H&M a také tie podobné obchody. Ale že do 50€ za rifle... 0_0 Ja nakupujem vo výpredajoch, čím väčšia zľava, tým lepšie a keď mám dať do 15€ za rifle, tak mám slzy na krajíčku.
@darkestangel a @gothicpoethic to bola maximánĺna cena, nie priemerná, tiež mám rifle aj za 20 eur a samozrejme sa výpredajom teším, no ak sú rifle kvalitné tak som ochotná dať aj 50 eur, preto som to napísala
Ako sa hovori: nie som taky bohaty, aby som si kupoval lacne veci parkrat som si kupil lacne(cca od 15 do 40) ale uz nikdy viac, nakoniec som ich daroval. Dnes uz je doba, v ktorej za tisic korun nekúpite kvalitne handry. Teraz mam rifle cca od 80 do 120 a spokojnost.
@tom551 keby si radšej dal tých 40-60% nejakému človeku ktorému dôveruješ aby si mohol niečo kúpiť keď potrebuje, a ty by si si kúpil rifle za do 40€, stalo by sa ti niečo ? ... aj keď by som bol bohatý stále by som kupoval mikinu za 10-20€ , rifle za 10-20, topánky do 50€ max. ... Ale keď niekto má prachy tak si kupuje mikinu za 90€ , rifle za 55€, topánky za 99€ ... nepozná hodnotu penazí absolutne ... alebo si potrebuje dokazovať ako on na to má a aký je bohatý...
ja som spokojná s riflami z manga a zary.v terranove som asi pred 6 rokmi kúpila najviac mega rifle,ale škoda,že časom už boli tak zničené že skončili ako kraťasy a neviem akej kvality sú tie aktuálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Dobre... som z iného sveta :letim: