že sa dá čakať len najlacnejšie z najlacnejšieho to máš ako číny do číňana za 2 eurá a čo môžeš čakať za dve eurá, no gumu, kús látky a šnúrku, nič viac nič menej
to auto dopadne rovnako ako felicia, že za pár rokov, bude predajné tak za 250 eur ak nebude mať hrdzu
kľudne by som radšej vzal niečo čo tak nestráca na hodnote a je bezpečnejšie a vo vyššej výbave, trebárs trojročné Mercedes C-classe
@dreams155 mal som 66kw tdi motor bol bomba co sa tyka nakladov len ten duster ma tiez dobre hodnotenie bezpenosti na svoju cenovu kategoriu len sa bojim skorej toho ze tam casto podla ludi odchadza prevodovka a take drahe karoviny
Z mojej strany ti odporúčam VW. Ja som mal golf mk4 diesel, ale nesklamalo ma nikdy.
Ale odporúčim ti aj 7rad. Otec si ho vždy pochvaľuje.
Nie je nič lepšie nad kvalitou a spotrebou. Tak spotreba ho výjde na cca 5l.
V dnešnej dobe sa ti oplatí pozerať na spotrebu.
A inak more toto je čo za logika? Opýta sa na Duster a polovica mu radí passata . 5 rokov starý Passat bude už dobre vydýchaný kedže väčšina lacnejších jazdeniek boli flotilové autá.
Inak Duster je fajn auto. Pozer si ho určite nekúpi ale svoj účel splní.
Duster je účelné auto . Určite nie "fajn" auto . Na tom aute nie je fajn nič. Ani motory, ani materialy,ani kvalita spracovania, ani jazdne vlastnosti ....
Inak tiež sledujem že pre väčšinu je tu modla Passat alebo päťkový Golf čo je asi rovnako nepochopiteľné, ako kúpa Dustera
@imoceans Motory sú od Renaultu čo síce nieje výhra ale podľa štatistiky furt lepšie ako celý koncern VW...čo sa materiálov týka tak nie každý je zaťažený na mäkčené plasty, ja popravde tú posadnutosť vôbec nechápem - sedávam totiž na sedadle nie na palubnej doske. Spracovanie? No mercedes ani lexus to nieje ale všetko pekne lícuje a ani moc nevrzga. Duster za tie prachy ponúka dobrú protihodnotu....napísal som fajn a za tým si stojím lebo fajn nieje to isté ako skvelé
A áno za 8000 evri sa dajú kúpiť výnimočné autá ved výber je pestrý ale to patrí do inej debaty
To nieje auto ale zbuchany srot a este vypada hnusne to si mylsym Stanley CH- BERN tu taketo beru polnohospodari na pole uz len Pluh na to zakvacit alebo radlicu a hotovo.
Vraj Passat alebo Golf .. ja ti poradím, takéto veci nerieš na fóre, kde ti odpovedajú deti vo veku 16-17 rokov, alebo ludia, ktorý sa h... rozumejú do áut. Tieto deti sú zmanipulované filmami rýchlo a zbesilo a hrami ako Need For Speed, a o autách a ich výrobe, kvalite, a veciach s tým spojených, nemajú ani najmenšieho páru.
VW vyrába presne rovnaké "šroty" ako aj ostatné automobily. Dokonca by som povedal, že čo sa kvality a spoľahlivosti týka, tak sú niekde na spodných priečkach v porovnaní so známymi automobilkami. Stačí spomenúť motory ako sú 1.2, 1.4 TSI a 2.0TDI - všetko poruchové šroty. Autá sú dnes spotrebné tovary, ktoré sú dimenzované na určitú životnosť, a po určitej dobe sa Vám na autách začne vždy niečo kaziť, a je jedno či je to VW, BMW alebo Dacia.
Takže ako bolo spomínané, Duster je účelné auto, mne osobne je aj sympatické, ak ho chceš, tak si ho kúp, a 4-5 rokov jazdíš bez problémov. Potom predaj alebo servisuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to auto dopadne rovnako ako felicia, že za pár rokov, bude predajné tak za 250 eur ak nebude mať hrdzu
kľudne by som radšej vzal niečo čo tak nestráca na hodnote a je bezpečnejšie a vo vyššej výbave, trebárs trojročné Mercedes C-classe
Inak ak chceš bezpečné auto odporúčam Volvo XC90 Len žere jak divé čiže náročné na peňaženku
Ja som natrafil VW vyrábaný v Poľsku. Takže, to bude asi tým. Nemecké autá v predovšetkým VW ťa nesklamú. Dlhá životnosť a bezpečnosť.
Nemecký voz sa ti oplati kúpiť, Sused mal 20rokov VW mk2.
Čo som sa ho pýtal, povedal, že nikdy ho nesklamalo.
Z mojej strany ti odporúčam VW. Ja som mal golf mk4 diesel, ale nesklamalo ma nikdy.
Ale odporúčim ti aj 7rad. Otec si ho vždy pochvaľuje.
Nie je nič lepšie nad kvalitou a spotrebou. Tak spotreba ho výjde na cca 5l.
V dnešnej dobe sa ti oplatí pozerať na spotrebu.
Z počutia pre DACIU počúvam len negatívne hlášky.
Dobra cena a auto sluzi na co ma.
Kup dustra je dobrý pre urcitý typ ludí...
čo potrebuju 4roky jazdit bezstarostne, po 4-5rokoch predajú a kupia dalsí duster...
2000e rocne dať za auto nieje veľa, je to dá sa povedať dosť vpohode cena
A to auto po 4 rokoch predaju za 5tisíc... Duster je auto ktore si udrží percentualne najvyssiu hodnotu po 4rokoch
Takže kludne ročné náklady možu byt len tisíc euro...
Mať tak tisic euro naklady na auto rocne
Ale tak chapem ze nie kazdy ma vztah k autam .
Cize ak sa potrebujes dostat z bodu A do bodu B (do bodu G sa s Dusterom nedostanes nikdy), chces lacne 4x4 , alebo si družstevník, tak choď do toho .
A inak more toto je čo za logika? Opýta sa na Duster a polovica mu radí passata . 5 rokov starý Passat bude už dobre vydýchaný kedže väčšina lacnejších jazdeniek boli flotilové autá.
Inak Duster je fajn auto. Pozer si ho určite nekúpi ale svoj účel splní.
Inak tiež sledujem že pre väčšinu je tu modla Passat alebo päťkový Golf čo je asi rovnako nepochopiteľné, ako kúpa Dustera
A áno za 8000 evri sa dajú kúpiť výnimočné autá ved výber je pestrý ale to patrí do inej debaty
VW vyrába presne rovnaké "šroty" ako aj ostatné automobily. Dokonca by som povedal, že čo sa kvality a spoľahlivosti týka, tak sú niekde na spodných priečkach v porovnaní so známymi automobilkami. Stačí spomenúť motory ako sú 1.2, 1.4 TSI a 2.0TDI - všetko poruchové šroty. Autá sú dnes spotrebné tovary, ktoré sú dimenzované na určitú životnosť, a po určitej dobe sa Vám na autách začne vždy niečo kaziť, a je jedno či je to VW, BMW alebo Dacia.
Takže ako bolo spomínané, Duster je účelné auto, mne osobne je aj sympatické, ak ho chceš, tak si ho kúp, a 4-5 rokov jazdíš bez problémov. Potom predaj alebo servisuj.