ako nemám absolútne nič proti maďarom (síce si myslím, že v slovenskom parlamente by byť nemali), ale to, čo trepú ohľadom toho jazykového zákona, to už je fakt choré. sú dementní, alebo čo?
s jazykovým zákonom 100%ne súhlasím.
kamarátka čo študuje v Sládkovičove mi hovorila, že prišla na poštu a chcela poslať balík a nemohla sa s tou tetou dohovoriť, lebo ona vedela LEN po maďarsky. To kde sme akože?!
@ayreen no to....clovek co nevie po slovensky by na slovensku nemal dostat obcianstvo a pracu....v inych krajinach musi clovek robit skusky zo statneho jazyka aby ho dostal......problem je ze tie kurvy sa tu narodia v madarskej rodine a idu do madarskej skoly, kde sice maju slovencinu, ale kokot sa tam naucia...dalej idu potom na nejaku strednu s vyucovacim jazykom madarskym a v pohode si najdu robotu......taka krava co nevie po slovensky nema co na poste ani v inom podobnom zamestnani co robit...ked chce, nech maka niekde v tovarni kde moze drzat hubu alebo nech skape!
btw...podla mna by na uzemi SR nemala byt jedina stredna skola s inym vyucovacim jazykom ako slovenskym (samozrejme neratam bilingvalne gymnazia alebo niektore skoly, kde sa niektore predmety beru v anglictine a tak).....na madarskych zakladnych skolach je totizto slovencina povinna, tak nech tie hovada naucia tie deti za tych 9 rokov po slovensky tak, aby dalej zvladali studium v slovencine......ak sa im nepaci, nech si strednu nerobia a idu kopat kanaly
istenem ! (ci ako sa to pise) sak sme na Slovensku a zopakujem to co povedali uz mnohi tisickrat... chcem vidiet, co by bolo, keby v Madarsku boli na poste LEN slovensky hovoriaci zamestnanci, keby tam boli slovenske skoly !!!
@10 ale aj kanaly nech si idu kopat do Madarska a ne tu... ani na to nesu dobri !
dnes som v správach dokonca začul o poslednom ťahu Maďarska - údajne chcú preplácať maďarom žijúcim na slovensku POKUTY za porušenie jazykového zákona !!! na toto fakt nemám slov... krajina má vážne existenčné problémy, nebyť tučného balíčku od EU, bola by v ešte väčších sračkách a oni chcú veselo investovať do tohto...
no aj keby nemali ekonomické problémy, ja osobne to vnímam ako drzosť a pohŕdanie zákonmi a Slovenskou Republikou ako takou !!
@etelnair byt v americkej vlade a za mnou by tam prisli s tymto tu, tak im najprv zaplatim letenky spät na madarsko a hned po ich prilete nariadim odpalit jednu z tych nuklearnych bomb rovno na Madarsko... my by sme si pekne vonku posadali a pozerali sa na juh na atomovy ohnostroj... samozrejme so sampanskym v ruke
k.kot bodaj by lietadlo s nim spadlo.....takeho nafukanca som este nevidel....pletie hlavy ubohym madarom.....nech odpali zo slovenska ten privandrovalec
Ja len dúfam, že sa to dostane do amerického kongresu, pretože sa aspoň zvýši šanca, že budeme spomenutí v late night talkshow a to by bolo pekne rozjarujúce (aspoň teda pre mňa)
boha takúto pi...... ide riešiť do Ameriky, nechápem čo ma s týmto Amerika spoločné? Ešte keby že do Švédska tak ok, ale Ameriku do toho ťahať je nezmysel..... ďalej si myslím že ten chuj Csáky by mal so Slovenského parlamentu ťahať svinským krokom a nech sa ide sťažovať aj na Kubu priamo Fidelovi Kastrolovi mal by sa radšej starať o to ako v Maďarsku rastie inflácia a ako je na tom Maďarsko zle, a nie sa rýpať do Slovenskej politiky..... ako proti maďarom nič nemám, ale proti maďarským politikom (Csaky, Duray) a celej SMK - tých by som vyhostil s krajiny...
