Ahojte chcela by som sa spytat ci nepoznate nejake cviky ktore su zamerane len na zadok! Nie na stehna. Pretoze zadok mam celkom dobry ale chcem si ho vyformovat a zo stehien chcem najprv schudnut tym ze budem menej jest az potom si ich vyformovat
@method pozrela som si tu stranku co si mi poslal je to dobre len ked chcem robit ten maly mostik neviem ako dlho ho mam robit , kolko krat za den a ci treba robit popri tom aj ine cvicky ..skoda ze to nie je lepsie vysvetlene
No to je na dlhsie, bohvie jak si ty na tom..vsak pozri, zacni robit 4 serie po 10 uvidis ci ti treba viac, menej, ci budes mat svalovku, na 1 svalvou partiu sa robi zhruba 3-4 cviky...ale aj to uvidis, ze ci nechces viac, ci ti staci menej. Nejakych 20,30 minut zhruba sa povenovat intenzivne 1 sval. partii je ok.
názvy ti budem písať väčšinou anglické, aby si si mohla lepšie vygoogliť/pozrieť na youtube.. jeden z najlepších zvykov na zadok je určite hipthrust - tak ako aj pri všetkých cvikoch sa treba sústrediť, nech to tlačíš zadkom, nedávať príliš veľkú váhu, lebo potom si pomáhaš aj hamstringami, veľmi podobný je glute bridge, jediný rozdiel je, že pri hipthruste máš podložené lopatky, ja mám radšej ht, ale methodko preferuje zas gb, to si musíš vyskúšať a zistíš, pričom vieš zadok lepšie precítiť.. pri gt sa mi zdá, že sa viac zapája vrchná časť zadku.., potom zanožovanie - všetky variácie, či už si na štyroch a zanožuješ s vystretou nohou/pokrčenou v kolene, alebo zanožovanie v stoji - tam sú tiež len minimálne rozdiely, ale zase treba davať pozor aby si to nerobila švihom, ale kontrolovane.. reverse extension!!!! taktiež super..
výborné sú výpady, bulharské drepy, výstupy na lavičku, ja viem napríklad aj pri legpresse precítiť zadok, podla toho ako umiestnim chodidla, ale pri týchto cvikoch už idú viac aj stehná.. techniku si poriadne napozeraj vo videách/článkoch, alebo napíš keby niečomu nerozumieš, lebo keby ti tu mám vysvetlovať ku každému aj techniku, bola by dĺžka komentáru trojnásobná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale sumo drepy, zanozovanie, mostiky a dvihanie noh s fitloptou medzi nohami vo vzduchu by som odporucil ako prve
výborné sú výpady, bulharské drepy, výstupy na lavičku, ja viem napríklad aj pri legpresse precítiť zadok, podla toho ako umiestnim chodidla, ale pri týchto cvikoch už idú viac aj stehná.. techniku si poriadne napozeraj vo videách/článkoch, alebo napíš keby niečomu nerozumieš, lebo keby ti tu mám vysvetlovať ku každému aj techniku, bola by dĺžka komentáru trojnásobná