Hej no aj mne to niekedy dost vadí,najma ked si napr.pozerám fotky a milionkrat začína ta piesen odznova,aspon keby hrala súvisle,nech pozeráš čokolvek...
Ja to mam strasne rada, ked ma niekto na webke deezer a mam to tak uplne ticho, cize na mna nikdy nic nevybafne Skor ten moj mi vadil, takze teraz tie pesnicky radsej stale striedam
neskutocne mi to lezie na nervy a ked sa to snazim offnut tak to zacne vzdy blbnut takze nanestatsie zakazdym musim dat pauzu aaach... a stve ma ze vzdy ked prepnes resp motas sa po webke a prepnes z blogu do blogu alebo z fotky na inu fotku ta p*covina zacne odznova..
no ja uplne vypínam zvuk ono keby to bolo poriešene trochu inak žeby sa ta strana onka neobnovovala keď si niekto prezerá fotky alebo blogy, som sa vyjadril laicky ale ináč to povedať neviem
hmmm vadi mi jedine vtedy ked si preklikavam fotky a zakazdim pri kazdej to dotycnemu zacne hrat odznova ~_~ a ak je to aj super pesnicka . kto chce pocut zaciatok 100x ?! ja teda nie ale je tak aj take zazracne tlacitko ze VYPNUT XD
Vobec by mi nevadil,dokonca som bola nesmierne potesena,ked sa to spustilo...Az kym som nezistila,ze sa to spusta v kuse odznova,ked sa pohybujem na webke....Takze mi neostavalo nic ine,len to VYPNUT...:p:p:p
no podľa mňa je dobré že sa v profile môže niekto aj cez deezer reprezentovať aspoň ten čo si pozerá moju webku vie akú hudbu cca počúvam,,, ale tak niekedy to aj vadí ale na to je tam funkcia vypínania
Btw, trosku som rozmyslal nad tym, ako sa vyhnut tomu, aby to neprehravalo stale odznova, ked sa pohybujete na webke, a napadlo ma, ze mozno by nebolo zle urobit deezer v novom okne, skratka po otvoreni webky uzivatela by sa to otvorilo v novom okne a potom by sa to uz neotvaralo, ale asi by to neblo velmi prakticke, lebo po otvoreni kazdej dalsej webk by sa otvoril dalsi deezer a bol by z toho asi dost dobry mix, mozno by sa to dalo obmedzit na jeden deezer, ze dalsi by sa uz neotvoril, kym by isiel jeden, ale to neviem, ci je zrealizovatelne, to sa musia vyjadrit vacsi machri
A este jedna tak uvaha, ktora by mohla pomoct - skratka ked otvorite webku a paci sa vam pesnicka, ale zaroven si chcete pozriet napr. fotky uzivatela, tak si ich otvorte v novom okne alebo na novej karte a tam hned vypnite deezer, na tej starej vam bude stale hrat, ale na novej sa nespusti. Tu moze byt problem zas taky, ze pri dalsom prehliadani webiek uz bude deezer vyputy, takze sa nespusti - ja viem, dost drevorubacske a laicke riesenie, ale mozno pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak viete co ma sere?!ze sa mi tam neda zaregistrovat..kua
ináč toto tu bolo už 1000000x rozoberané
inak,to si myslim je super.
ale až tak mi to nevadí
sry za preklepy^^
ale mám to nastavené na veľmi tichúčko čiže neriešim
ale môj deezer rada počúvam i keď ho daosť často mením
A este jedna tak uvaha, ktora by mohla pomoct - skratka ked otvorite webku a paci sa vam pesnicka, ale zaroven si chcete pozriet napr. fotky uzivatela, tak si ich otvorte v novom okne alebo na novej karte a tam hned vypnite deezer, na tej starej vam bude stale hrat, ale na novej sa nespusti. Tu moze byt problem zas taky, ze pri dalsom prehliadani webiek uz bude deezer vyputy, takze sa nespusti - ja viem, dost drevorubacske a laicke riesenie, ale mozno pomoze