@Yebo inac to je Fidel Castro a ne CastroL Castrol je motorovy olej alebo nieco take... inac s tebou suhlasim... a mohli to riesit na nejakom organe europskej unie, ale vlada USA nemoze nic spravit s nasim zakonom, tak neviem co tam chcu robit.... a myslim ze aj Americania ich maju tak hlboko v pici, ze poletia spät do Madarska kade lahsie
@strejdabob viem že je to Castro, preto ten smajl za tým
Ako ten zákon je dosť pritiahnutý za vlasy, ale myslím že občan SR by s ním nemal mať problémy, keď s tým majú problém maďari, nikto im nebráni aby sa odsťahovali tam odkiaľ prišli, ešte by som im aj cestu zaplatil, aspoň by tu bolo od nich pokoj....
Ale možno že keby to hlásali Slováci, že chcú reformu bolo by to v pohode, ale hlásajú to skrátka nesprávny ľudia, a ešte s tým idú otravovať Ameriku, ktorá má problémy sama zo sebou.... je to celé postavené na hlavu...
hehe mozno nakoniec nam USA vyhlasi vojnu, lebo nechceme dat nasim narodnostnym mensinam nezavislost, a pridu rozstrielat Slovensko v zaujme boja za demoraciu a slobodu v nasej krajine
@tomas - k Tvojmu komentu, skôr reálna skutočnosť USA má vždy bližšie k Maďarom ako k nám. Na celú diskusiu jedna odpoveď. Celé je to umelo nafúknuta bublina. Ako povedal vo svojej parlamentnej reč komunistický poslanec Karol Šmidke /1936/ celá nacionálna otázka a karta svedčí o jednom, že kapitalisti v ČSR a v Maďarsku a v Nemecku nevedia vyriešiť dozvuky krízy.... Preto strašia ľud nemeckou a maďarskou kartou. Nacionalne otázkly majú rozdeliť ľud na Maďarov, Nemcov, Čechov a Slovákov a nie na správnejšie rozdelenie Chudobní - bohatí.. A o tom je celá maďarská karta.
Ako to bolo v prehlásení predsedu ÚV KSS Hrdličku a predsedu ÚV Maďarskej komunistickej robotníckej strany Gyulu Turmera??
Ak by bol súdruh Hrdlička predsedom vlády na Slovensku a ja v Maďarsku k žiadnej slovenskej a maďarksej otázke by nedošlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
s jazykovým zákonom 100%ne súhlasím.
kamarátka čo študuje v Sládkovičove mi hovorila, že prišla na poštu a chcela poslať balík a nemohla sa s tou tetou dohovoriť, lebo ona vedela LEN po maďarsky. To kde sme akože?!
@10 ale aj kanaly nech si idu kopat do Madarska a ne tu... ani na to nesu dobri !
dnes som v správach dokonca začul o poslednom ťahu Maďarska - údajne chcú preplácať maďarom žijúcim na slovensku POKUTY za porušenie jazykového zákona !!! na toto fakt nemám slov... krajina má vážne existenčné problémy, nebyť tučného balíčku od EU, bola by v ešte väčších sračkách a oni chcú veselo investovať do tohto...
no aj keby nemali ekonomické problémy, ja osobne to vnímam ako drzosť a pohŕdanie zákonmi a Slovenskou Republikou ako takou !!
Ako ten zákon je dosť pritiahnutý za vlasy, ale myslím že občan SR by s ním nemal mať problémy, keď s tým majú problém maďari, nikto im nebráni aby sa odsťahovali tam odkiaľ prišli, ešte by som im aj cestu zaplatil, aspoň by tu bolo od nich pokoj....
Ale možno že keby to hlásali Slováci, že chcú reformu bolo by to v pohode, ale hlásajú to skrátka nesprávny ľudia, a ešte s tým idú otravovať Ameriku, ktorá má problémy sama zo sebou.... je to celé postavené na hlavu...
mame my snad v cesku nasu stranu? alebo v ukrajine?
nie som dost sprosty na politiku
Ako to bolo v prehlásení predsedu ÚV KSS Hrdličku a predsedu ÚV Maďarskej komunistickej robotníckej strany Gyulu Turmera??
Ak by bol súdruh Hrdlička predsedom vlády na Slovensku a ja v Maďarsku k žiadnej slovenskej a maďarksej otázke by nedošlo
/Kroky 2009/