@4 tiez som si to robil podla navodu ale poprerabal som si to potom podla seba nejake kodiky dopisal nejake prepisa / vymazal. Nepouzíval som farby ako (000000,FFFFFF,00FF00....) ale Anglické názvy. V kode 00aFF sa vyznajú ty co s tým robia a ked v tom nerobíte staví napísat po anglicky: green, blue, ale moze byt aj konbinovaná yellowgreen (taka sýtozelená)
@sandy114 ja sa zaoberam tvorbou vebu a aj dizajnu ja mam asi 3 knizky a v 2 je paleta. Ale zatial co som robil aj kamarátovi dizajn na webku tak len farby po anglicky. Tie zakladné stacia. Samozrejme ak by sa robil dizajn aj s tienovaním tak treba pouzti tu paletu a kazdý pasik odtienovat o stupen tmavsou/svetlejsou tak je to potrebne ale zatial som si vystacit s anglickymi nazvami farieb
@fabuloustxx tak ja neviem, ja som radšej používala tie z paliet, lebo som so vždy našla presne ten odtieň, ktorý som chcela použiť .. ale každému vyhovuje niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov