@dannyd14 inak mas pocit ze radius patri medzi uplne tie najzakladnejsie veci?
a btw odstranenie ramika tam je...resp pri kazdom ramceku tam mam hrubku v px...cize ked das 0px musi byt kazdemu jasne ze ten ramcek tam nebude alebo si ho das rovnakou farbou ako pozadie...tych moznosti je vela a rozpisovat tam uplne kazdy detail..to uz by som mal v tom bordel aj ja..
@dannyd14 vsetko su to len kody...tie najzakladnejsie veci tam su...to ze ty si sa dostal uz dalej a pozadujes nieco viac neznamena ze tie navody uplnym zaciatocnikom nepomozu
@vegas potrebovala by som napr. ako mam ohraničenie fialovou farbou tak napravo to nemám...alebo by som chcela ked bude koment pod fotkou alebo kde, bude tmavy a prejdem nan myskou a bude bledy.. a taketo veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inak stránka: w3school
a btw odstranenie ramika tam je...resp pri kazdom ramceku tam mam hrubku v px...cize ked das 0px musi byt kazdemu jasne ze ten ramcek tam nebude alebo si ho das rovnakou farbou ako pozadie...tych moznosti je vela a rozpisovat tam uplne kazdy detail..to uz by som mal v tom bordel aj ja..
a to menenie farby mas to iste ako s linkami...duplikujes cely kod a pridas tam hover a zmenis farbu na aku chces aby sa to menilo..
@dannyd14 no v tomto by som s tebou suhlasil..
to mas na zmenu farby v komentoch
» pastebin.com/57yRd5ur...