typek ten výraz je z angliny a je to celkom výstižné
niekde som to tu písal, ale aj keď rodičia svoje deti neviem ako milujú kopu krát sa stane že to nedokážu pochopiť a snažia sa to napraviť, moja mama sa to dozedela viac menej náhodne nechcel som jej to povedať ale čo už, psychicky sa mierne zrútila trvalo to asi týždeň bola so mnou aj u psychologičky myslela si že je to iba nejaký môj výmysel ale po jednej menšej terapií sa všetko vyriešilo a teraz mám pokoj od vykrúcania sa a mám taký pocit že to o mne vie už dosť veľa ľudí blbý pokec....
schizofrenik: moc vystizne to nie je pod pojmom coming out by som si skor predstavil priznanie nechyteneho vraha alebo zlodeja alebo nahle odhalenie klamstva samotnym klamarom ale ty neklames ked nic nehovoris... pozri kolko ludi sa ta denne opyta ci si gay ? podla mna nikto nikoho to netrapi je to tvoja vec co si a ked to niekomu oznamis tak by mal povedat ''hej'' ? a tym by to malo skoncit veta ''som gay'' ''som zid'' ''som krestan'' ''som hinduista'' som budhista'' nestihol som rano autobus,ta stena je zltej farby, vsetky tieto vety by mali v ludoch vzbudzovat to iste=novu informaciu nic viac nic menej a coming out (volne prelozene priznanie) vystihuje presny opak modelu sveta za ktory ludia ako som ja bojuju...
no nevedel som jak to mam nazvat, napadol ma len coming out
na navyse.....7 typek,..viem, netreba sa za to hanbit....ale vela z nas gayov ma strach pred svetom.....aj ja sa jednoducho bojim, ze v tejto skazenej spolocnosti existuje ete vela ludi co su total svine na homosexualov.......
ja ta chapem... medzi mladimi ludmi je to take pol na pol ale garantujem ti ze kazdym dnom sa svet po tejto stranke stolerantnuje a normalizuje stari konzervativni curaci komunisticki pomalycky ale isto umieraju a v dobe ked nasa generacia bude ovladat svet rasizmus definitivne vymrie a to aj so vsetkymi jeho elementami narodil si sa do doby zlomu kedy to este len zacina : / smola ale aj stastie zaroven
aj tak som za to coming out lebo je kopa ľudí ktorých by to ani nenapadlo že niekto je gay či lezba preto majú aj taký prístup je dosť nepríjemné keď ma začne baliť nejaká baba chápeš? to nieje ako priznanie nejakého vraha len no chápeš? chalani či baby sa k tomu priznávajú dobrovoľne podľa nálady vtedy je to coming out
hovor si co chces ale najviac to vystihuje ''priznat farbu'' technicky vzate nemozes o nikom urcite vediet co je kym to nepovie alebo ho s niekym nevidis...
aky zuvotny styl mas na mysli ? s niekym spavat este netvori zivotny styl ak myslis take to televizne homosexualne chovanie tak tomu neverim je vela gayov ktori sa tak nechovaju neznasaju tzv teple farby a nemusia robit domace prace a je dost heterosexualov ktori sa tak chovaju neviem aky specialny zivotny styl by vas charakterizoval ved kazdy clovek ma ine zaluby ine konicky ine zaujmy
žiť ako homosexuál držať sa zo svojím partnerom za ruku keď idú po ulici čo ja viem prejavovať lásku kde ich len napadne ako každý iný hetero pár keď už
Schizofrenik vystihol si to. Preco sa ja mam pozerat na druhych ako seida pri sebe v objati , drzia sa za ruku a vediet pri tom ze hoc aj ti isti by sa na mne pohorsovali kebyze to spravim ja. CO sa tyka comming outu prebehol moj vnutorny, z casti verejny ale rodicia este nie. radsej. A Typek ja tiez nemam rad ruzovu ale co sa tyka domacich prac tie sem tam predsa len treba a do TV sa dostanu vacsinou herecky a to neni reprezentativna skupina.
