Baby, skúšala z vás niektorá nosiť cvinky? Páčia sa mi jedny šaty, no na bokoch majú priesvitné pásy. Dá sa v tom vôbec sedieť a nepadajú napr. pri tanci? Neviem si to nejak dobre predstaviť. Je tu ešte alternatíva na ostro, ale tak do spoločnosti by som
@2 nepochopim, ked clovek moze niekomu odpovedat na co sa pytal, ale namiesto toho mu odpise google..akoby bolo tazke, ked uz sa unuva nieco odpisovat, namiesto googlu tam natukat odpoved: druh nohaviciek
@4 mne sa skôr ťažko chápe, prečo niekto po tom googli nesiahne hneď, ale bude sa vypytovať vo fóre, čakajúc, že mu niekto (asi zakladateľ) odpovie, hoci pre toho by to asi bola akurát strata času, keďže je jasné, že pýtajúci sa nikdy žiadne cvinky pod šatami nenosil a preto zakladateľa asi veľmi nezaujíma.
@tikalok@galinka dam do ohna genitalie za to, ze @mm47 vie dokonale ako funguje google.. len mi jednoducho pride debilne, ze ludia stratili zaujem odpovedat na otazku normalnou odpovedou a takmer vzdy sa odvolavaju na google..neviete mi povedat to a hento? google; co je to? google; ake je najlepsie... ? google
ale najviac sa pozastavujem na tom, ze ak clovek aj vie odpoved, a uz strati cas tym, ze ide nieco pisat, tak namiesto odpovede mu tam natuka "google"
@trdelniiiq ja sa zase trochu pozastavujem nad tým, že keď niekto dokonale vie, ako funguje google, tak si nedokáže veci zistiť sám, ale bude sa pýtať iných ľudí očakávajúc, že mu to niekto pripraví na striebornú tácku a donesie až k nosu.
@tikalok normalne odpovedat cloveku, je priniest mu to na striebornom podnose? podla mna je to normalne.. ked sa raz niekto nieco opyta a ja poznam odpoved, tak mu to normalne, ako normalny clovek napisem/poviem a neodvolavam sa na google..
@trdelniiiq a čo ak odpoveď nepoznám? ja som napríklad odpoveď nepoznal, ale bol som si istý, že by stačilo do google zadať výraz cvinky a vedel by som, o čo ide.
btw, teraz už úplne mimo témy, pod dokonalým porozumením fungovania google sa myslí aj to, že vie presne popísať používaný pagerank algoritmus? nabudúce pozor na takéto vyjadrenia
ono, ja som si napriklad tie cvingy vyhladal tiez..ked nieco neviem, prva vec co robim je to, ze to hned natukavam..ale tu na birdzi som sa stretol uz aj s tym, ze ak niekto chcel pocut osobne preferencie ludi a pytal sa co im z vymenovanych vyhovuje najviac, asi 3-4 komenty boli hned s googlom a to mi uz pride trocha pritiahnute za vlasy
no jasné, ja som to bral tak, že iné je, keď sa niekto pýta na osobné preferencie a niekto sa len tak úplne čisto zo záujmu pýta, že čo to vlastne je.. na google nezvyknem odporúčať, ale neprišlo mi to tuto nejaké hrozné, tak len toľko som chcel
@trdelniiiq Pár kamarátov si zo mňa zvykne robiť srandu, že som "emancipovaná žena", nakoľko zvyknem fungovať štýlom - pokiaľ je to v mojich možnostiach a schopnostiach, chcem si poradiť sama. Navyše som si tiež nebola úplne istá významom slova a tiež som predtým musela použiť Google. Kombinácia týchto dvoch vecí spôsobila, že nemám pochopenie pre to, keď si človek informáciu tohto typu nevie zistiť aj sám.
(a je mi jasné, že pri otázkach typu "Čo si myslíte o ...?", "Čo vám vyhovuje viac?" prípadne "Aké máte skúsenosti s ...?" nebudem ľuďom radiť Google... )
@tikalok@glainka Ona chce nieco od ludi ... tak by ju nezabilo napisat to tam napisat rovno do zatvorky alebo co a vobec @7 to vystihol, takze sa na to uz vyserte.
Je mi jasne ze konkretne @tikalok sa toho chytil lebo ide o mna , kedze to sa na kazdom druhom fore pyta kazdy druhy clovek a vtedy ta ani nenapadne picovat a odkazovat na google
@mm47 ja som sa tu ani nič nepýtal, ani som nikoho neodkazoval na google, a je úplne jedno, či ide o teba alebo o hocikoho iného, iba som trdelniiiqovi v niečom oponoval a myslím, že sme si to už vyriešili, takže nie je potrebné sa tomu ďalej venovať.
@mm47 Otázka bola, kto s tým má skúsenosti a dovolím si tvrdiť, že ak s tým niekto má skúsenosti, tak dotyčnej netreba vysvetľovať, čo to je (a nie je to niečo, čo by sa bežne predávalo v každom druhom obchode so štítkom "nohavičky")
P.S.: Kde reagoval Tikalok na teba, že si sa doňho takto pustil? (ale toto ber len ako rečnícku otázku na ktorú netreba odpovedať )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale najviac sa pozastavujem na tom, ze ak clovek aj vie odpoved, a uz strati cas tym, ze ide nieco pisat, tak namiesto odpovede mu tam natuka "google"
btw, teraz už úplne mimo témy, pod dokonalým porozumením fungovania google sa myslí aj to, že vie presne popísať používaný pagerank algoritmus? nabudúce pozor na takéto vyjadrenia
ono, ja som si napriklad tie cvingy vyhladal tiez..ked nieco neviem, prva vec co robim je to, ze to hned natukavam..ale tu na birdzi som sa stretol uz aj s tym, ze ak niekto chcel pocut osobne preferencie ludi a pytal sa co im z vymenovanych vyhovuje najviac, asi 3-4 komenty boli hned s googlom a to mi uz pride trocha pritiahnute za vlasy
no jasné, ja som to bral tak, že iné je, keď sa niekto pýta na osobné preferencie a niekto sa len tak úplne čisto zo záujmu pýta, že čo to vlastne je.. na google nezvyknem odporúčať, ale neprišlo mi to tuto nejaké hrozné, tak len toľko som chcel
(a je mi jasné, že pri otázkach typu "Čo si myslíte o ...?", "Čo vám vyhovuje viac?" prípadne "Aké máte skúsenosti s ...?" nebudem ľuďom radiť Google... )
to je tak, keď sa do babského problému zapoja chlapi... preto na otázky "čo ti je", odpovedáme vždy "NIČ"
prosím @admin -a, nech premenuje toto fórum na... Používate pri hľadaní google?
Je mi jasne ze konkretne @tikalok sa toho chytil lebo ide o mna , kedze to sa na kazdom druhom fore pyta kazdy druhy clovek a vtedy ta ani nenapadne picovat a odkazovat na google
P.S.: Kde reagoval Tikalok na teba, že si sa doňho takto pustil? (ale toto ber len ako rečnícku otázku na ktorú netreba odpovedať )
No už som si našla, čo bolo treba... na tanec teda určite nie. Ešte tak možno do solárka alebo pláž, ale ja nemám problém byť nahá, takže zbytočnosť.