Teda takto - viem, že dá, ale trochu inak to myslím. Mám kamaráta, ktorý má rád autá a rád jazdí a driftuje a tak a chcem mu kúpiť model nejakého športiaku. Predpokladajme, že ho taký model vo všeobecnosti poteší, ale môže sa stať, že by som pri výbere ko
@majo hmmm... keď som sa obzerala, čo by mňa zaujalo, Bmw-čka som akurát odignorovala, skôr som pozerala Mustangy, Lamborghini, prípadne Nissany... (to jedno, čo som si bola istá, že sa mu páčilo, bola Mazda)
@anzu To nie je zlaté, to je vážny problém! (súvisiaci s tým, že čím viac mi záleží na obdarovávanej osobe, tým väčší problém je pre mňa výber darčeku A sú asi len dve výnimky, ktorým dokážem nájsť darček bez výraznejších problémov...)
Ked sa mu paci japonec ako mazda, tak by som ta skor odradil od tych americkych muscle-cars... potom bud este pohladas taku mazdu RX7, alebo pozries ten Nissan (oobrovsky vyber, ci Hondu alebo Toyotu...)
A ten stromcek co som odporucil je fakt prijmene sladko / ovocny
@jaro1991 Na to najnovšie Lamborghini, čo sa vyrobil len jediný kus, sa vyjadril celkom pochvalne A Mazdy sú celkovo podivne nezohnateľné mimo internetu. Ja som sa bola pýtať konkrétne na RX-8, ale reakcia bola taká že "Mazda? To ani neviem či máme, možno tak medzi 'angličákmi' " a ani v ponuke čo majú na stránke som medzi tými väčšími (1:18, 1:24) modelmi žiadnu Mazdu nepostrehla...
A tie vône - každý má iné preferencie, ja napríklad sladké vône neznášam, takže asi by som to radšej riskla s tým autíčkom
@epedo to autíčko na diaľkové to nakoniec vyhralo, ale len vďaka tomu, že som našla driftovací nissan (ale zaujímavé zistenie, že existujú aj špeciálne RC autíčka na driftovanie
@blood6 Pravda, v sobotu na autosalóne som na to prišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@4lex Zatiaľ som nenašla taký spôsob, aby nezačal tušiť o čo mi ide. Skúšala som to už cez spoločného kamaráta, ale ten mi veľmi nápomocný nebol...
@mielikki V niečo také aj dúfam, lebo už iné mi nenapadá...
@piter09 @jaro1991 niektoré tie stromčeky smrdia tak strašne, že to by som radšej kúpila niekomu inému a z pomsty mu to ukryla medzi veci
A ten stromcek co som odporucil je fakt prijmene sladko / ovocny
A tie vône - každý má iné preferencie, ja napríklad sladké vône neznášam, takže asi by som to radšej riskla s tým autíčkom
@blood6 Pravda, v sobotu na autosalóne som na to prišla