Mňa by len zaujímalo... Komunikujem s dievčatami prostredníctvom skype (chat a niekedy voláme). Samozrejme, nevyhýbam sa ani verbálnej (z očí do očí) komunikácii. A v spoločnosti, ľudia pri mne sa smejú... Hlavne, nemám problém sa zoznámiť s úplne neznámy
ja uz v poslednej dobe na vsetko seriem a neodpisujem nikomu a uz ma ani nezaujima, co si ti ludia o mne myslia, jednoducho nemam naladu na stracanie casu "komunikovanim"
Ta ta nepozna a niekto nema potrebu si pisat s cudzimi ludmi na nete typu pokec a birdz, niektory fb vyuzivaju cisto len na znamych a kamaratov. Proste neodpisala hned od zaciatku lepsie ako predstierat zaujem a utnut to po desiatich standartnych spravach.
Aby som dodal, predtým, ako som jej napísal som si ju na FB pridal. Takže ak by nemala chuť písať si s cudzími tak si ma asi nepridá Práve preto tomu nechápem..
hlavna chyba je v tvojom pristupe, ze sa snazis hladat, co dievcata chcu a dat im to....zena (tak ako kazdy clovek) chce to, co jej chyba...btw opytaj sa random ludi, co chcu, malokto ti odpovie nieco nadcasove, vacsinou to bude nieco, co chce prave v tejto chvili(chcem jest, pit, ist domov ...) ....dalsia chyba je, ze sa snazis akoby manipulovat zenu tym, ze jej das to, co ona akoze chce a hlada u chlapa, a nie to, co ty jej chces dat ako osobnost..
a dalsiu chybu robia zeny v tom, ze si myslia, ze chlap im ma dat to, co chcu, a tak hladaju a preberaju a stale nedostanu to, co chcu, lebo nevedia co to je...len stale necitia, ze je to to prave, lenze to ani neexistuje, ale zeny za to nemozu, to su tie hlupe romanticke fily a serialy, ktore nicia vztahy....
No ženy majú hlavne problém ten že chcú a len čumia a robia sa že pokerface nie žeby priložili ruku ku dielu... to čo čakáte že budeme furt hádať či sa vám páčime? čo tak to dať najavo
@motyylia mile .D
inac detto, a zlata manka minule dosla s bananmi, ze "som bola az v inom obchode pre ne, lebo si hovorila, ze tieto mas radsej" .D
ale tak banan je zaklad, min. na ranajky a olovrant musi byc :letim:
momentálne chcem ísť do kúpeľne a nakrémovať si ruky a hodiť si masku na ksicht, ale nemôžem, lebo zrovna v okamihu, keď som tam chcela ísť, sa začala spolubývajúca sprchovať
a chcem zistiť, či chcem ešte jeden čaj, chcem, aby už bolo šestnásteho a šla som k zubárke, chcem cikať, chcem asi čosi jesť napriek tomu, že sa cítim sýto, chcem si kúpiť topánky, ale nikde nemajú také, aké chcem, chcem byť šialeným vedcom a chcem toľko rôznych zvierat, že asi chcem byť veľmi bohatá a adoptovať si celé zoo.
v prvom rade by som neoslovovala cudzie dievčatá na fb.
a v druhom rade je samozrejme každý človek iný. teda na túto otázku je takmer nemožné odpovedať.
Sú ľudia ktorým balenie ide ľahko a iný ako ty čo najprv musia prísť ako na to. Nemyslím, že je to o tom nájsť čo chcú. Z evolučného hľadiska máš ale vyhliadky veľmi dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja uz v poslednej dobe na vsetko seriem a neodpisujem nikomu a uz ma ani nezaujima, co si ti ludia o mne myslia, jednoducho nemam naladu na stracanie casu "komunikovanim"
@2 Tak ale, na "ahoj" aspoň mohla odpísať nie?
@3 » twentytwowords.com/12-year-old-boy... D
(keby sa ti to nechcelo pozerať, tak ti to prezradím )
povedala: My samy nevieme, čo chceme.
a dalsiu chybu robia zeny v tom, ze si myslia, ze chlap im ma dat to, co chcu, a tak hladaju a preberaju a stale nedostanu to, co chcu, lebo nevedia co to je...len stale necitia, ze je to to prave, lenze to ani neexistuje, ale zeny za to nemozu, to su tie hlupe romanticke fily a serialy, ktore nicia vztahy....
jéj, to je mile, ze si na mna spominaju ludia, o ktorych netusim, ze tusia, ze existujem
no ja si predsa len chcem už lahnúť do postele a čítať beletriu kým nezaspím!
lež, ešte treba školopracúvať keď chcem dosiahnuť to čo chcem!
inac detto, a zlata manka minule dosla s bananmi, ze "som bola az v inom obchode pre ne, lebo si hovorila, ze tieto mas radsej" .D
ale tak banan je zaklad, min. na ranajky a olovrant musi byc :letim:
a chcem zistiť, či chcem ešte jeden čaj, chcem, aby už bolo šestnásteho a šla som k zubárke, chcem cikať, chcem asi čosi jesť napriek tomu, že sa cítim sýto, chcem si kúpiť topánky, ale nikde nemajú také, aké chcem, chcem byť šialeným vedcom a chcem toľko rôznych zvierat, že asi chcem byť veľmi bohatá a adoptovať si celé zoo.
Spokojný?
a v druhom rade je samozrejme každý človek iný. teda na túto otázku je takmer nemožné odpovedať.
či dakto ešte iný)
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Viac som nevygooglil.
@gukol
A na to nemáš
a že by sme sa napokon rozhodli preskočiť úvodnú hodinu