@sabnacke prvy krat? ono to je dost stare uz, sa to riesilo tak 2 roky dozadu a co viem tak uz je ta tema aj davno pasé, to zrusili vsetko pokial ma pamat neklame
zavreli všetko, ale v Košiciach ešte jeden funguje, reklamu mu robiť nejdem, lebo sú to sračky
ale ak už fakt chceš nejaké syntetické drogy do seba pchať, tak radšej si kúp tie nelegálne na ulici... sú tu už desaťročia a presne vieš, aké to má účinky, aké sú nevýhody a čo sa ti môže stať, koľko si máš dať... príde mi to lepšia možnosť ako si dávať do seba nejaký biely prášok a ani nevieš, čo v tom je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
takže ja len toľko k tomu
inak suhlas s @5
ale zakony hraju pre nich takze zatial sa s tym neda nic spravit... vzdy budu takyto ludia co to predavaju a vzdy bude niekto co to kupuje.
"Kazdy tovar ma svojho kupca!"
ale ak už fakt chceš nejaké syntetické drogy do seba pchať, tak radšej si kúp tie nelegálne na ulici... sú tu už desaťročia a presne vieš, aké to má účinky, aké sú nevýhody a čo sa ti môže stať, koľko si máš dať... príde mi to lepšia možnosť ako si dávať do seba nejaký biely prášok a ani nevieš, čo v tom je...