Minulý rok cez leto som cvičila a schudla som päť kíl. Teraz cvičím opäť a neschudnem nič, ešte aj priberiem. Jedálniček si strážim, ale ono to proste nejde dolu... ani kg, ani cm. Neviete náhodu čím to môže byť ?
Nuž asi to nerobíš poriadne, keďže tí čo boli u Bučkovcov a chudli aj pri domácej strave, alkohole a anjeloch, ktorí skôr všetko
topili ako držali nad hladinou. Takže kašli na to.
ale keď ja sa fakt neprežieram
proste jem 5x za deň a z toho 2x iba zeleninu a ovocie
cvičím tak 40 min a ešte jazdím 4 km na bicykli (niekedy aj 2x)
no a proste normálne jem ako vysávač... čo vidím to do seba vopchám a vtedy vážim 57... odvtedy čo znova cvičím je to 58-59 a nejde to dole :/
minulý rok som takto dala za 2 mesiace 5 kg a teraz mi to nejak nejde...
mozno uz nemas z coho chudnut (nepises, aku mas vysku). treba si uvedomit, ze svaly su tazsie, ako tuk, ak dobre jes a cvicis, tak problem nemusi byt nikde. celkove je blbost divat sa na vahu, najlepsim ukazovatelom je pomer tuku, ten by mal tvorit u zien idealne 15-20% hmotnosti.
@nobrain pišeš že ješ 5 x z toho 2x len ovocie a zelenina, tie 3 jedla tvoria čo ?? cvičíš dosť, akurát ten bicykel 4km je dosť málo, piješ dostatok nesladenej vody? za každým jedlom 3-4 dcl aby to rychlejšie travilo, pri cvičení používaj napr dlhe tričko / mikinu, tepláky. pozmeň cviky resp. intenzitu cvičenia. Je toho ešte veľa čo môžeš skúsiť, rýchlejšie ide 100kg človeku so zlou stravom a minimálny pohybom schudnut aj 20kg pretože tam sa prejavý každa pozitívna zmena v stravovaní a cviceni, ked uz len doladujes postavu treba zamakať
Tvl ja tiež tak Ja jem prakticky dosť málo čiže mne sa to asi hneď ukladá do tukových zásob alebo čo.. napr včera ryža a kuracie mäso a potom ešte behom dňa som zjedol 6 rožkov s šunkovou penou
A inak cvičím 2x do týždňa v posilke hlavne ramená, prsia a chrbát (necvičím ani moc zato aby som nabral ale mám problémy s chrbticou a ramenami atd tak cvičím aby sa to zmiernilo)..
Rozmýšľam že asi začnem robiť cardio workout k tomu ešte abo sa naseriem a začnem zas jesť všetko zaradom čo mamka navarí
Mne sa podarilo za 3 mesiace schudnúť 10 kg. Zmenila som stravovacie návyky a podarilo sa. Napíšte mi na mail mmkv.racek@gmail.com Vaš vek, výšku, váhu, kde sa ukladá tuk, vaše tel. číslo. Urobím Vám analýzu stavby tela, zavolám Vám a poradím ako na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
topili ako držali nad hladinou. Takže kašli na to.
proste jem 5x za deň a z toho 2x iba zeleninu a ovocie
cvičím tak 40 min a ešte jazdím 4 km na bicykli (niekedy aj 2x)
no a proste normálne jem ako vysávač... čo vidím to do seba vopchám a vtedy vážim 57... odvtedy čo znova cvičím je to 58-59 a nejde to dole :/
minulý rok som takto dala za 2 mesiace 5 kg a teraz mi to nejak nejde...
A inak cvičím 2x do týždňa v posilke hlavne ramená, prsia a chrbát (necvičím ani moc zato aby som nabral ale mám problémy s chrbticou a ramenami atd tak cvičím aby sa to zmiernilo)..
Rozmýšľam že asi začnem robiť cardio workout k tomu ešte abo sa naseriem a začnem zas jesť všetko zaradom čo mamka navarí