Oceňujem niektoré komenty, v ktorých sa píše, že hlavné je to aby sme si rozumeli.
Tie ostatné typu ,, tvár, postava, zadok'' nejak nechápem. To už fakt nie je pre mužov podstatná inteligencia, ale postava či zadok??
@trdelniiiq A práve o to ide. Už len samotná otázka je postavená zle a povrchne.
Len som tým chcela povedať, že tvár či postava je úplne nepodstatná, tak ako táto anketa...
@salkoo práveže ani nie. Možno na prvý pohľad, veď ten muž si tú ženu musí podľa niečoho všimnúť, to je jasné. Ibaže ak s tou ženou začne nejaký vzťah, ale žena bude napr. hlúpa alebo bude mať neznesiteľnú povahu tak jej pekná tvár či postava mu bude dosť na nič... takže pre mňa je postava alebo tvár úplne nepodstatná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
k téme - u žien je mi to jedno
celkovo si na postavy ľudí až tak nepotrpím pokiaľ majú peknú tvár.
Tie ostatné typu ,, tvár, postava, zadok'' nejak nechápem. To už fakt nie je pre mužov podstatná inteligencia, ale postava či zadok??
Len som tým chcela povedať, že tvár či postava je úplne nepodstatná, tak ako táto anketa...