@burunduklukasko Ja ochránim teba aj tvoju pistáciu!!! Prípadne pistácie
inak @mielikki ako môžeš byť tak hnusná a nazývať ho zoofilom? pozri, ako si urazila jeho city... teraz bude mať doživotnú traumu!!!
@ronik16 pozdrav Zuzku/Mária... smeje sa teraz pri počítači s tebou a volá ťa do postele "áááách, kašli na ňu, poď sem, princiatko moje" alebo niečo na ten štýl?
Nemôžem za to, ako OHROMNE mám rada túto malú podstránku nášho drahého Birdzu...
Už je neskoro mladý pán, dneska ste to posrali na plnej čiare, povedané dodrkali na sračku tak ako s tou brigádou.
V jednej slovenskej rozprávke som čítal výrok uja kráľa: "Kto dokazuje svoju nevinu - obesiť"! A to by si chcel, priznaj sa ako riadny chlap a sme kamoši na smrť.
Človek, ktorý nemá problém, sa správa úplne inak ako ty.
Keď by si nebol zajko30, tak by jednak nikdy nikoho nenapadlo, že si zajko30 (pretože každý človek má inú identitu), a ak by to aj niekoho napadlo a ty by si nebol zajko, tak by si mu vysvetlil, že ide o akési nedorozumenie a už by si sa tým nezaoberal.
Lenže ty jednostaj zdôrazňuješ, že určite nie si zajko30 a každý deň píšeš o tom, ako nie si zajko30... A aby si nikto nemyslel, že si zajko30, tak táto tvoja alteridentita je heterosexuálna (pravý opak zajka) a má aj nejakú "Zuzanku".
Si veľmi priehľadná a jednoduchá osoba.
Navyše, len totálny idiot by napísal toto: "@hluzar No tak chovaj sa slušne, ja nie som v prdeli ale v pičke svojej Zuzanky!" Ak by si niekedy skutočne mal normálny heterosexuálny vzťah, nikdy by si takúto primitívnosť o svojej priateľke nenapísal.
@alpynus kde si som čítal, že berieš drogy, či čo, tak sa na mne zbytočne neodbavuj a ďalej huľ, seriem aj na zajaca, aj na filipa, aj na hluzara a na koniec aj na teba!
@alpynus velka kktina v žiadnych Ts ale v nejakej teme alebo fóre a ešte ake to je zdravé a tak. Takže si dajte s @hluzarom po jednej a spokojne sa na seba usmievajte ako ste si zafajčili a ste z toho zmúdreli.
uz si trochu trapny...po prve takto ako sa vyjadrujes ty sa heterosexual nevyjadruje...po druhe uz v uvode tvojho profilu pises ze milujes baby , sex... to je ok ale je to len snaha vytvorit osobu ktora je opacna k tomu zajacovi ci ako sa vola... ja ta mam uplne u riti ale jedno co neznasam ked si tu zakomplexovane buzny riesia svoje problemy... naco to furt vypisujes??? ak by to bola len blba nahoda tak by si to tak neriesil ci chces presvedcit aj sam seba???
Chlapče, si tu zaregistrovaný aj s dneškom presne 12 dní. Minulé dva týždne som na birdz skoro vôbec nechodil a určite som sem nič nepísal (mám totiž skúškové).
Dnes som po dlhšej dobe niečo napísal. Čiže o mojom vzťahu k určitým drogám vieš jedine cez svoju osobu zajka30 - nijak inak to nemôžeš vedieť.
@aguri500 a ty si čo ryba a či rak, čo nema v profile ani veľke hovno ako je orientovaný! koho tu budeš obviňuješ? ja viem čo som a koho milujem na rozdiel od teba! a stymi buznami sa zoznám bližšie možno ťa aj fiknu viď hluzar a alpynus, jedno čo neznášam sú agori tvojho formátu!
Ludia... ja sa musim priznat... ja som Zajko, dokonca som aj @ronik16 a som aj @alpynus aj @aguri500 , dalej som aj Astar Seran (velitel vesmirnych lodi), pepek namornik a Tatko Šmolko. Som heterosexualny gay a jebem iba s dalsimi heterosexualnymiui gaymi s poruchami osobnosti. Medzi moje hlavne zaujmy okrem lestenia analov patri "flejming na fórach" a robenie inbecila zo seba... Ako si mozete vsimnut som v tom fakt ze dobry...
A drogy su zle, nemali by ste ich brat!!! Ked budete tak cisty ako ja, mozno budete aj taky uzasny!
@ronik16 Zaco by som sa ospravedlnoval ? Moja diskusia o zajko30 nebola o nicku ronik16 . Teba to nastvalo a zalozil si diskusiu na mna. Ale preco ked nie si zajko30 ?
Proste si si nasral do huby. A uz to cele len trapne natahujes. Okrem toho, aj pocas samotnej (tebou zalozenej diskusie) si sa sam niekolkokrat odhalil.
@ronik16 ak @hluzar je kornovany pablb, takk si ho musel korunovat ty, ale kedze som ty ja a som vlastne aj hluzar aj tatko Smolko tak som vlastne sam seba korunoval a roobi to zo mna homofobneho ritopichaca zadkomrdnika a rektopenetratora.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Oskara zajkovi, ronikovi a všetkým ostatným jeho dualom!!!!!
Idem sa vycikať, inak sa poštím
Ale už ma fakt dezorientuješ, raz som, teraz som zas neni, zajtra budem a pozajtra už budem aj tvoja babka.
