Jaaaj, to je to, kde predavaju "pseudodrogy" a ludia z toho maju asi take stavy, ze vracaju, toci sa im hlava a motaju nohy? Nie, dakujem. Ak by som mala zaujem o tieto priznaky, staci vyskusat centrifugu.
Momentálne je nová sieť predajní. Volá sa Euphoria shop. Ešte nikdy sa mi nestalo, že by som z toho vracala. Treba odhadnúť dávku. Z crazy shopu som mala Sashu, Freeze, Orgazmus - to sú bilinky. Freeze asi pol hodina, sasha asi 2 hodiny a orgazmus hodina. Nedá sa to porovnávať s Marihuanou si myslím, ale je to aj tak sranda. Potom som mala Doves- napodobenina extázy. Riadny nášlap. Nespala som v noci ani hodinu. Ďalej Recharge- napodobenina kokainu, a Romance a Mystic night napodobenina pika. Nič moc nie prášky. Počula som vraj sa v tom našiel efedrín. A to asi vysvetluje, prečo na došlape chytáte čisté depky. A z Eupúhoria Shopu som mala Joker, Rebel - bylinky. Sú to krátke stavy ale dosť intenzívne. Celkom zábava. A potom Mystic mushrooms. To je čistý trip. Halucinácie a zácvhvaty smiechu na ničom. Mne sa osobne najviac páčil tento stav. Trvalo to asi 2 hodiny. Čistý prepinák. Ešte teraz sa na tom smejem!! Myslím, že sú to srandovné veci, ale skor tak príležitostne si niečo vziať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
btw čo všetko majú v takých crazy shopoch?
nejaká náhrada pika sa nenájde pre schizoofrenika?
prečo vždy mňa musí niekto odrbať?
ešteže dílerov mám spoľahlivých
respektíve aké to má účinky?