsetko povie...vraj ho strasne stvalo ze co som sa dopucula a nechcel si ani predstavit co si o nom teraz myslim...
to je krava...by som jej ukazala moj pravy hak heh som rada ze sa mi nic take nestalo...neprijemna situacia...a jak moze niekto vediet ze ci sa dobre alebo zle bozkavas??nechapala som tomu nikdy...a asi ani nepochopim...kazdy ma vlastny styl, a ked uz tak toho druheho prisposobim sebe,a nie o nom rozkecavat take kraviny
riešite tu problém bozkávania,ale o to tu podla mna vôbec neslo,lebo to vsetko si vymyslela tá trubka.Aspon sa ukazuje aké vedia byt baby zákerné.Nic si z toho nerob,ze to povedala,kedze sa chcel k tebe vrátit tak si sa asi az tak zle nebozkávala nemyslís???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Inak, vlep tej kámoške a povedz jej, že si jej chcela len dobre možno jej dojde. pica...
no my sme sa rozisli...ja som mu dala kopacky za totalnu blbost lebo som si myslela ze ma inu...ale opak bol pravdou a on v tej dobe chodil len a len so mnou...ale co uz bola som hlupa a...a neboj tej kamoske (ak sa tak da nazvat) to vytmavil a to riadne on!!!a ja sa od vtedy s nou totalne nebavim a robia to aj moje velmi dobre kamaratky (takze stratila takmer vsetko co mala!!!hm...a este pre ujasnenie tak on so mnou nejak po mesiaci kao som mu dala kopacky chcel este chodit ale ona to cele potom hentak zariadila...(jaj...a este zasek jemu natarala ze ja som povedala na neho ze on sa nevie bozkavat-pricom v tej dobe som to nemala s cim porovnavat)
no sorry...nejak som to asi prepisala ale uz som si toho chlapca opravila...ale neboj ja som baba!!!
no ja netvrdim ze sa viem nejako excelentne bozkavat ale...chapes ked som sa ja dozvedela co on na mna ,,udajne povedal´´ a ked sa on dozvedel co som na neho ja ,,udajne povedala´´tak chapes?! (ked nevies o com precitaj hore text pre D.i.e.v.č.a.t.k.o)