@lacike90 Zober techniku z nejakej stvorkolky a nazvaraj to do inej kasne. Pekne spravit nanovo uchyty, velky tunel pre kardan, vyrezat podlahu pre diferak v zadu atd atd. Vobec sa to neoplati, za peniaze ktore sa v tom stratia si clovek kupi original stvorkolku.
Skor by som investoval do sportoveho podvozku, ja som kupoval plne stavitelny XYZ, stal ma 700€ a je to rozdiel jak hajzel. Daj vyztuhy dopredu, dozadu, nejake 215/40 17 gumy, kola a mas to.
dá sa v poho pri pár takýchto prestavbách som bol ale to boli skorej mašiny len tak na vybláznenie na cestu by nás s tým nepustili ani za nič. Inak by si do toho musel vraziť slušné peniaze a to nepočítam čas strávený pri prerávabí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Skor by som investoval do sportoveho podvozku, ja som kupoval plne stavitelny XYZ, stal ma 700€ a je to rozdiel jak hajzel. Daj vyztuhy dopredu, dozadu, nejake 215/40 17 gumy, kola a mas to.
motor upraveny 1,9 PD 96kW, prevodovka z octavie 4x4 spolu z kardanom, zadny diferak s napravou je BMW E30 a ide to jak jebnuté