ahojte..vela o tom citam,ale nikde neviem najst cviky podla Pilatesa a do drahych centier chodit nechcem a ani nemam cas..chcela by som zacat cvicit DOMA,ale na to potrebujem vediet,co mam cvicit a ako.nemate niekto tie cviky?cmuk.pa.vopred DIKY
Baby pátrala som na nete po tých cvikoch a našla som jednu super stránku kde máte ukážkovú zostavu Pilates, vznik a pôvod zostavy, princíp cvičenia atď.
devy radsej cvicte PILATESA vecer na koniku vasho milenca a uvidite telo sa vam uvolni a bude vam este super a nevydumujte vidno ze nemate co robit od nudy
ja cvicim pilates uz s trenerom s fubtalu , s babami ho cvicime asi cca 3 mesiace a dobre to je ani med , chrbticu som mala totoalne mimo a uz pohodicka , a este k tomu svalstvo na bruchu nemozem porovnavat , pomaly sa nam s babami rysuju tehlicky , odporuccam asi najlepsie ... 2 krat do tyzdna poctivo a je to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.aktivne.com/cviceni-praha-2...
ďakovať nemusíte