Ahojte, rozmýšľala som, že starým rodičom pod stromček kúpim pobyt vo wellness hoteli. Ale neviem aký by bol dobrý S nimi a stretnem len o dva týždne takže to stíham kúpiť. Rozmýšľala som nad hotelom Alexandria v Luhačoviciach kedže tam máme rodinu.
Ahoj Tak ja som rodičom minulý rok kúpila na Vianoce pobyt vo wellness hoteli Alexandria v Luahočoviciach A musím ti povedať, že si ho užili a veľmi sa im páčil Ďakovali mi ešte ďalšie štyri mesiace haha. Vraj je tam veľmi príjemný personál a taktiež wellness je úúúúúúžasné Ale tiež celkovo Luhačovice majú nádhernú prírodu a veľa vecí kam sa pozrieť, nejako by som nad tým teda neváhala Určite sa tam nájde veľa vecí čo robiť a ako si voľné dni užiť. A myslím si, že starý rodičia sa potešia už len kvôli tomu, že si spolu oddýchnu a do hotelu môžu iba deti od 12 rokov takže detský plač ich vyrušovať nebude haha Plus keď tam máte rodinu určite im pomôžu a poukazujú im to tam veľa šťastia pri výbere prajem.
Kúp niečo, čo je blízko. Niečo čo nie je ultra super moderné, kde podávajú v menu ako hlavný chod morské plody. Asi by sa hodil nejaky bazenik, mozno sauna, neviem akí sú tvoji starí rodicia - ale tiez zas nic prehnané alebo prílis veľké. Podľa mna taký súkromnejsí, menší hotelik s malým wellnessom, s nie total najmodernejsim vybavenim a v blizkosti ich bydliska by bol naj
@emulienkaa ako nie je to blízko ale zase máme tam rodinu takže prípadne by mohli byť aj pri nich ak by sa im v hoteli nepáčilo. Môžu si tam vybrať čo budú papať a oni majú radi moderné veci haha Peniaze nie sú problém mám našetrené ale myslím si, že ten hotel Alexandria nie je drahý a má super služby ďakujem vám za odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov