teraz vaas poprosiiim ci by ste mi vymysleli nejaky darcek pre dievcaa.. k 15,, fakt som taky sprosty alebo ma nic nenapada.. tak co by ste vy? pripadne skusenost tak TIPY TRIKY NAPADY:. dakujeem..
Neviem, asi by som jej kúpil nejaké tričko, retiazku alebo obrovskú bonbonieru podľa toho čo a kto to je Či tvoja frajerka,dievča čo sa ti páči, spolužiačka atď... alebo jej kúp kozmetický balíček
@31martin13 ak ti je dobrá kamoška, určite s ňou máš nejakú fotku/fotky. Vytlač, kúp vtipný fotorámik, k tomu nejakú čokoládu (najlepšie MILKU - tú veľkú) alebo nejakého plyšáka, ktorý bude znázorňovať zviera, ktoré má najradšej. Alebo jej kúp voňavku, aká sa jej páči... alebo si na to mal myslieť skôr a načúvať medzi riadkami, čo hovorí, aké má priania, čo sa jej páči a podľa toho vyberať darček.
15 je idealny vek, vtedy potesi vsetko no, 13 alebo 14 je mozno este idealnejsie ale tak ak je to uplne normalna baba tak od plysakov cez kozmetiku (aj ked tam radsej neriskovat), sperky - bizuteria kludne po veelku cokoladu a este vacsiu pusu (predpokladam ze si jej priatel)
ja mam 15 a mna moc nepotesia na narodky na meniny ci na vianoce darceky...ja by som bola naozaj stastna, keby si moj chalan aspon v ten den nasiel na mna cas a spraval by sa ku mne aspon raz tak, ako by sa mal... to by ma potesilo najviac...mozno nejaka drobnost...staci ruza...ta potesi kazde dievca, alebo nie???...a s ruzou by si to u nej urcite vyhral...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
sak co ti je to dievča?
Alebo feši bombarďáky.
Tablet na kreslenie, od 30eur sú
alebo nejakú peknú voňavku, kozmetiku...
A čo takto vlastnoručne vyrobený darček s lákou ?
@31martin13 ak ti je dobrá kamoška, určite s ňou máš nejakú fotku/fotky. Vytlač, kúp vtipný fotorámik, k tomu nejakú čokoládu (najlepšie MILKU - tú veľkú) alebo nejakého plyšáka, ktorý bude znázorňovať zviera, ktoré má najradšej. Alebo jej kúp voňavku, aká sa jej páči... alebo si na to mal myslieť skôr a načúvať medzi riadkami, čo hovorí, aké má priania, čo sa jej páči a podľa toho vyberať darček.
možno knihu?
Plyšáka ...alebo len hromadu sladkostí a cukríkov,čokolád
alebo Pekný hrnček na čaj s jej fotkou ?
Strieborný prsteň?
Ponožky?
skus ruzu, ale nedaj ju balit len holu...
a skus nejaku drobnostku, neminaj na nu vela penazi, baba sa bude citit fest blbo...