tieto emo maniere ma uz presli ( robim si srandu ).. prestalo sa mi to pacit uz davnejsie.. neviem preco..dam prednost radsej cervenemu, fialovemu, zltemu atd
ja si prirodzene nechty nelakujem, to tu pisem pre tych menej chapavych ....ale nepaci sa mi to na babach a frajerke som to zakazal ....vyzera to otrasne...este stastie ze aj ona vie ze je to otrasne a ma vkus tak ten moj zakaz je v podstate len doplnok
ja si nedavam vobec farebne laky na nechty iba nejake priesvitne alebo take jak na francuzsku manikuru, lebo mam divny tvar nechtov a farebny na nich vyzera dost debilne
nedavam, vobec sa mi to nepaci. este keby bol pekne nalakovany na dlhych peknych nechtoch tak to niekomu svedci ale take tie okusane nechty a na tom osupany lak je hnus. a take ze neonovo ruzove zelene oranzove je tiez zvlastne raz som mala zlty a brat mi za to strasne vynadal
raz som mala na nechtoch na nohach na striedacku zo ziarivo ruzovym... a ucel splnilo bo som to tak mala v prvy den na strednej a ludia si ma vsimli a zapamatali! ano!
nikdy som čierny nemala a ani neplánujem...ajtak lak na mojich gelových nechtoch teraz si nedávam, sú krásne ozdobené aj bez laku...na nohy používam červený
Ešte pred rokom (hm, teda vlastne iba pred rokom som s tým chvíľu občas trapošila, ale už je mi to u riti, navyše sa mi začali štiepať nechty a i tak je to kravina a ja mám svoje nechty rada také, aké sú.
mne sa cierny lak vzdy pacil... lenze vzdy ked si ho skusim dat, zafarbim si od neho cele prsty, nejde to potom dole a vyzeram strasne :/ takze uprednostnujem priesvitny
ta odpoved ,neviem´ ma tak fascinuje, ze som ju musela oznacit...
Ale ked niekedy mam naladu, tak si ho dam, ale kombinujem ho vzdy s niecom farebnym a hlavne si vzdy ostriham nechty na kratko, inak to vyzera na mna prilis goticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
teda kym to este nebolo tak "IN"
viac sa mi páčia nenápadné laky,skôr jemné farby,ako krikľavé,alebo moc tmavé.
takže tak
Ale ked niekedy mam naladu, tak si ho dam, ale kombinujem ho vzdy s niecom farebnym a hlavne si vzdy ostriham nechty na kratko, inak to vyzera na mna prilis goticky