Tak darček kúpeny a keď ženy je to určite ťažké povedať čo by ste si želali a radšej poviete nič tak bude tam mať to nič Kabelka dúfam, že bude ok a do nej plno pokrčených papierov a na každom jednom napísane ´´nič´´ no keď to skonči vyberiem z vrecka
@leilla vidíš i mne to tak príde, ale viem že raz niečo básnila o bielen kabelke adidas tak nech ju má každá žena ma iny vkus keď som hľadal na nete i mne osobne sa páčili iné, ale na mne nezáleží
@mielikki hm krásne topanočky na vysokom sexi rifle + biele tričko alebo niečo fajné na vrh proste úžastný pohľad pre muža ta kabelka je už len ako image nato nepozeráme len to zvýrazni ženu ako takú možno len môj vkus je taky
@mielikki no si žena pozeráš sa nato inak vidieť žensku športovo oblečenu myslím športove nohavice a ta kabelka omg podľa mňa hrôza jedine tá kombinácia je ok inak sa to ku veľmi veľa veciam asi nehodi určite stým nepôjde behať dúfam
papieriky su dobre ale namiesto kabelky si jej mohol kupit nejaky parfem..neviem sice aka draha bola kabela ale pekny parfem, hodiaci sa k vecernej toalete kupis uz aj za 50-60 eur
@trdelniiiq bratku to už dostala... otrepané darčeky skôr lepšie na vianoce podľa mňa na 20 skôr niečo len také kvety by tiež bodli, ale to vyschne a nič stoho ta kabelka tiež tak podobne stála len ako som písal ešte niečo ku tomu dostane
@mielikki teraz budem prehnane pateticky ale na to, aby si kedykolvek, ked zacitis jej vonu alebo zazries ten majstrovsky zvladnuty skleneny flakon vo svetle rannych lucov a spomenies si, ze rovnaku vynimocnost aku predstavuje tento parfem, nachadzas aj vo svojom milom, a on v tebe
@trdelniiiq no jasne to nekúpi každy ale ako vravím kupoval som okolo 70€ raz je pravda, že to striekne dva krát a tá vôňa stojí zato nie ako tie lacné ´´šmejdy´´ ale teraz momentálne má len radšej by som to ja kúpil na vianoce a tak..
takú kabelku by som nenosila, jedine ak by som šla cvičiť (a možno ani tak nie), ale poznám baby čo by sa za takou trhali, tak dúfaj, že si vystihol jej štýl.... poprípade to určite zachrániš tým presteňom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
hej dobra kabelka
(čo mi pripomenulo, že som stále nedostala zavárané OMG!
ale náplň s "nič" papierikmi lajkujem!!!!!!!!
Inak súhlasím, good idea.
tak keď idem športovať, vezmem si batoh/nenazvateľnú tašku krížom cez plece a nie kabelku, aby mi to totálne zavadzalo
(a celkovo tá kombinácia je to najnudnejšie, čo môže byť, ale proti gustu...
teraz to tu isto číta a plače. nepláč! ja ťa prekvapím nejako potešujúco