nie ale sledujem ju a obdivujem a je to môj girl crush ja som nebola nejak nikdy na takéto cvičenia domácke ale možno vyskúšam... ja skôr spravím tie basic cviky s vlastnou váhou a idem si zabehať.. posilka ma tiež prestala baviť
veď aj ona cvičí väčšinou s vlastnou váhou. ja som predtým chodila do posilky, ale odkedy sme sa presťahovali nemám v okolí žiadnu poriadnu, tak cvičím radšej doma.
hlavne ja mám rada keď hovorí po nemecky a teda sledujem viac nemecky hovoriacich influencerov aj kvôli kontentu aj kvôli jazyku ale takéto cvičenie ma moc neberie, ty cvičíš podľa nej? ako to hodnotíš?
@dz@3 áno, aj podľa nej a mám hrozne rada jej tréningy, poriadne si zamakáš, má aj také 15-20 minútové, keď nemáš čas, tie cviky sú originálne a efektívne mám hrozne rada jej tréningy na zadok
@kviatek@5 asi lebo niekto absolutne netusi, co a ako ma cvicit, aby tym telu spravil dobre a neublizil si? A nie kazdy si z fleku vymysli celu zostavu cvikov?
ak chceš mať telo ako hentá pamela, tak musíš zvoliť skrátka konvenčnejší silový tréning v posilke a nie platiť ďalšej youtubeinfluencerke, ktorá týmito cvikmi svoje telo akurát už iba udržiava + dôležitá je aj strava
cvičiť podľa hentých youtuberiek, to je asi ako kupovať kolagén od Plačkovej @luc.ka
@thunderstorm@6 kde si zas nabrala, že som obézny? no ok, vážim momentálne 100kg, ale mám za sebou 10 rokov v posilke, takže sa dá povedať že som v objemovke, čo mi akurát pomáha zlepšiť bench, deadlift, squat to, že som trocha pribral súvisí s tým, že na cvičenie už nemám čas, ale hej som obézny no
@kviatek@11 a ja zase neviem, odkiaľ si nabral, že niekomu platím alebo že cvičím iba podľa nej a že nedodržiavam diétu, wtf? Proste občas si rada pustím doma Pamelu, ktorá mi navrhne tréning, predcvičí, odstopuje čas, vyberie hudbu a ešte sa mi na ňu pri tom dobre pozerá a má super cviky, vieš si pri tom zamakať. Proste je hrozne komfortné si pustiť doma video a cvičiť podľa neho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
veď aj ona cvičí väčšinou s vlastnou váhou. ja som predtým chodila do posilky, ale odkedy sme sa presťahovali nemám v okolí žiadnu poriadnu, tak cvičím radšej doma.
cvičiť podľa hentých youtuberiek, to je asi ako kupovať kolagén od Plačkovej
@luc.ka
ale nie, neberiem túto anketu nijak vážne len mne je hrozne sympatická a mám rada jej videá a zaujímalo ma, či ju ľúbi aj niekto iný z bircu