ahojte, chcela by som sa spýtať či nemáte niaký overený prípravok proti akné,ktorý naozaj pomáha a znižuje ich tvorbu. napr: niečo z kozmetiky čo pomáha nie také čo sú v reklame že to zmizne do 10dní a po pol roku je ich tam stále vyše, alebo niečo čo sa
skús droždovú masku, zmiešaj tretinu droždovej kocky s čl mlieka na kašičku a nanes si to na tvár, nechaj pôsobiť minimálne 20 minút, môžeš pridať aj citron, alebo namiesto mlieka med
čím menej peelingov a chemických gebuzín si budeš dávať na tvár a čím menej si to budeš chytať a do toho rýpať, tým toho bude menej len sa poriadne odlíčiť, prípadne nejaký krém a stačí
sestra mala problem, nakoniec isla na ustav lekarskej kozmetiky, kde jej spravili osetrenie a predpisali nejake masticky a dokonca aj lieky, podla mna to je asi jedine co skutocne pomoze, a nie nejake kremiky z reklamy...a jeden znamy dokonca objavil nejaku babu, ktora pracuje s cisto prirodnymi latkami, vycisti plet a naozaj to fungovalo, teraz ma plat ako babatko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Opitý som ????
niééééé
No toto je banda vyjebaná
» www.najnakup.sk/ih2.ashx?p=4405...