@depropex hrala som CSko na steame pár rokov, teraz už cca 3 roky nie, ale upozorňujem, že aim mám ešte určite dobrý! Aj tak som momentálne na booku, takže CS veľmi nezahrám, prepáč
@sturmer každá matka je dobrá... zlá je len tá, ktorá dvihne ruku na svoje dieťa či ho nebodaj zabije. O čom ale ty bohužiaľ ako slobodný frustrovaný a bezdetný chlap nič nevieš
@depropex@13 ehm ehm, nechcem sa velmi zapajat do debaty, ale mam pocit, ze mat dieta v mladom veku ozaj nie je modny vystrelok poslednych rokov. Skor naopak.
(a z biologickeho hladiska je to viac nez v poriadku, myslim.. skor ten skutocny trend "dieta po tridsiatke" je nedobry :/ )
ale ja uprimne by som na mieste zeny nemal dieta bez nejakeho stabilnejsieho zazemia a pochybujem ze baba pod 20 moze take mat ak nema zazobanych rodicov. ale to je vec nazoru
@depropex no nehnevaj sa, ale predstav si že zázemie mať môže a súhlasím aj s @nenay
Ja som trebárs od 18tky žila už sama, zarábala som si sama, teraz budem mať 22, mám manžela, dieťa, kúpili sme si dom a okrem materskej aj podnikám (otvorila som si obchod) keď nepočítam, že manžel je riadne zamestnaný..... ani jeden z nás nemá zazobaných rodičov, na všetko si zarábame sami a žijeme si celkom slušne
Tak nesúď prosím ťa lebo ti to veľmi nejde- nič v zlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ziadne regy
cez unity player sa pripojis a okamzite paris.
nejdes hrat CS ko ?
len varujem ze som dost dobry v tom
@depropex ako pre koho
(a z biologickeho hladiska je to viac nez v poriadku, myslim.. skor ten skutocny trend "dieta po tridsiatke" je nedobry :/ )
ale ja uprimne by som na mieste zeny nemal dieta bez nejakeho stabilnejsieho zazemia a pochybujem ze baba pod 20 moze take mat ak nema zazobanych rodicov. ale to je vec nazoru
Ja som trebárs od 18tky žila už sama, zarábala som si sama, teraz budem mať 22, mám manžela, dieťa, kúpili sme si dom a okrem materskej aj podnikám (otvorila som si obchod) keď nepočítam, že manžel je riadne zamestnaný..... ani jeden z nás nemá zazobaných rodičov, na všetko si zarábame sami a žijeme si celkom slušne
Tak nesúď prosím ťa lebo ti to veľmi nejde- nič v zlom