@johnysheek Toto som tu ešte nevidela. A ja som to určite ešte nezaložila.
A ja som sa sťažovala vtedy na to, že to bolo zmazané bezdôvodne, kvôli nejakému „erotickému“ obrázku, na ktorom nič také nebolo. A kašlime už na to, začína ma štvať preberať to stále dookola. Je mi to už jedno.
@krutafunebracka prepac, ale niektore tvoje temy co si zalozila ja byt adminom by som mozno uz preventivne vsetky ostatne tvoje mazal, tak neviem co sa cudujes..
preco sa zakazdym hladaju dovody, ze ved to mohlo ostat a nikdy nikto nepovie.. ano mate pravdu, nebolo to uplne v poho..
tak chalani neviem ako vy ja som dievca a velke kozi fakt nie su az tak moc uzasne,len si predstavte ako bude ta vasa baba vypadat ked bude stara,ale zase naopak najlepsie su take prirodzene,ale nie zasa take lentilky.cmuk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
hlavne ked zalozis pre tentokrat dve uplne totozne
A ja som sa sťažovala vtedy na to, že to bolo zmazané bezdôvodne, kvôli nejakému „erotickému“ obrázku, na ktorom nič také nebolo. A kašlime už na to, začína ma štvať preberať to stále dookola. Je mi to už jedno.
preco sa zakazdym hladaju dovody, ze ved to mohlo ostat a nikdy nikto nepovie.. ano mate pravdu, nebolo to uplne v poho..
just THINK!!
@paatoo i didnt catch that.. what?
existuju rozne plastiky poprsia-či už zmenšenie, alebo uprava aby to nevyzeralo tak "katastrofalne"