@hajzelka s hluzarom nikto problem nema
Zoofil je hnusný despota, čo nema rád zvieratka a len im ubližuje.
Tvoja škodoradnosť je nesmierne vynaliezavá, svoju myšlienku si hodil na birdzakov a tak si ma chcel tu pred všetkými zosmiešňovať!
A veď mu zajkovi30 zavolaj, alebo ti nechyta telefón?
inak @mielikki ako môžeš byť tak hnusná a nazývať ho zoofilom? pozri, ako si urazila jeho city... teraz bude mať doživotnú traumu!!!
@ronik16 pozdrav Zuzku/Mária... smeje sa teraz pri počítači s tebou a volá ťa do postele "áááách, kašli na ňu, poď sem, princiatko moje" alebo niečo na ten štýl?
Nemôžem za to, ako OHROMNE mám rada túto malú podstránku nášho drahého Birdzu...
Traumy z humornych tém predsa nemôžem mať som chalan a sa tiež tu bavím na @hluzar - ovi ako ma chce zbaliť a už nevie ako na to.
A Zuzaka je len Zuzanka a nema dve mená, čo mate s tou Máriou?
A je dobré, že sa bavíš, aspom lepšie zaspinkáš.
a ty si mal čo s prírodopisu 9-inu?
burunduk je niečo iné ako veverička, to ako ja by som ti povedal, že v ruke držiš vtáka - teda vranu!
Tak preco sa tak vehementne obranujes pred niecim, co nebolo vobec o tebe ?
Už je neskoro mladý pán, dneska ste to posrali na plnej čiare, povedané dodrkali na sračku tak ako s tou brigádou.
V jednej slovenskej rozprávke som čítal výrok uja kráľa: "Kto dokazuje svoju nevinu - obesiť"! A to by si chcel, priznaj sa ako riadny chlap a sme kamoši na smrť.
@hluzar No tak chovaj sa slušne, ja nie som v prdeli ale v pičke svojej Zuzanky!
V prdelke môžeš byť akurátne tý tvojho filipka alebo zajka30 čo ti zdrhli z birdzu!
Odporucane riesenie : novy nick
Človek, ktorý nemá problém, sa správa úplne inak ako ty.
Keď by si nebol zajko30, tak by jednak nikdy nikoho nenapadlo, že si zajko30 (pretože každý človek má inú identitu), a ak by to aj niekoho napadlo a ty by si nebol zajko, tak by si mu vysvetlil, že ide o akési nedorozumenie a už by si sa tým nezaoberal.
Lenže ty jednostaj zdôrazňuješ, že určite nie si zajko30 a každý deň píšeš o tom, ako nie si zajko30... A aby si nikto nemyslel, že si zajko30, tak táto tvoja alteridentita je heterosexuálna (pravý opak zajka) a má aj nejakú "Zuzanku".
Si veľmi priehľadná a jednoduchá osoba.
Navyše, len totálny idiot by napísal toto: "@hluzar No tak chovaj sa slušne, ja nie som v prdeli ale v pičke svojej Zuzanky!" Ak by si niekedy skutočne mal normálny heterosexuálny vzťah, nikdy by si takúto primitívnosť o svojej priateľke nenapísal.
Vidim, že sa strašne rad bavíš, nie si sám v izbe a nebojíš sa náhodov?
najlepši recept je , vyzliesť, umyť zúbky, vycikať, ľahnúť pod perinu a ruky na perinu! že vieš prečo na perinu? schválne.
Ty si uži nespomínaš, že kde si to čítal; ale čítal si to v našich TS-kách (Keď si bol ešte zajko30.)
ano. a ty?
Najväčší debakel
uz si trochu trapny...po prve takto ako sa vyjadrujes ty sa heterosexual nevyjadruje...po druhe uz v uvode tvojho profilu pises ze milujes baby , sex... to je ok ale je to len snaha vytvorit osobu ktora je opacna k tomu zajacovi ci ako sa vola... ja ta mam uplne u riti ale jedno co neznasam ked si tu zakomplexovane buzny riesia svoje problemy... naco to furt vypisujes??? ak by to bola len blba nahoda tak by si to tak neriesil ci chces presvedcit aj sam seba???
@feex8 a co mi teda urobi zleho? bojim sa @ronik16 a ja som vevericka
Chlapče, si tu zaregistrovaný aj s dneškom presne 12 dní. Minulé dva týždne som na birdz skoro vôbec nechodil a určite som sem nič nepísal (mám totiž skúškové).
Dnes som po dlhšej dobe niečo napísal. Čiže o mojom vzťahu k určitým drogám vieš jedine cez svoju osobu zajka30 - nijak inak to nemôžeš vedieť.
po tomto co si napisal uz mam jasno...takyto utok som presne cakal...
nie, nie, proste, som speechless
Nakoniec vás to ešte prekvapí a nebude to on
Bude to jednoducho len debil č.2
Ale štýl písania majú rovnaký, to sa musí nechať.
A drogy su zle, nemali by ste ich brat!!! Ked budete tak cisty ako ja, mozno budete aj taky uzasny!
ach ludia ste totalne uz trapny tie vase virtualne vojny jeden voci druhemu... kazdy je velky frajer spoza svojho monitora
A máš čo si chcel !, dufám, že už budeš odteraz spokojne spávať.
Proste si si nasral do huby. A uz to cele len trapne natahujes. Okrem toho, aj pocas samotnej (tebou zalozenej diskusie) si sa sam niekolkokrat odhalil.
Musím sa rýchlo schovať. =D