s tebou sa ani hadat neda, lebo si idiot co si neustale serie do huby, nema ani vlastne idealy len sa potrebuje po niekom stale opicit a nemas problem spravit zo seba uplneho kokota len aby si na tie komenty odpisal za kazdu cenu, aj ked myslim si ze par ludi tu na teba uz svoj nazor ma a isty titul sa ti rozhodne vyhrat podarilo
not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply, not gonna reply
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.birdz.sk/webka/rytmusnaj...
s tebou sa ani hadat neda, lebo si idiot co si neustale serie do huby, nema ani vlastne idealy len sa potrebuje po niekom stale opicit a nemas problem spravit zo seba uplneho kokota len aby si na tie komenty odpisal za kazdu cenu, aj ked myslim si ze par ludi tu na teba uz svoj nazor ma a isty titul sa ti rozhodne vyhrat podarilo
@11 viem, že si jebnuté dieťa, to mi stačí
ale OVELA viac mi vzal