tajneneznamo: ale ved o tom tu hovorim... sexualna orientacia nema nic spolocne s prirodzenym spravanim cloveka takze sexualna orientacia ani neurcuje zivotny styl ktorym sa dotycny clovek riadi... s povahou cloveka to proste nesuvisi
21. Typek >>> keby to tak vedel aj ostatok populácie ktorí hádže homosexuálov do jedného vreca že su to len buzeranti ktorí by sa len radi predvádzali ach jo
schizofrenik: problem nie je len v demencii populacie aj ked ta tiez zohrava svoju ulohu ale clovek je v principe inteligentna bytost ktora dokaze upgradovat svoje myslenie cize neplati pravidlo ze debil musi ostat navzdy debilom problem je hlavne v neinformovanosti spolocnosti... je potrebne aby sa ludia nie od niekial dopoculi alebo niekde pri surfovani nahodne docitali pravdu ktora bola zistena pred vyse 17 rokomi a ta pravda znie ze homosexualita je vrodena a nie je to ziadna choroba... je potrbne aby sa to publikovalo a aby odbornici ktori naozaj vedia co hovoria oznamili na odbornej rovine ako to vlastne s tou homosexualitou je... ked sa tak stane percento tolerantnych ludi zacne previsovat tych netolerantnych a behom 20 rokov sa moze vytvorit krasny tolerantny svet ... utlacanie homosexuality je elemental rasistickeho myslenia kto je rasista ten je terorista a s teroristami sa nevyjednava toto nie je o presadeni vlastneho nazoru vobec nie toto s nazorom nesuvisi tu sa jedna o presadenie pravdy
rodicom to oznamit as ked ste si isto -iste isti ze zareaguju spravne. ja sa im to bojim povedat lebo nevem ih nazori na homosexualitu(skor to beru aho hracku prirody a ne ako skutocnost) a bojim sa ze by ma prestali financne podporovat.....
@kissfish kasli na prachy... tie ti daju tak ci tak... mal by si spor rozmyslat pri akej prilezitosti im to povies... a osobne si myslim ze mamka to pochopi skor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ak byvas u nich, maju sa radi aj navzajom, proste ak je doma pohoda, tak ta asi miluju.
A ked ta fakt miluju, maju radsej radsej ako sebe, tak ta budu milovat aj potom. Mozno bude im treba na stravenie par dni, ale budu ta milovat
jednoducho si ich posad pred spravami a dajako im to uz len povedz
good luck
mne netreba radit, ja mam coming out uz za sebou
iba som cel vediet ako to zvladaju ostatni
niekde som to tu písal, ale aj keď rodičia svoje deti neviem ako milujú kopu krát sa stane že to nedokážu pochopiť a snažia sa to napraviť, moja mama sa to dozedela viac menej náhodne nechcel som jej to povedať ale čo už, psychicky sa mierne zrútila trvalo to asi týždeň bola so mnou aj u psychologičky myslela si že je to iba nejaký môj výmysel ale po jednej menšej terapií sa všetko vyriešilo a teraz mám pokoj od vykrúcania sa a mám taký pocit že to o mne vie už dosť veľa ľudí blbý pokec....
no nevedel som jak to mam nazvat, napadol ma len coming out
na navyse.....7 typek,..viem, netreba sa za to hanbit....ale vela z nas gayov ma strach pred svetom.....aj ja sa jednoducho bojim, ze v tejto skazenej spolocnosti existuje ete vela ludi co su total svine na homosexualov.......
tak mam sa preto obavat kazdy den utoku?
žiť ako homosexuál držať sa zo svojím partnerom za ruku keď idú po ulici čo ja viem prejavovať lásku kde ich len napadne ako každý iný hetero pár keď už
to ostatné je vec vkusu a povahy
šmárija aj ja doma upratujem a čo?
diiiiky za suuuuuhlas