takze trosku som sa pohral s css na mojej webke a fungovala mi super. ale nedalo mi pozret sa ci to ide aj v inych prehliadacoch a na windowse (robil som to na osx photoshope a pozeral cez safari). no a predstavte si, horna lista sa mi vobec inde neukazuj
@hymynameismarek , jedine co ma napada, ze firefox si pamata zly obrazok... ked si priamo otvoris ten obrazok s menu www.birdz.sk/userskins......cislotvojhoobrakzku.jpg
tak v safari ho asi uvidis, a vo firefoxe nie, bude je nekorektne uploadnuty pics, alebo tvoj firefox si nevie refreshnut ten obrazok...
asi jedine riesenie je uploadnut znova to menu... a potom prepisat nazov v cssku a potom refreshnut...
stacilo to uploadnut ako .jpg a nie .psd. ked to je spravne, tak sa aj v nahladoch dole ukaze obrazok, co sa predtym neukazoval a ine prehliadace nez safari to nevedeli otvorit. tiez mi ukazalo, ze fotka sa zobrazuje zmensena, tak neviem ci to nerobi nejaku skodu s tym. kazdopadne to teraz vidiet vsade, ale teraz to zase vyzera jak ogrcane a rozrastrovane
prave pozeram na inom notebooku a ta farba je uplne ina ako som chcel. mac mi j ukazuje ako chcem, do strieborna viacej, ale na windowsoch je viac modra. asi ina sorta rgb, s tym nic nenarobim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tak v safari ho asi uvidis, a vo firefoxe nie, bude je nekorektne uploadnuty pics, alebo tvoj firefox si nevie refreshnut ten obrazok...
asi jedine riesenie je uploadnut znova to menu... a potom prepisat nazov v cssku a potom refreshnut...
stacilo to uploadnut ako .jpg a nie .psd. ked to je spravne, tak sa aj v nahladoch dole ukaze obrazok, co sa predtym neukazoval a ine prehliadace nez safari to nevedeli otvorit. tiez mi ukazalo, ze fotka sa zobrazuje zmensena, tak neviem ci to nerobi nejaku skodu s tym. kazdopadne to teraz vidiet vsade, ale teraz to zase vyzera jak ogrcane a rozrastrovane