@hoperpohroma každý reaguje na stratu krvi inak, ale skús ísť darovať, ak si zdravotne v poriadku, hlavne sa treba pred tým najesť a napiť Držím palce, je to fakt skvelý pocit, že potenciálne tvoja krv niekomu zachráni život.
@nepodstatne no ja mavam furt nizky tlak, tak nvm, ci je to najlepsi napad pre mna. minule mi tak strasne dllho zle bolo po tom, ako som odpadla, ze nejdem to zatial robit dobrovolne
Chcela som vzdy darovať krv, ale raz som nemala dostatočnú vahu, potom uz ked ta vaha aj bola (nad 50kg tak som mala boreliozu a zo sa po nej myslim rok, alebo pol rok nesmie darovat krv, ale snad sa mi to uz raz podari
Bola som (tuším) v máji, teraz môžem až v septembri a už sa veľmi teším, pretože je to všetko super a prístup lekárov ktorí sa tam o vás starajú je naozaj na úrovni
Keď som bol na SVK darovával som pravidelne, ale keďže som momentálne mimo SVK tak ešte som nebol čo ma mrzí..aj keď asi možno by bolo dubre aj v tejto krajine darovaŤ, ma niekto bližšie info o darovaní krvi v írsku?
Totiž neviem ani presne, či môžem, ale nedovolila by som si zamlčiavať pred tým personálom, čo som mala za chorobu, ale ani by som ich nepresvedčila, že mnohí odborníci už tvrdia, že to nie je doživotná prekážka :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a asi by som 3545krát odpadla, kým by mi odobrali potrebné množstvo
a minule ked mi brali krv tak som sa zoskrabavala zo zeme, odvtedy sa kus bojim
akože asi by to šlo, keby by mi neva obrovské krvné podliatiny a prasknuté žily
(dobrú chuť slabším povahám)
No teraz niekedy sa chystám
Totiž neviem ani presne, či môžem, ale nedovolila by som si zamlčiavať pred tým personálom, čo som mala za chorobu, ale ani by som ich nepresvedčila, že mnohí odborníci už tvrdia, že to nie je doživotná prekážka :/