Poznáte ten seriál??Páči sa Vám??Mne áno , podľa mňa je úžasny.Žiadne drámy, ale niečo vedeckejšie!§Kto sa Vám páči najviac z neho??Mne ten černoh...je pekný , ale aj mudry
Suhlasim ... konecne kriminalne serialy ktore nejsu suche ako napr kolombo a podobne ... maju trochu zamotanejsi dej a vobec nieje jasne kto je vrah ... a v jedej casti su dva pripady cize to je aj akcnejsie ... Docela f poho sa mi zda aj NCIS ... ale CSI je trosku lepsi
Serial C.S.I as Vegas Je to serial,v ktorom bezny clovek moze vidiet pracu a nasadenie ludi v inej krajne sveta ........Uz len cakam kedy bude i C.S.I:Bratislava-Petrzalka
CSI LV je podla mna vymakany serial, ako aj ostatne M a NY. obcas sice byvaju niektore diely nudne, ale to je tak nakoniec vo vsetkych serialoch. Nie je to len taky obycajny nudny serialik.
P.S.:laborant Greg- teraz uz skoro vysetrovatel, je taaak pekny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
P.S.:laborant Greg- teraz uz skoro vysetrovatel, je taaak pekny
Ale aj tak ma nastvalo, a poriadne!! ze jojka vynechala "zopar" dielov z Miami aj LV!! juuj ja by som ich..blbci