Cudne spravanie niektorych dievcat - nezazili ste to nahodou?
preco zena ked ma niekoho v riti, zvykne sa urazat pre somariny alebo sa z nicoho nic len tak nasrat a este z toho vlastne spravi vinnym toho druheho? preco nepovie narovinu daj mi pokoj mam ta v riti?
no tak na tuto otazku tipoviem len tak ze su tipy dievcat ktore to aj povedia hned..ale niektore to nepovedia lebo sa boja ze ich zacne ta osoba ohovarat..takze radsej to necha thak
Holky su cundry... a to nielen toto...oni aj ked s tebou nic nechcu, tak ta namotavaju a dodrzuju si len malicky odstup...atd atd....nepatria na zem...
@depechemode hej su zakerne a dobry nazov si tomu dala "skryte zmysly" akoze.. davaju najavo skryto ze chcu a pritom vlastne nechcu len sa hraju, ze ci by... a ci si myslis ze oni chcu a daco spravis... a keby naozaj chceli tak by sa to prejavovalo narovinu myslim.. ale to ze velakrat na teba seru a pritom aj tak sa este hraju a potom ked daco povies sa urazia... no proste chaos.. uz ani neviem co pisem to je úyschia... @tenario ja ta chapem... ale ta ne kazdy chlap sa dovtipi, ako bez urazky, ale ked sa da zena krat dva tak je uz z otho riadny chaios
jak povedala pottwora.....jednoducho zábavka, možno z nudy, možno schválne, ale keď to nie je podľa ich predstav tak sa urazia =D....dosť hnusné ale čo už život je sviňa =D.....
Jedna dobra kamoska mi raz hovorila, ze holky viac menej namotavaju kazdeho, aby videli, kto po nich ide a cim viac, tak tym maju lepsi pocit tazko pochopit, ale vraj je to tak.... cest vynimkam !
@pottwora mozem len suhlasit xD uz sami lepia oci dokopy xD tiez neviem co pisem pomaly xD xD xD xD ale sme hovadka totalne xP a keby sa kazdy clovek naucil priamociaro hovori to co chce, tzv. bez obruska xP no neviem neviem ako by to tu vyzeralo xD
@storalhangman no ja som si vedoma svojich moznsoti, ale zenam-lesbam sa vyhybam, nemam potom rada ked sa len stretneme a uz si myslia ze sa daco bude riesit (z toho dovodu sa radim k vynimkam) tie ma povacsine nedokazu namotat neviem z akeho dovodu (co mam porusene v psychike)
a co sa tyka heteraciek tak tie ma dokazu namotat lebo viem ze po mne neidu... a ked o mne vedia tak to robia podvedome - hranie sa, a je to dost o nervy, lebo ja si len tak jednu z tisica pustim k telu, tym myslim ze ju beriem ako spravneho cloveka, a po tom som trosku mimo a je mi luto ze to robila. ale inak som asexual a ani chlapom nedavam prilezitost namotat sa... ja uz som vyse roka samaaaaa
@lilluska228 no ale naco namotavaju a potom su urazene? a ked tak fakt by radsej pomohlo priamo a uz sa nezahravat ako dlhodobo neuspesne namotavat a naznacovat
@pottwora Tak to mas dost slusny pristup Daj si ho patentovat Sama, lebo neni pravy, alebo nechces, alebo....?? strasne vela skazenych holiek je v tejto dobe...a trufam si povedat, ze aj viac ako chalanov...
@storalhangman no ja som zistila ze fajn chlapca by som si lahsie nasla ale ja chcem zenu, je mi to prirodzenejsia predstava a aj som uz mala tak viem co chcem... taku nejaku normalnu, co som zatial nestretla. mas pravdu, su hrozne tie holky...
@0 Mne nahodou pride cele toto namotavanie a tento pristup ako v podstate prospesny veci, a v konecnom dosledku velmi erotizujuci.. Akoze a preco by mali veci hovorit na rovinu, to by bolo o nicom, ved na tom stoja cele vztahy, keby za sebou ludia prisli a len tak sa narovinu dohodli ze no ano ty sa mi pacis no hej a ty tiez, hura uz sme na to prisli mozme spolu chodit.. odveci .. takto je to fajn, aj ked to vie aj pekne zranit
@6@storalhangman konečne na tejto stránke vidím aj nejaké dobré názory! daj im to aj za nás!-myslím že hovoríš za väčšinu chlapov!
@laciskoo vieš ale tu sa nebavíme o tom ako sa hrajú ľudia ktorí sa chcú ale ako sa hrajú v tomto prípade ženy s chlapmi aj keď ich nechcú...len tak-pre zábavu alebo dobrý pocit...nehľadiac na pocity toho druhého človeka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale zenske su svine v tych ´skrytych´ zymsloch xP
neznasam to xD
ked nieco tak poviem rovno nie?
ale chlapi sú niekedy rovnakí..
Hm.. najlepšie by bolo problémy riešiť ako oni. Pastačka a je vybavené už sú kamoši .. Pritom holky dokážu byť k sebe dosť zákerné..
Jedna dobra kamoska mi raz hovorila, ze holky viac menej namotavaju kazdeho, aby videli, kto po nich ide a cim viac, tak tym maju lepsi pocit tazko pochopit, ale vraj je to tak.... cest vynimkam !
a co sa tyka heteraciek tak tie ma dokazu namotat lebo viem ze po mne neidu... a ked o mne vedia tak to robia podvedome - hranie sa, a je to dost o nervy, lebo ja si len tak jednu z tisica pustim k telu, tym myslim ze ju beriem ako spravneho cloveka, a po tom som trosku mimo a je mi luto ze to robila. ale inak som asexual a ani chlapom nedavam prilezitost namotat sa... ja uz som vyse roka samaaaaa
@laciskoo vieš ale tu sa nebavíme o tom ako sa hrajú ľudia ktorí sa chcú ale ako sa hrajú v tomto prípade ženy s chlapmi aj keď ich nechcú...len tak-pre zábavu alebo dobrý pocit...nehľadiac na pocity toho druhého človeka...
@andrejkaza ja som baba ale ja takym stylom nejednam, to po prve a po druhe som baba a uz som bola par krat obetou takeho spravania